کاشت مو به روش FUE در کوتاه‌ترین زمان ممکن

کاشت مو طبیعی به روش FUE

فهرست این مطلب

به وجود آمدن روش‌های مختلف کاشت مو سبب شده تا کاندیدهای انجام این روش در انتخاب روش مناسب دچار سردرگمی بشوند. شرط اصلی برای داشتن یک تصمیم‌گیری خوب و مناسب آشنایی کامل با روش‌های کاشت مو است. با توجه به اهمیت این موضوع در این مقاله قصد داریم یکی از پرطرفدارترین و بهترین روش‌ها را با نام کاشت مو به روش FUE معرفی کنیم. اگر شما نیز دوست دارید از مزایای روش FUE کاشت مو بهره ببرید تا انتهای این مقاله همراه ما باشید.

کلینیک رز با حضور یکی از بهترین پزشک‌های متخصص در زمینه روش کاشت مو FUE، دکتر روحانی شما را در تمامی مراحل انجام کار به بهترین نحو ممکن همراهی خواهد کرد. جهت کسب اطلاعات بیشتر در خصوص این موضوع می‌توانید همین حالا از طریق یکی از راه‌های ارتباطی با ما تماس بگیرید.

اینفوگرافیک کاشت مو به روش FUE

کاشت مو به روش FUE چیست و چگونه انجام می شود؟

کاشت مو به روش FUE یکی از روش‌های پرطرفدار پیوند مو می‌باشد که در مقایسه با روش‌های سنتی مانند FUT نیازی به برداشتن یک نوار پوستی از پشت سر را ندارد. در واقع تکنیکی است که بعدها پس از متد FUT معرفی شد و پزشکان برای دستیابی به نتایج مشابه روش FUT، اقدام به رفع معایب آن پرداختند و آن را توسعه دادند و در نهایت روش FIT را به وجود آوردند.

روش FUE (Follicular Unit Extract)، روشی است که بدون باقی گذاشتن جای هیچگونه زخم یا اسکاری، دارای استاندارد طلایی برای کاشت مو جلوی سر می‌باشد. این متد در واقع یک روش پیشرفته ترمیم موی کم تهاجمی است که نیازی به نیازی به بخیه زدن در پایان کاشت مو ندارد و طی آن هر بار یک فولیکول مو از ناحیه اهدا کننده سر فرد (بانک مو که به طور معمول ناحیه پشت سر است) استخراج می‌شود. سپس فولیکول‌های استخراج شده به مناطق کم پشت یا طاس سر پیوند زده می‌شوند.

پیوند مو به روش FUE در کلینیک رز

کاشت اف یو ای چگونه انجام می شود؟

پزشک متخصص زیبایی برای کاشت مو به روش FUE در ابتدا باید فولیکول های مورد نیاز را برای پیوند مو استخراج نموده و سپس از آن ها برای کاشت مو در محل مورد نظر استفاده نماید در حالت کلی این پیوند موی طبیعی باید مراحل زیر را طی نماید:

  1. در اولین مرحله پزشک متخصص باید برای برداشت و استخراج فولیکول محل بانک مو را تحت تاثیر بی‌حسی موضعی قرار می‌دهد تا زیباجو هیچ دردی را طی کاشت حس نکند.
  2. فولیکول‌های مو به صورت دستی یا با دستگاهی به نام NeoGraft از ناحیه بانک مو استخراج خواهند شد.
  3. در این مرحله پزشک در محل طاسی سر برش‌هایی را در جهت خط رویش مو ایجاد می‌کند تا فولیکول‌ها را در آنجا پیوند بزند.
  4. در مرحله بعد پزشک متخصص با استفاده ابزاری شبیه به پنس واحدهای فولیکول را به راحتی درون برش‌های ایجاد شده می‌گذارد. برای اینکه رشد مو پس از کاشت مو fue به درستی انجام شود پزشک فولیکول‌های مو را در زاویه و عمق مناسبی قرار خواهد داد تا در جای درست و جدید خود بتوانند رشد کنند و باعث بهبود وضعیت طاسی سر شوند.
  5. پس از اتمام روند متد زیبایی کاشت طبیعی مو پزشک متخصص از یک ضدعفونی کننده برای شستشوی ناحیه کاشت مو و استخراج فولیکول ها استفاده خواهد کرد.

این متد هیچ زخمی را بر جای نمی گذارد و نیازی به بخیه زدن در پایان کار ندارد و طی این روش تعداد 800 الی 4000 واحد فولیکول مو را می‌توان در یک جلسه استخراج و جابجا کرد. زمان بهبودی ناحیه دریافت کننده فولیکول مو بین 10 الی 14 روز خواهد بود؛ همچنین زمان بهبودی ناحیه اهدا کننده فولیکول مو حدودا 1 هفته می‌باشد. توجه به این نکته بسیار مهم است که این روش مناسب نواحی بزرگی که دچار طاسی شده مناسب نخواهد بود.

روش انجام کاردر این روش متخصص باید به کمک پانچ دستی، فولیکول را استخراج نموده و بعد از آماده‌سازی آن، فولیکول را به کمک دستگاه پانچ در محل پیوند قرار دهد.
مزایای روش FUEامکان برداشت فولیکول از ناحیه پشت سر با پوست لایه لایه
عدم نیاز به جراحی و در نتیجه تشکیل نشدن اسکار
دوره نقاهت کوتاه مدت
معایب روش FUEالتهاب و ورم شدید در محل پیوند
ایجاد دلمه در محل استخراج فولیکول
احتمال نیاز به تکرار مجدد پیوند مو برای رسیدن به تراکم ایده‌آل
هزینه روش FUEهزینه براساس تعداد گرافت مورد نیاز، دستمزد متخصص و هزینه پایه کلینیک مشخص خواهد شد.

مرحله به مرحله کاشت اف یو ای

برای کسب آمادگی برای پیوند مو، ابتدا باید با مراحل آن به طور کامل آشنا شد. این مسئله درنهایت به فرد زیبا جو این امکان را می‌دهد که با آمادگی بیشتری در جلسه درمان شرکت کند. درواقع، مراحل پیوند مو از لحظه‌ای شروع می‌شوند که شما تصمیم به کاشتن مو می‌گیرید. هنگامی که تصمیم به این اقدام می‌گیرید، در قدم اول باید در یک کلینیک پوست و مو درخواست مشاوره کنید.

مشاوره قبل از کاشت اف یو ای

شرکت در جلسه مشاوره قبل از کاشت، یکی از اقدامات ضروری به شمار می‌آید. با مراجعه به یک کلینیک تخصصی و مشاوره با پزشک متخصص پوست و مو می‌توانید اطمینان حاصل کنید که کاندید مناسبی برای کاشت مو با روش FUE و یا سایر تکنیک‌ها هستید یا خیر. در طول این جلسه، معاینه حضوری صورت گرفته و سوابق پزشکی شما نیز مورد ارزیابی قرار می‌گیرد.

در طول جلسه مشاوره، چنانچه سابقه بیماری خاصی داشته‌اید و یا داروی خاصی مصرف می‌کنید، می‌بایست مراتب را به پزشک معالج گزارش دهید. درنهایت، پس از بررسی سوابق پزشکی شما، مناسب‌ترین شیوه پیوند مو و تعداد گرافت‌های موردنیاز برای شما تعیین می‌گردد.

علاوه بر موارد ذکرشده، به کمک مزایای این جلسه می‌توانید دغدغه‌ها و سؤال‌های خود را مطرح ساخته و درنتیجه با آمادگی بیشتری نسبت به پیوند اقدام نمایید. همچنین بهتر است پیش از شرکت در این جلسه، سؤال‌های خود را فهرست بندی و مرور کنید.

پس از انجام جلسه مشاوره کاشت مو و بررسی سوابق پزشکی شما، جلسه کاشت گرافت مو تعیین می‌گردد. حال برای شرکت در جلسه درمان باید بدانید که در طول جلسه درمان با چه پروسه‌ای مواجه هستید. مراحل این فرآیند درمانی به شرح زیر خواهند بود:

  1. تزریق داروی بی‌حسی
  2. استخراج واحدهای فولیکولی
  3. آماده‌سازی فولیکول‌ها
  4. حفاظت از فولیکول‌ها
  5. کاشت فولیکول‌ها در ناحیه درمان

در ادامه این مقاله کاربردی از کلینیک رز، به تعریف هر یک از این مراحل خواهیم پرداخت.

آزمایشات لازم قبل از کاشت مو FUE

قبل از انجام کاشت مو به روش FUE لازم است که زیباجویان برخی آزمایشات معمول خون را انجام دهند که طی آن فاکتورهای مهمی که موثر در روند پیوند مو هستند بررسی می‌شود. این آزمایشات عبارت هستند از:

  1. CBC
  2. HCV
  3. BT (بررسی زمان لازم برای تشکیل لخته و توقف خونریزی)
  4. clotting time (زمان لخته شدن)
  5. PT
  6. APTT
  7. قند خون تصادفی (Random blood sugar)
  8. HBs AG
  9. HIV ELISA
  10. ECG(EKG)

این‌ها آزمایش‌های ساده‌ای هستند که برای اطمینان از وجود عدم مشکل پزشکی ناشناخته‌ که بتواند پروسه ایمپلنت موی شما را پیچیده کند، انجام می‌شود.

تزریق بی حسی

نخستین اقدام برای کاشت گرافت مو، اعمال بی‌حسی موضعی در ناحیه درمان است. با این اقدام پوست سر بی‌حس شده و فرد زیبا جو در طول جلسه کاشت هیچ‌گونه دردی را احساس نمی‌کند؛ چراکه، این بی‌حسی در تمام طول درمان حفظ می‌شود.

شایان‌ذکر است که داروی بی‌حسی تنها در ناحیه بانک مو و ناحیه گیرنده فولیکول‌ها تزریق می‌گردد. علاوه بر این، پس از اتمام فرآیند کاشت مو، ممکن است پزشک معالج بر اساس صلاح‌دید خود برخی داروهای مسکن و ضد درد را تجویز نماید. این اقدام به آن جهت صورت می‌گیرد که با از بین رفتن آثار بی‌حسی، فرد زیبا جو درد زیادی را تجربه نکند.

استخراج واحد فولیکولی

در این مرحله، پس از تعیین ناحیه بانک مو، نسبت به برداشت فولیکول‌ها اقدام می‌شود. روش‌های مختلف کاشت مو از فرآیند استخراج متفاوتی برخوردار هستند. به طور مثال، در روش FUT این فرآیند با ایجاد برش‌های نواری در ناحیه اهداکننده صورت می‌گیرد؛ سپس فولیکول‌ها زیر میکروسکوپ بررسی شده و تفکیک سازی شده و ناحیه اهداکننده نیز بخیه زده می‌شود.

در روش FUE این فرآیند متفاوت بوده و فولیکول‌ها به شکل واحدی و تک به تک برداشته می‌شوند. امروزه بسیاری از روش‌های مدرن کاشت گرافت مو، برگرفته از تکنیک FUE هستند. به این صورت که، در بیشتر این تکنیک‌ها، فولیکول‌ها به صورت جداگانه از محل بانک مو برداشته می‌شوند. فرآیند برداشت نیز معمولاً توسط دستگاه‌های پانچ اتوماتیک و دستی صورت می‌گیرند.

آماده‌سازی فولیکول

پس از انتخاب روش پیوند مو و استخراج گرافت‌های مو، فولیکول‌های مو با دقت موردبررسی و آزمایش قرار گرفته و سپس بهترین فولیکول‌ها برای کاشت انتخاب می‌شوند. معمولاً در روش‌های نوین پیوند مو نیازی به آماده‌سازی فولیکول‌های مو نخواهد بود؛ چراکه، گرافت‌های مو برداشته ‌شده بلافاصله در ناحیه درمان کاشته می‌شوند.

در روش FUT نیز فولیکول‌های استخراج شده در یک محفظه حاوی نوعی ماده قرار گرفته تا برای کاشت آماده‌سازی شوند. مرحله آماده‌سازی یکی از مهم‌ترین مراحل پیوند مو با روش FUT به شمار می‌آید. معمولاً این بخش از فرآیند کاشت، در کلینیک‌های معتبر با حساسیت و دقت بالایی دنبال می‌شود؛ چراکه، آماده‌سازی و انتخاب مناسب‌ترین فولیکول‌ها، نتایج درمان را دستخوش تغییر می‌سازد.

حفاظت از فولیکول ها

به عبارت کلی در پروسه کاشت گرافت مو، هرچه میزان آسیب به فولیکول‌ها کمتر باشد، نتایج بهتری از این شیوه درمانی کسب خواهد شد. چنانچه پزشک معالج و کادر درمانی از مهارت بالا برخوردار باشند، احتمال آسیب به گرافت‌ها کاهش می‌یابد. همچنین اگر فرآیند استخراج گرافت‌های مو با مهارت بالا و یا توسط تجهیزات اتوماتیک صورت گیرد، احتمال این آسیب کاهش می‌یابد.

همچنین لازم به ذکر است که چنانچه قصد کاشت تراکم بالایی از موها را داشته باشید، فرآیند پیوند مو نیز طولانی‌تر خواهد بود. به همین دلیل، بسیار ضروری است که فولیکول‌ها در دما و شرایط مناسبی نگهداری شده و برای کاشت سالم و زنده باقی بمانند.

 آماده‌سازی و انتقال فولیکول به سایت گیرنده

آخرین مرحله از فرآیند پیوند موی طبیعی، کاشت موها در ناحیه گیرنده است. در برخی از کلینیک‌ها در هنگام کاشت، به فرد زیبا جو سرم قندی وصل شده تا از افت فشار وی جلوگیری شود. بسته به وضعیت و نیاز فرد متقاضی، ممکن است برای آماده‌سازی وی از داروی آرام‌بخش نیز استفاده شود. این اقدام در شرایطی کاربرد دارد که فرد تحت درمان از استرس بالایی برخوردار بوده و یا سابقه حملات پانیک را داشته باشد.

پس از آماده‌سازی و استخراج فولیکول‌ها، پزشک معالج ناحیه گیرنده را تمیز نموده و این ناحیه را بی‌حس می‌نماید. پس از بی‌حس شدن ناحیه گیرنده، در نواحی دریافت‌کننده سوراخ‌های بسیار ریزی ایجاد می‌شود. این فرآیند توسط تجهیزات ظریف و دقیقی صورت گرفته و فرد تحت درمان هیچ‌گونه دردی را احساس نمی‌کند.

کاشت مو به روش sapphire fue

کاشت مو به روش sapphire fue

با پیشرفت تکنولوژی در سال‌های اخیر با نوآوری‌های شگفت انگیزی در زمینه تکنیک‌های ایمپلنت مو، به ویژه در مورد ابزارهای مورد استفاده طی این متد، مواجه شده‌ایم. روش FUE پیشرفته‌ترین روش کاشت مو به شمار می‌رود به طوریکه موفقیت و رضایتمندی‌های حاصل از آن روز به روز در حال افزایش است. روش کاشت مو Sapphire FUE که با استفاده از دستگاه های مخصوص با نوک یاقوت کبود انجام می شود، موفقیت در این زمینه را یک قدم به جلوتر می‌برد.

FUE مخفف عبارت استخراج واحد فولیکولی (follicular unit extraction) است و Sapphire همان عنصر یاقوت کبود است که از آن برای ساخت تیغه‌هایی مخصوص استفاده کرده‌اند. تیغه‌های ساخته شده از یاقوت کبود تضمین می‌کنند که برش‌های ایجاد شده روی پوست سر تا حد امکان کوچک باشد و احتمال کمتری برای پوسته پوسته شدن پس از پیوند را فراهم آورد.

به طور کلی کاشت موی FUE با قلم یاقوت کبود به خودی خود یک تکنیک نیست، بلکه یک نوآوری است که در روش FUE اعمال شده است. این تکنیک شامل 4 مرحله اصلی می‌باشد که عبارت هستند از:

  1. آماده سازی برای کاشت مو: ناحیه‌ای که فولیکول‌ها در آن کاشته می‌شوند ضد عفونی شده و همزمان با آن بی‌حسی موضعی نیز اعمال می‌شود. در این مرحله همچنین پزشک با استفاده از یک مارکر، خط کاشت مو را در جلو و بالای سر تعیین می‌کند تا بداند طی پیوند باید فولیکول‌ها را در کدام مناطق پیوند بدهد.
  2. جمع آوری فولیکول های مو: در کاشت مو Saphire FUE، فولیکول‌های مو یکی یکی از ناحیه اهداکننده (بانک مو) با کمک میکرو موتورها و با استفاده از میکرو قلم‌هایی با قطرهای 6/0، 7/0 و 0.8 میلی متر برداشته می شوند. خوب است بدانید که کانال‌های کوچکی که با نوک‌های یاقوت کبود تیز، صاف و بادوام در اندازه‌های 1.0 -1.3 – 1.5 میلی ‌متر باز می‌شوند، به اندازه فولیکول مو هستند و اجازه می‌دهند تعداد بیشتری کانال‌ها در پوست ایجاد شود و فولیکول‌های مو نزدیک‌تر به هم کاشته شوند.
  3. باز کردن کانال روی پوست سر: کانال‌های کوچکی (میکرو) روی پوست سر فرد در ناحیه طاسی سر باز می‌شوند که هدفشان تسریع روند بهبودی با به حداقل رساندن شدت این فرآیند است. این کانال‌ها به شدت بر ظاهر مو تأثیر می‌گذارند و مستقیماً زاویه، جهت و تراکم مو را تعیین می‌نمایند به همین دلیل، ایجاد آن‌ها مهمترین مرحله در تعیین موفقیت یک کاشت مو محسوب می‌شود.
  4. پیوند فولیکول های مو: فولیکول‌های جمع آوری شده در کانال‌های باز شده قرار می‌گیرند. در کاشت مو زاویه موی طبیعی 40 تا 45 درجه در نظر گرفته می شود در غیر این صورت، کاشت مو در زوایای دیگر باعث ظاهری غیر طبیعی می‌شود.

عوارض پیوند مو به روش اف یو ایی

عوارض و خطرات احتمالی ناشی از کاشت مو به روش FUE

هر یا درمانی پس از انجام می تواند شامل عوارض و خطرات احتمالی باشد که فرد بیمار را درگیر خواهد کرد، کاشت مو به روش اف یو ای نیز از این حیث مستثنی نخواهد بود در نتیجه تمامی کسانی که نسبت به انجام پیوند مو اقدام خواهند کرد در مواردی ممکن است با عوارض جانبی و خطراتی روبرو شوند. البته این عوارض بیشتر در زمانی اتفاق می‌افتند که فرد به کلینیک نامعتبری برای ایمپلنت مو اعتماد نماید.

با انتخاب درست یک کادر پزشکی مجرب برای انجام کاشت مو از تمامی عوارض جانبی پیش گیری نمایید. در حالت کلی چند مورد از عوارض کاشت موی طبیعی به روش FUE در زیر آورده شده است:

  1. احتمال نیاز به جلسات دوم یا سوم برای رسیدن به موهایی با تراکم بالاتر
  2. عدم حصول نتیجه دلخواه زیباجو
  3. مشاهده تورم و التهاب شدید در ناحیه پیشانی
  4. ایجاد دلمه‌های کوچک خونریزی دهنده در محل کاشت مو
  5. ایجاد اسکار در صورت مراجعه به کلینیک‌های نامعتبر و پزشک غیرحرفه‌ای
  6. بروز عفونت در صورت عدم رعایت نکات توصیه شده توسط پزشک

مزیت های کاشت مو اف یو ای

مزایای کاشت مو به روش FUE

  1. جای زخم و اسکار قابل مشاهده‌ای را باقی نمی‌گذارد
  2. استخراج و پیوند تعداد بسیار زیادی گرافت مو (حدود 4000 گرافت)، برای افزایش تراکم مو
  3. دارای دوره نقاهت کوتاه
  4. کاشت در یک جلسه چند ساعته پایان می‌پذیرد
  5. بیشترین و طبیعی‌ترین تراکم پس از رویش موها را خواهد داشت
  6. مناسب برای هر نوع الگوی ریزش موی سر است.
  7. قابل استفاده برای خانم‌ها و آقایان می‌باشد.
  8. از کم‌خطرترین روش‌های موجود در دنیا جهت بازگرداندن مو به حساب می‌آید.
  9. عدم وجود عوارض جانبی جدی پس از کاشت

مراقبت های بعد از کاشت موی طبیعی به روش اف یو ای FUE

مانند تمامی متدهای جراحی یا زیبایی دیگری که روزانه انجام خواهد شد، کاشت مو نیز دارای نکات و مراقبت هایی است که پس از انجام پیوند طبیعی مو رعایت آن ها ضروری خواهد بود، در بیشتر مواقع پزشک متخصص یا کادر پزشکی تمامی این موارد را به شما گوش زد خواهند کرد تا از بروز عوارض جانبی و خطرات احتمالی جلوگیری به عمل آید.

در حالت کلی پس از انجام کاشت مو به روش FUE، برای حفظ حداکثری فولیکول‌های پیوند شده، رعایت نکات زیر بسیار ضروری می‌باشد:

  1. در صورتی که می‌خواهید پس از انجام کاشت مو استراحت کنید بهتر است تا چند ساعتی زیر سر خود را در ارتفاع بالاتری از سطح بدن خود قرار دهید تا از تماس قسمت‌های کاشت موی طبیعی با زمین یا بالش اجتناب شود.
  2. در طول دوران نقاهت پس از کاشت از مالش، خارش و لمس کردن ناحیه پیوند طبیعی مو جدا خودداری کنید.
  3. برای شستشوی موهای سر خود در هفته‌های ابتدایی معمولا شامپوهای مخصوص یا لوسیون مو پیشنهاد می شود که بهتر است برای انجام این کار ابتدا با پزشک متخصص خود مشورت کنید.
  4. سعی کنید تا تمامی داروهای تجویز شده توسط پزشک متخصص خود را به طور مرتب مصرف کنید.
  5. از مصرف داروهای ضد التهابی، مکمل‌های گیاهی، داروهای ضد انعقاد خون، آسپرین و وافارین برای جلوگیری از عفونت و خون ریزی خودداری نمایید. همچنین مصرف دخانیات و سیگار کشیدن می‌تواند باعث ایجاد کندی در روند بهبودی شما پس از کاشت مو FUE شود.
  6. در هفته‌های نخست پس از کاشت مو از تابش مستقیم نور خورشید و گرما به ناحیه کاشت مو به روش FUE خودداری نموده و برای چند هفته از انجام فعالیت‌های سنگین مانند ورزش‌های بوکس، رزمی، وزنه برداری و … دوری نمایید.
  7. به مدت حداقل 10 روز باید از برقراری رابطه جنسی خودداری نمود
  8. در دوران نقاهت از مواد غذایی سالم مانند مرغ، گوشت قرمز، موز، آووکادو، برنج، آجیل و تخم­ مرغ استفاده کنید.

هزینه کاشت مو اف یو ای چقدره ؟

هزینه و نتایج کاشت مو به روش FUE

هزینه یکی از مهمترین معیارهایی است که هر شخصی آن را پیش از انجام امور زیبایی در نظر خواهد گرفت. بنابراین بدیهی است که یکی از معیارهای مهم زیباجویان برای انجام کاشت مو fue هزینه و قیمت آن باشد. به صراحت می‌گوییم که هیچگاه نمی‌توان برای انجام پیوند موی طبیعی هزینه‌ای ثابت و مشخص را تعیین کرد زیرا هزینه‌های ناشی از کاشت مو با استفاده از روش اف یو ای به موارد مختلفی از جمله فرم و حجم ایده آل مورد نظر شخص متقاضی، میزان طاسی سر، کیفیت موها در ناحیه اهدا کننده مو، دستمزد جراح و تکنسین‌ها، وسایل بی حسی، ابزارهای مورد نیاز و … بستگی دارد.

در حالت کلی کاشت مو به روش اف آی تی، روشی درمانی به حساب نمی‌آید و متد زیبایی در نظر گرفته می‌شود. این بدان معناست که معمولاً تحت پوشش بیمه درمانی قرار نمی‌گیرد مگر در شرایطی مانند سوختگی حین حوادث و یا تصادفات.

زیباجویان عزیز در صورت تمایل برای اطلاع از هزینه پیوند مو FIT می‌توانند با مشاورین کلینیک فوق تخصصی پوست و مو رز به صورت کاملا رایگان از طریق شماره  02148679 در ارتباط باشند. هچنین می‌توانید از طریق پیام رسان واتس اپ به شماره 09052106009 تمامی سوالات خود در این رابطه و سایر خدمات زیبایی با ما در میان بگذارند.

در پایان دقت داشته باشید که هیچگاه نباید هزینه را به عنوان معیار اصلی در نظر بگیرید، زیرا ممکن است بسیاری از کلینیک های زیبایی با هزینه های ناچیز نسبت به انجام کاشت مو اف یو ای اقدام نمایند که این روند قطعا کیفیت لازم را دارا نخواهد بود. بنابراین سعی کنید تا کلینیک و پزشک متخصصی را انتخاب کنید که علاوه بر هزینه های منصفانه بتواند کیفیت خوبی را برای پیوند مو ایجاد نماید.

طول دوران نقاهت پیوند مو FUE چقدر است ؟

طول دوران نقاهت بعد از کاشت موی اف یو ای حدودا 3 تا 5 روز طول می‌کشد. در پایان کاشت مو در مردان با این متد، هیچ در ناحیه اهدا کننده زده نمی‌شود با این حال شاهد تعدادی دلمه کوچک در سرتاسر سر خود خواهید بود که می‌توان آن‌ها را با موی خود بپوشانید. بهبودی بعد از کاشت مو  FIT یا همان FUE سریعتر نسبت به متدهایی همچون FUT سریعتر است و همچنین ناراحتی و درد ناشی از آن می‌باشد و افراد حداکثر 1 هفته بعد از کاشت هیچ ناراحتی را احساس نخواهند کرد (این مورد به نوع فیزیولوژی بدن افراد دارد). تنها موضوع پایدار می‌تواند بی‌حسی سر باشد که آن هم تا 1 الی 2 ماه آینده باید برطرف شود.

روند رشد موهای کاشته به روش اف یو ای

یکی از دغدغه‌های متقاضیان پیوند موی طبیعی، اطلاع از روند این روش درمانی است. اطلاع از این روند، به فرد زیبا جو این امکان را می‌دهد که دیدگاه بهتری از طول درمان داشته و با آمادگی بیشتری در جلسه درمان شرکت کند؛ لذا در ادامه این مقاله کاربردی به روند رشد موهای کاشته شده به روش اف یو ای اشاره خواهیم داشت.

  1. در هفته نخست پیوند مو با روش FUE، ممکن است کمی تورم و درد را در ناحیه درمان تجربه کنید. برای کاهش این مسائل، برخی داروهای ضد حساسیت و مسکن تجویز می‌شوند.
  2. در هفته‌های دوم و سوم فرآیند ریزش مو بعد از کاشت مو آغاز می‌گردد. این مسئله جای نگرانی نداشته و بخشی از فرآیند درمان به شمار می‌آید.
  3. در هفته چهارم تمامی فولیکول‌های کاشته شده می‌ریزند. این ریزش با عنوان شوک ریزش مو نیز شناخته می‌شود.
  4. در ماه دوم پیوند مو، موهای کاشته شده وارد فاز استراحت می‌شود.
  5. در ماه‌های سوم و چهارم کاشت، جوانه زدن فولیکول‌های کاشته شده آهسته آهسته آغاز می‌گردد. این موها معمولاً نازک بوده و با مرور زمان ضخامت می‌یابند.
  6. در ماه ششم، موهای جدید ضخامت بیشتری یافته و در طول زمان با سایر موها تطابق می‌یابند.
  7. در ماه‌ نهم تا ماه دوازدهم نتایج نهایی روش FUE قابل ملاحظه خواهند بود. در این بازه زمانی موهای کاشته شده به طور کامل با سایر موها تطابق می‌یابند.

در رابطه با اطلاعات ذکرشده باید توجه داشته باشید که این بازه زمانی تقریبی است. این تقویم زمانی می‌تواند بر اساس ویژگی‌های پوستی و ژنتیکی و میزان پیروی فرد زیبا جو از نکات مراقبتی تغییر یابد. در سال نخست پیوند مو بهتر است ارتباط خود را با پزشک معالج حفظ کنید تا نتایج شما با دقت بررسی شده و به نگرانی‌های شما پاسخ داده شود.

کاندید مناسب پیوند مو اف یو ای

کاندید مناسب کاشت مو تکنیک اف یو ای کیست؟

بهترین کاندیدها برای کاشت مو FUE کسانی هستند که ریزش مو را در بالای سر یا نزدیک به خط مو یا در تاج سر تجربه می‌کنند و موهای ضخیم خوبی در پشت سر خود دارند. موهای اهدا کننده بیشتر در پشت سر باعث می‌شود که تعداد بیشتری پیوند برای درمان طاسی داشته باشیم. از دیگر عواملی که می‌توانند در تعیین کاندیدای مناسب موثر باشند می‌توان به موارد زیر اشاره نمود:

  1. داشتن سن بین 30 تا 55 سال
  2. سالم بودن بدن از حیث بیماری‌های زمینه‌ای مانند دیابت، فشار خون و مشکلات قلبی غیر قابل کنترل
  3. داشتن بانک موی مناسب و پرتراکم
  4. توقف ریزش مو و مشخص شدن الگوی نهایی ریزش مو
  5. عدم مصرف طولانی مدت داروهای رقیق کننده خون توسط متقاضی

توصیه های مهم یک هفته تا یک شب قبل از کاشت fue

تبعیت از نکات مراقبتی قبل از پیوند، تأثیرات بسزایی را در نتایج نهایی پیوند مو ایجاد می‌کند. به همین دلیل می‌بایست از نکات مراقبتی قبل از کاشت به طور کامل آگاه بوده و نسبت به انجام آن‌ها دقت صورت گیرد. مراقبت‌های قبل از کاشت، معمولاً از 2 هفته قبل از پیوند گرافت آغاز شده و تا ماه‌های اولیه پیوند مو ادامه خواهند داشت. در ادامه به رایج‌ترین توصیه‌ها و نکات مراقبتی قبل از جلسه کاشت اشاره خواهیم داشت:

  1. مصرف سیگار و قلیان را قطع کرده و یا به حداقل برسانید.
  2. از نوشیدن الکل به‌شدت خودداری کنید.
  3. چنانچه از داروهای ضد انعقاد خون مانند آسپرین و وارفارین استفاده می‌کنید پزشک را مطلع سازید.
  4. چنانچه از داروهای خواب‌آور مانند کلونازپام و آلپرازلام استفاده می‌کنید پزشک را مطلع سازید.
  5. داروهای ضد ریزش مو مانند فیناستراید و ماینوکسیدیل را مصرف نکنید.
  6. از یک هفته قبل، فعالیت‌های سنگین را متوقف کنید.
  7. در هفته های قبل از پیوند مو، موهای خود را رنگ نکنید.
  8. از سه روز پیش از کاشت، نسبت به استراحت و خواب کافی اقدام نمایید. همچنین از استرس دوری کنید.
  9. پرهیزهای غذایی ارائه‌شده توسط پزشک خود را دنبال کنید.
  10. در شب آخر، وعده شام حاوی پروتئین و کربوهیدرات میل کنید.
  11. در شب آخر، استحمام کرده و موهای خود را مورد شستشو قرار دهید.

پیوند مو به روش سوپر اف یو ای

کاشت مو سوپر اف یو ای super FUE

روش super fue یکی از پیشرفته‌ترین تکنیک‌های کاشت گرافت مو به شمار می‌آید. این روش درمانی به واسطه جدیدترین تکنیک‌ها و با بهره‌گیری از تجهیزات پیشرفته، نتایج اثربخشی را به زیبا جویان ارائه می‌سازد. در روش super FUE فولیکول‌ها به صورت تک به تک از ناحیه اهداکننده استخراج شده و سپس در ناحیه درمان کاشته می‌شوند. این روند تا حدی شبیه روش FUE است؛ اما تفاوت آن در این مسئله است که تمامی مراحل برداشت و کاشت فولیکول‌ها با کمک دستگاه‌های هوشمند انجام می‌شوند.

امروزه روش‌های مختلفی از کاشت مو وجود دارند که برای افراد مختلف دارای کاربرد هستند؛ اما می‌توان گفت روش super FUE برای تمامی داوطلبین قابل‌استفاده است. به عبارت دیگر، متقاضیانی که دارای موهای کم‌پشتی هستند، در دسته کاندیدای مناسب این روش پیوند مو قرار می‌گیرند. این تکنیک برای افراد دارای شرایط زیر نیز کاربرد دارد.

  1. متقاضیانی که دارای پوست سر سفت هستند
  2. متقاضیانی که به دلیل ایجاد ضربه و یا سوختگی در ناحیه سر دچار ریزش مو شده‌اند
  3. متقاضیانی که به ریزش مو ارثی مبتلا هستند
مزایا معایب
عدم درد و خونریزی نیاز به کوتاه کردن موها
کمترین میزان زخم و اسکار هزینه نسبتاً بالاتر
امکان برداشت فولیکول‌ها از سایر قسمت‌های بدناحتمال واکنش آلرژیک نسبت به مواد بی‌حسی موضعی
امکان کاشت مو با تراکم بالا
خط رویش مو کاملاً طبیعی
حصول نتایج در 6 الی 9 ماه

کاشت مو سوپر اف یو ای پلاس super fue plus

در این روش درمانی نیز، فرآیند استخراج فولیکول‌ها به صورت تک به تک انجام می‌شود. فرآیند برداشت فولیکول‌ها در این روش با کمک ایمپلنتر لیزری انجام شده و به دنبال آن احتمال خطای انسانی به حداقل می‌رسد. برخلاف روش‌های سنتی پیوند مو، در روش super fue plus امکان پیوند فولیکول‌ها با تراکم بسیار بالا وجود داشته و می‌توان در هر سانتی‌متر مربع 80 تار مو را کاشت. همچنین تجهیزات به کار رفته در این روش درمانی، دقت و ظرافت پیوند را بالا برده و نتایج منحصر‌به‌فردی را به ارمغان می‌آورند.

همانند روش super Fue، برای افراد دارای پوست سر سفت، این روش نیز ایده آل تلقی می‌گردد؛ چراکه برای این دسته از افراد امکان پیوند مو با روش FUT میسر نیست. از طرف دیگر، مهم‌ترین دلیلی که این تکنیک کاشت گرافت مو را محبوب ساخته، عدم ایجاد عوارض جانبی می‌باشد.

به طور کلی این تکنیک درمانی، از تمامی مزایای روش‌های کاشت مو FUE و SUPER FUE برخوردار است. البته شایان‌ذکر است که روش Super fue plus برای ارائه نتایج مؤثر به مهارت و تجربه بالا نیاز داشته و برای بهره‌مندی از مزایای این روش می‌بایست به کلینیک‌های تخصصی و دارای سابقه مراجعه نمود.

پیوند مو به روش میکرو اف یو ایی

کاشت مو به روش میکرو اف یو ای micro fue

Micro FUE یک تکنیک جدید، پیشرفته و کم تهاجمی برای کاشت موی طبیعی است که نتایج طبیعی و غیرقابل تشخیصی را پس از پیوند به نمایش می‌گذارد. در این متد از دستگاه پانچ تخصصی با قطر 0.6 تا 0.9 میلی متر برای جدا کردن واحدهای فولیکولی از بافت اطراف در ناحیه اهدا کننده (معمولاً پشت سر) استفاده می‌شود. ابزارهای کوچکی که برای استخراج میکرو که در طول کاشت مو به روش  micro fue استفاده می‌شوند کمترین ضربه و آسیب را به ناحیه اهدا کننده وارد می‌کنند.

با توجه به تکنیک نوین میکرو انتظار می‌رود که ناحیه اهداکننده مو در عرض چند روز بهبود یابد، جای زخم قابل تشخیص را برجای نگذارد و نتیجه طبیعی را بدهد. در حالت کلی این روش تنها اسکارهای کوچک و دایره مانندی را که عملاً با چشم غیرمسلح دیده نمی‌شوند بر جای می‌گذارد، کمترین میزان درد و ناراحتی پس از جراحی را دارد و میانگین زمان بهبودی کلی آن کمتر از 7 روز خواهد بود.

بیشتر بدانید: مدت زمان کاشت

تفاوت پیوند مو به روش اس یو تی و اف یو ایی

تفاوت کاشت مو به روش SUT و FUE چیست؟

کاشت مو به روش SUT در واقعیت از روش fue پیروی می‌کند و هردو برای استخراج مو، به صورت تکی فولیکول‌ها را از سر خارج می‌کنند با این حال تفاوت‌هایی بین این دو روش است که در ادامه با آن‌ها آشنا می‌شویم:

  1. کاشت موی FUE روشی سنتی است و هر فولیکول مو به صورت دستی و با ایجاد برش در ناحیه مو خارج می‌شود اما در روش sut از یک هولدر برقی استفاده می‌شود و به کمک آن فولیکول‌‌های مو را به سلامت از پوست جدا می‌کنند.
  2. در روش FUE امکان بروز خطاهای انسانی و به دنبال ایجاد برخی عفونت‌ها وجود دارد اما در روش SUT به دلیل استفاده از هولدر، احتمال بروز این اتفاقات کمتر است.
  3. کاشت مو به روش SUT سریعتر از FUE به پایان می‌رسد.
  4. معمولا هزینه کاشت مو به روش SUT بیشتر از FUE است.
  5. با توجه به سریعتر بودن پروسه SUT می‌توان تعداد بیشتری تار مو را در یک جلسه پیوند زد.

جدول مقایسه روش اف یو ای و اف یو تی

2 روش FUE و FUT، ازجمله باسابقه‌ترین تکنیک‌های کاشت گرافت مو به شمار می‌آیند. این شیوه‌های کاشت در بسیاری از کلینیک‌های پوست و مو قابل‌ارائه بوده و از ویژگی‌های منحصر‌به‌فردی برخوردار هستند. در تکنیک اف یو ای برای استخراج موهای موردنیاز، نوار بزرگی از فولیکول‌ها برداشته شده و سپس واحدهای فولیکولی آماده‌سازی و کاشته می‌شوند. برخلاف این روش، در روش اف یو تی برشی در ناحیه بانک مو اعمال نمی‌گردد. به دنبال این مزیت، آثار زخم و اسکار چندانی ایجاد نشده و فرد زیبا جو در کسری از زمان می‌تواند به فعالیت‌های روزمره خود بازگردد.

برای تشخیص آن که کدام‌یک از این روش‌ها برای شما مناسب‌تر هستند، می‌بایست به ویژگی‌ها، مزایا و معایب آن‌ها توجه داشته باشید. در ادامه برای پاسخ‌دهی به این سؤال، فهرست ویژگی‌ها و مزایای این 2 شیوه درمانی را ارائه خواهیم ساخت.

مقایسه روشروش FUE روش FUT
نحوه برداشت فولیکول‌هابرداشت به صورت نواریبرداشت به صورت تک به تک
میزان اسکار و زخمایجاد برش در ناحیه اهداکننده و اعمال بخیهزخم های بسیار ریز و غیر قابل مشاهده
میزان گرافت‌های قابل کاشت در 1 جلسه1500 الی 3500 گرافتحداکثر 3500 گرافت
مدت زمان کاشت6 الی 8 ساعت4 الی 8 ساعت
نقاهت اولیه7 الی 14 روز2الی 5 روز
هزینههزینه درمان کمترهزینه درمان بیشتر

چگونه یک کلینیک کاشت مو موفق اف یو ای در تهران پیدا کنیم؟

امروزه با بالا رفتن تقاضا برای درمان ریزش مو، به شمار کلینیک‌های کاشت گرافت مو نیز افزوده شده است. هم‌اکنون پزشکان و متخصصین متعددی در این زمینه فعالیت داشته و امکان پیوند مو با روش‌های مختلف فراهم آمده است؛ اما چگونه باید یک کلینیک موفق را شناسایی کرد؟

درواقع، این مسئله چیزی فراتر از سلیقه شخصی فرد زیبا جو است؛ چراکه انتخاب یک کلینیک و پزشک باتجربه، نقش مهمی در نتایج نهایی پیوند مو خواهد داشت. در این راستا، یکی از مسائلی که باید به آن توجه داشته باشید این است که در کلینیک‌های مجهز موجبات کاشت مو با روش‌های مختلف همچون FUE فراهم آمده است؛ این در حالی است که در برخی از کلینیک‌ها کاشت مو تنها با روش‌های سنتی صورت می‌گیرد.

قدم بعدی در شناسایی یک کلینیک موفق کاشت مو، بررسی آرشیو تجربیات مراجعین قبلی و تصاویر بعد از پیوند آن‌ها می‌باشد. این ویژگی تنها در صفحات رسمی کلینیک‌های تخصصی قابل دست‌یابی است. همچنین مهم است که برای تصمیم‌گیری نهایی خود به موارد زیر نیز توجه داشته باشید:

  1. میزان تحصیلات پزشک معالج
  2. سابقه کاری پزشک معالج
  3. تجهیزات و تکنیک‌های به کار رفته در کلینیک مربوطه

سوالات متدوال

آیا این روش کاشت مو برای خانم ها قابل‌ استفاده است؟

بله؛ امکان کاشت گرافت مو با روش FUE در مراکز معتبر برای خانم‌ها فراهم شده است. این راهکار درمانی محدودیت سنی نداشته و از آن برای درمان آلوپسی آندروژنیک نیز می‌توان بهره‌جویی نمود.

آیا بیمه تکمیلی هزینه های کاشت اف یو ای را پرداخت می کند؟

بیمه‌های تکمیلی تنها هزینه‌های مربوط به جراحی‌های دارای اهداف درمانی را تقبل می‌کنند؛ لذا از آنجایی که پیوند مو یک روش زیبایی بازیابی موهای از دست رفته محسوب می‌شود، بیمه هزینه آن‌ را پوشش نمی‌دهد.

آیا در روش اف یو ای نیاز به تراشیدن مو سر هست ؟

از جمله دغدغه‌های مهم برای هر فردی که قصد کاشت مو را دارد می‌توان به تراشیدن مو اشاره کرد. از آنجایی که حضور مو در ظاهر کلی افراد بسیار مهم است و تاثیر زیادی در زیبایی می‌گذارد، بیشتر زیباجویان ترجیح می‌دهند که موهای خود را نتراشند. اما این کار برای همه عملی نیست! در واقع تنها کسانی می‌توانند موهای خود را نتراشند که مبتلا به کچلی‌های گسترده نباشند؛ به عنوان مثال آن دست از افرادی که قصد پیوند طبیعی مو در جلوی خط موی خود دارند یا یک کچلی در پشت سرشان دارند می‌توانند موهای خود را به صورت کامل نتراشند. توجه داشته باشید که عدم حضور مو در نواحی کاشت می‌تواند به طی شدن صحیح روند ایمپلنت مو کمک بسیار زیادی کند.

منابع: care4hairmiamivenkatcentercaliforniahairsurgeon

امتیاز شما به این مطلب
نوشتهٔ پیشین
کاشت مو با بانک موی ضعیف | نقش چشمگیر بانک مو در پیوند مو
نوشتهٔ بعدی
مدت زمان کاشت مو | گرافت مو چند ساعت زنده می ماند؟

2 دیدگاه. دیدگاه تازه ای بنویسید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

مطالب پربازدید