التهاب و قرمزی سر بعد از کاشت مو

قرمزی سر بعد از کاشت مو

پیشرفت های فن آوری مدرن در کاشت موی سر در چند سال گذشته به طور چشمگیری تغییر کرده و بهبود یافته است. به این ترتیب روش‌های گوناگونی برای کاشت ارائه شده اما هنوز به مرحله‌ای نرسیدیم که عوارض این تکنیک‌ها را به حداقل برسانیم.

قرمز شدن پوست سر پس از کاشت مو یکی از دغدغه‌های افرادیست که قصد انجام این کار ردا دارند. یکی از دلایلی که مردم از انجام کاشت و ترمیم مو پرهیز می کنند این است که آن‌ها نمی‌خواهند کسی بداند که او این کار را انجام داده. زیرا همه دوست دارند که بقیه فکر کنند که زیبایی ظاهری آن‌ها فقط ژنتیکی و طبیعی است. ظاهر سر بعد از کاشت مو چیزی نیست که به راحتی پنهان شود.

به همین علت اهمیت رفع قرمزی پوست سر بعد از کاشت مو (سرخ شدن پوست سر) برجسته‌تر می‌شود. قرمزی سر پس از کاشت مو یک اتفاق معمول است. این علامت به طور طبیعی با گذشت زمان از بین می‌رود اما در بعضی موارد ممکن است نیاز به درمان و توجه نیز داشته باشد. دکتر روحانی، پزشک با سابقه کلینیک پوست و مو رز، همیشه بیماران خود را در جلسات مختلف بررسی می‌کنند تا ببینند که ناحیه گیرنده و اهدا کننده پس از پیوند چگونه بهبود می یابند. یکی از سوالات اساسی و پر تکرار مراجعان ما این است که میزان قرمزی سر بعد از کاشت مو آن‌ها نا چه حد است و چقدر باقی می‌ماند؟

دلایل قرمزی سر بعد از کاشت مو

علت قرمزی پوست سر  بعد از کاشت مو چیست؟

در حالت طبیعی، قرمزی پوست سر بعد از ایمپلنت مو در بانک مو و جایی که مو‌ها کاشته شده‌اند (ناحیه گیرنده) دیده می‌شود. علت این قرمزی، التهاب به دنبال کاشت مو است. این التهاب با سرعت بهبود طبیعی پوست مطابقت دارد. از آنجایی که کاشت مو نیازمند ایجاد بریدگی‌های کوچک در پوست سر بوده و یا اینکه برداشت و کاشت فولیکول مو با سوراخ‌های ریز توسط دستگاه پانچ انجام می‌شود، این برش‌ها و سوراخ‌ها در پشت سر و اطراف مو‌های تازه کاشته شده به آرامی بهبود می‌یابند. فرآیند‌هایی که به بهبودی این نواحی کمک می‌کنند باعث قرمزی می‌شوند و به همین دلیل است که قرمزی سر بعد از کاشت مو را مشاهده می‌کنیم.

قرمزی پوست سر پس از کاشت مو چه مدت طول می‌کشد؟

ممکن است در بسیاری از افراد بعد از گذشت ۲ هفته، قرمزی سر کاملا از بین برود. در حالت کلی با شروع بهبود پوست سر، قرمزی نیز باید کاهش یابد. اکثر قرمزی‌های پوست سر پس از کاشت مو طی ۱۰ الی ۱۴ روز به سرعت بهبود می‌یابند. با این حال، در برخی موارد که پیوند مو به نواحی بزرگی از سر انجام شده باشد، این روند بهبودی ممکن است بیشتر طول بکشد. در نتیجه ممکن است مدتی (حتی تا یک ماه) طول بکشد تا قرمزی به طور کامل از بین برود.

دلیل طبیعی قرمزی سرچون بافت پوست در حین کاشت مو دستکاری شده است، لذا بعد از پیوند، ترمیم پوست شروع شده و به همین دلیل پوست تا چند روز قرمز می‌شود.
مدت دوام قرمزی سرقرمزی طبیعی بدع از پیوند مو، حداکثر تا دو هفته ادامه داشته و اگر هر روز تشدید شد، نشانه بروز عارضه در پوست است.
قرمزی سر ناشی از عارضهابتلا به فولیکولیت
ابتلا به سلولیت
ابتلا به کیست سر
ابتلا به نکروز پوستی
درمان قرمزی سرمصرف آنتی‌بیوتیک
استفاده از کمپرس آب گرم
استفاده از پمادهای موضعی

تأثیر قرمزی پوست سر روی پیوند مو

آیا قرمزی پوست سر روی پیوند مو تأثیر خواهد گذاشت؟

قرمزی پوست بعد از پیوند مو، مربوط به روند بهبودی پوست است و بر نتیجه کاشت مو تأثیر نخواهد داشت. با این حال، در بعضی موارد قرمزی به دلیل بهبودی طبیعی ایجاد نمی‌شود و برای بررسی شرایط باید به متخصص خود مراجعه کنید. این علل در زیر ذکر شده است:

  • فولیکولیت (عفونت مو)

قرمزی سر بعد از کاشت مو در اثر عفونت، می‌تواند تا ۸ ماه طول بکشد. در این صورت می‌توان مشاهده کرد که فولیکولیت در اطراف هر مو، یک کیسه چرکی زرد و جوش‌های قرمز کوچکی ایجاد کرده است. این علائم می‌توانند احساس گرما، خارش و درد ایجاد کنند. عفونت فولیکول مو در واقع یک عارضه نسبتاً رایج پس از کاشت مو است. علت آن می‌تواند به دلیل عفونت باکتریایی باشد. درباره این عارضه این مقاله را بخوانید: جوش زدن پوست سر بعد از کاشت مو

  • سلولیت (عفونت پوستی)

سلولیت به معنای عفونت و قرمز شدن پوست سر پس از کاشت مو است. پس از انجام پیوند مو، پوست در معرض خطر حمله باکتری‌هایی است که باعث ایجاد عفونت می‌شوند. اگر سلولیترخ بدهد، فرد متوجه می‌شود که قرمزی سر در حال گسترش است. همچنین پوست سر او احساس درد خواهد داشت و حتی ممکن است تب داشته باشد.

  • ‌ کیست (تورم کوچک دور پوست)

کیست‌ها کیسه‌های دایره‌ای کوچکی هستند که در زیر پوست رشد می‌کنند. آن‌ها می‌توانند در ناحیه اهدا‌کننده یا گیرنده ظهور یابند. این کیسه‌ها توسط تعدادی از عوامل تاثیر‌گذار از جمله خارج نشدن موی پیوند شده از ناحیه اهدا‌کننده یا عدم کاشت صحیح ایجاد شوند. کیست همچنین می‌تواند به دلیل بهبودی غیر طبیعی پوست سر ایجاد گردد. علائم کیست شامل ورم کردن، قرمز شدن و درد غیر قابل توضیح می‌باشد.

  • نکروز پوست (پوست مرده و یا در حال مرگ)

نکروز پوست نوعی بیماری است که در آن پوست می‌میرد یا در حال مرگ است. این حالت عارضه‌ای است که هرگز نباید اتفاق بیافتد زیرا مهارت ضعیف دکتر را در کاشت مو نشان می‌دهد. طی نکروز پوستی، به نظر می‌رسد یک پوسته عمیق روی پوست است و می‌تواند در پشت سر یا جایی که مو‌ها کاشته شده‌اند ظاهر شود. این عارضه ممکن است در ۲ الی ۴ هفته اول پس از پیوند مو ظاهر شود. ممکن است قبل از شروع به از بین رفتن و سیاه شدن پوست بعد از کاشت، پوست سر فرد مایل به تیره یا بنفش شود.

تمام موارد بالا می‌تواند بر منطقه اهدا‌کننده یا ناحیه‌گیرنده پس از کاشت مو تأثیر بگذارد و بنابراین توصیه می‌کنیم مراقب آن‌ها باشید.

درمان قرمزی سر بعد از کاشت مو

درمان دارویی برای قرمز شدن پوست سر بعد از کاشت

انتظار می‌رود پس از کاشت مو، پوست سر شما کاملا قرمز یا صورتی شود زیرا روند بهبودی نیاز به التهاب و تورم در محل گیرنده و ناحیه اهداکننده دارد. قرمزی بعد از کاشت مو در واقع ناشی از خود پیوند است و مشکل جدی نیست زیرا در طی فرآیند ایمپلنت، شیارهای ریزی روی پوست سر ایجاد می‌شود که گاهی اوقات منجر به خونریزی خفیف می‌شود. این قرمزی نیاز به مصرف داروهایی همچون داروهای ضد التهابی دارد و به زودی برطرف خواهد شد. اما اگر قرمزی و التهاب ناشی از مشکلات جدی‌ای همچون نکروز پوست سر، فولیکولیت، سلولیت یا عفونت باشد نیاز به مراجعه به پزشک و دریافت داروهای نسخه‌ای همچون آنتی بیوتیک‌های قوی دارد.

درمان قرمزی پوست سر بعد از کاشت مو به دلایل مختلف

رفع قرمزی پوست سر بعد از کاشت مو برای کسانی که این روش را انجام داده‌اند بسیار حائز اهمیت است. در ادامه به درمان قرمزی سر بعد از پیوند طبیعی مو اشاره می‌کنیم:

  • درمان فولیکولیت

می‌توان این عارضه را به حال خود گذاشت تا به تدریج به خودی خود حل شود. با این حال، توصیه می‌کنیم برای بررسی صحیح و دقیق آن، به متخصص خود مراجعه کنید. کمپرس آب گرم یا مصرف یک دوره آنتی‌بیوتیک یا کرم آنتی‌بیوتیک برای مقابله با باکتری‌های موجود می‌تواند موثر واقع شود. برای جلوگیری از مشکلات و عفونت‌های بعدی حتماً پوست سر خود را تا حد ممکن تمیز نگه دارید.

  • درمان سلولیت

اگر علائمی از سلولیت را دارید مهم است که فوراً به متخصص خود مراجعه کنید. مصرف یک دوره آنتی‌بیوتیک و نظارت روزانه بر پوست سر برای اطمینان از بهبود عفونت، این مشکل را برطرف خواهد کرد. بهتر است بدانید که اگر قرمزی متوقف شود و در نهایت از بین برود، عفونت پوستی نیز بهتر خواهد شد.

  • درمان کیست

اگر براساس علائم به وجود آمده فکر می‌کنید علت قرمزی پوست بعد از کاشت مو، ابتلا به کیست است، حتما به دکتر خود مراجعه کنید. درمان این کیست نیز ساده است. ممکن است جراح تصمیم بگیرد کیست‌ها را تخلیه کند یا به شما توصیه نماید که از کمپرس گرم در نواحی مورد نظر استفاده کنید. پزشک همچنین ممکن است ترجیح دهد در صورت نیاز، درمان آنتی‌بیوتیکی را برای فرد شروع کند.

  • درمان نکروز پوست

اگر متوجه شدید که هر یک از علائم نکروز را در پوست خود دارید، باید سریعاً به جراح خود اطلاع دهید. شما باید پوست نکروزه شده را هر چه زودتر بردارید. این ناحیه زخم خواهد شد و هیچ مویی در آنجا رشد نخواهد کرد مگر اینکه تصمیم بگیرید که پیوند مجدد مو را انجام دهید.

  • داروی ضد التهاب پوست سر بعد از کاشت

التهاب یا قرمزی پوست سر بعد از کاشت ممکن است به دلایل مختلفی بروز کند. درمان‌های دارویی یکی از رایج‌ترین مواردی هستند که برای بیماران تجویز می‌شوند تا عوارض کاشت مو در کم‌ترین شکل ممکن بروز کند. اگر پوست سر بعد از پیوند مو دچار تورم و التهاب شوند از جمله داروهایی که برای رفع این مشکل تجویز می‌شوند هیدروکورتیزون است. این دارو برای افرادی که دیابت دارند توصیه نمی‌شود و ممنوع است.

از جمله راه‌های درمانی دیگر برای کاهش التهاب پوست استفاده از کمپرس یخ می‌باشد که در تسکین خارش و تورم موثر است. استفاده منظم از آنتی بیوتیک‌ها که برای بعد از کاشت تجویز می‌شود نیز سبب می‌شوند علائم عفونت دیده نشود و در نتیجه التهاب و تورم یا قرمزی در ناحیه کاشت به وجود نیاید.

بهبودی قرمزی سر بعد از پیوند مو

از کجا بفهمیم التهاب و قرمزی سر در حال بهبود است؟

برای پاسخ به این سوال، ابتدا باید علل ایجاد تورم و قرمزی ناحیه کاشت گرافت مو آشنا شد. پس از انجام پیوند مو و در دوران بهبودی، بدن فرد اقدام به ارسال خون به ناحیه درمان کرده تا به این وسیله اکسیژن و مواد مغذی به ناحیه درمان برسد. به کمک این مسئله، پوست سر و زخم‌های ایجاد شده بهبود یافته و فرد با علائمی مانند قرمزی ناحیه درمان مواجه می‌شود.

مواجهه با این علائم در روزهای اولیه امری طبیعی تلقی شده و این مسئله معمولاً خودبه‌خود برطرف خواهد شد؛ اما چنانچه این علائم بهبود پیدا نکرده و فرد با علائم زیر مواجه شود، می‌بایست مراتب به پزشک معالج گزارش شود:

  1. عفونت در ناحیه درمان
  2. نکروز پوستی
  3. خارش و سوزش طولانی‌مدت
  4. درد و تورم طولانی‌مدت
  5. ایجاد کیست در ناحیه درمان

به طور کلی، در شرایط ایده آل قرمزی پوست سر می‌بایست در طول 7 الی 20 روز کاهش یابد. در این مدت‌زمان می‌بایست از تمامی نکات مراقبتی ارائه‌شده توسط پزشک خود پیروی کنید. رنگ قرمز پوست سر با پیروی از نکات مراقبتی، می‌بایست رفته‌رفته به رنگ صورتی تغییر پیدا کند؛ بدین ترتیب، کاهش علائم ذکرشده نشانه بهبود خواهد بود.

علت خارش و سوزش پوست سر بعد از کاشت مو

خارش و سوزش پوست سر پس از کاشت مو بسیار رایج است و ممکن است برای چند هفته یا حتی ماه‌ها ادامه داشته باشد. خارش معمولاً در عرض یک هفته پس از کاشت مو شروع می‌شود و بخشی از روند بهبودی به حساب می‌آید با این حال، در موارد نادر ممکن است تا 4 هفته طول بکشد تا فروکش کند. در برخی مواقع خارش سر دو ماه بعد از کاشت مو نیز ادامه دارد.

خارش و سوزش پوست سر می‌تواند به ویژه در 4 تا 5 روز اول پس از کاشت مو (یعنی دورانی که نمی‌توانید موهای سر خود را بشویید) بدتر شوند. در حالت کلی این وضعیت خوش خیم است و خود به خود برطرف می‌شود با این حال می‌تواند برای برخی افراد به شدت آزار دهنده باشد. به این افراد توصیه می‌شود که با حفظ بهداشت ناحیه سر و مصرف داروهایی که پزشک برای درمان التهاب پوست سر تجویز نموده است، هرچه زودتر به این وضعیت پایان دهند.

سوزش محل برداشت مو

سوزش محل برداشت مو

اگر از روند کاشت مو خبر داشته باشید، کاملا متوجه می‌شوید که چرا بعد از آن سوزش زیادی در ناحیه برداشت مو (بانک مو) احساس می‌کنید. پزشک شما برای اینکه ناحیه طاسی سرتان را بپوشاند از منطقه بانک مو باید فولیکول مو را استخراج کند. این امر مستلزم ایجاد یک برش بزرگ در پشت سر (روش FUT) و یا وارد کردن ابزار بسیار تیز در داخل کانال مو جهت برداشتن فولیکول می‌باشد.

به این ترتیب یک زخم بزرگ و یا تعداد زیادی زخم کوچک در ناحیه برداشت مو ایجاد می‌شود که به مرور زمان رو به بهبود می‌رود.بنابراین  چند روز پس از پیوند، ممکن است احساس سوزش به خصوص در ناحیه اهداکننده ایجاد شود. در این صورت توصیه می‌شود که لوسیون مرطوب کننده را فقط سه یا چهار بار در روز به محل اهدا کننده خود بزنید و منتظر بمانید تا جذب شود.

همچنین داروهای ضد التهاب، مسکن و آنتی بیوتیک به شما داده می‌شود که باید منظم مصرف نمایید تا شرایط پیش آمده را کنترل کنید. به یاد داشته باشید که این سوزش کاملا طبیعی و قابل انتظار است (مگر اینکه همراه با درد پیشرونده، بوی بد، تورم، التهاب و خروج چرک باشد) و طی 7 روز آینده کاملا بهبود می‌یابد.

پماد ضد خارش بعد از کاشت مو

معمولاً بعد از پیوند گرافت مو، خارش ایجاد می‌شود، زیرا پوست سر بهبود می‌یابد و موهای جدید را دوباره رشد می‌کند. استفاده از پماد ضد خارش می تواند به تسکین این ناراحتی کمک کند.

انواع مختلفی از پمادهای ضد خارش وجود دارد که ممکن است پس از کاشت مو بدون تراشیدن سر مفید باشد، از جمله:

  1. کرم هیدروکورتیزون: این یک کرم استروئیدی ملایم است که می تواند به کاهش التهاب و خارش کمک کند. در اکثر داروخانه ها بدون نسخه در دسترس است.
  2. لوسیون کالامین: این یک لوسیون خنک کننده است که می تواند به تسکین و تسکین خارش کمک کند. بدون نسخه نیز موجود است.
  3. ژل آلوئه ورا: این یک ضد التهاب طبیعی است که می تواند به کاهش خارش و بهبودی کمک کند. به دنبال ژل آلوئه ورا باشید که عاری از عطرهای اضافه شده یا سایر مواد تحریک کننده باشد.

پیروی از دستورالعمل‌های پزشک پس از پیوند برای مراقبت و نگهداری پس از مو کاشتن بسیار مهم است. آنها ممکن است نوع خاصی از پماد ضد خارش را توصیه کنند یا توصیه های دیگری برای مدیریت ناراحتی بعد از پیوند ارائه دهند.

به یاد داشته باشید، در حالی که خارش می تواند ناراحت کننده باشد، بخشی طبیعی از روند بهبودی پس از پیوند طبیعی مو است. با مراقبت و توجه مناسب، می توانید به کاهش ناراحتی و بهبودی کمک کنید.

عوارض خاراندن سر بعد از کاشت مو

خارش سر بعد از کاشت مو یک روند طبیعی است که در برخی موارد به صورت طبیعی حین فرایند بهبودی رخ خواهد داد. عوامل متعددی مانند خشکی پوست سر بعد از پیوند مو می‌توانند سبب ایجاد خارش پوست سر شوند. به طور طبیعی ترشح هیستامین در زمان کاشت مو موجب خارش سر بعد از انجام پیوند می‌شود. از آنجایی که فولیکول‌های کاشته شده در قسمت مورد نظر روی پوست سر هنوز دارای استحکام کافی نیستند بیمار باید توجه کند که به پوست سر فشاری وارد نشود. هر نوع فشار از جمله خاراندن پوست سر بعد از کاشت مو موجب می‌شود که فولیکول‌ها به شکل ایمن در جای خود محکم نشده و در نتیجه برای رویش موهای جدید مشکل ایجاد گردد.

باید توجه داشته باشید خاراندن پوست سر در نواحی که کاشت مو صورت گرفته سبب می‌شود تارهای مو دچار آسیب جدی شوند که در نهایت نتیجه مناسبی از کاشت مو حاصل نخواهد شد. لازم است برای برطرف کردن این مشکل به توصیه‌های تجویز شده توجه شود که شامل شستشوی به موقع پوست سر، مصرف داروهای آنتی بیوتیک‌، مصرف داروهای ضد خارش، استفاده از شامپوهای مناسب برای برطرف کردن خارش سر و محلول‌های استروئیدی هستند.

دلایل ناهمواری پوست سر بعد از کاشت

ناهمواری پوست سر بعد از کاشت یا پوسته پوسته شدن پوست سر در قسمتی که کاشت انجام شده به دلیل فرایند کاشت در این ناحیه رخ می‌دهد. برش‌های کوچکی که در نواحی کم مو یا بدون مو در پوست سر برای جای‌گذاری فولیکول‌ها ایجاد می‌شوند از مهم‌ترین لایل ایجاد پوسته روی پوست سر هستند. به طور معمول بعد از گذشت سه روز از زمان پیوند مو ممکن است این پوسته‌ها دیده شوند که در نهایت پس از گذشت چند روز به مرور از بین خواهند رفت.

از دیگر دلایل ایجاد ناهمواری روی پوست این است که هنگام ایمپلنت مو سوراخ‌هایی برای قرار دادن فولیکول‌ها ایجاد می‌گردد در نتیجه پوست سر در این نواحی دچار تورم شده و مایعات جمع شده در این قسمت پس از تخلیه در معرض هوا دچار خشکی می‌شوند. در نتیجه خشکی‌ها شبیه به پوسته و ناهمواری دیده می‌شوند. زخم‌های ایجاد شده هنگام کاشت بعد از گذشت مدت زمانی در حدود 10 روز به حالت خشک شده دیده می‌شوند که پوست سر را ناهموار نشان می‌دهند.

قارچ سر بعد از کاشت مو خطرناک است؟

قارچ سر بعد از کاشت مو ممکن است به شکل‌های مختلفی بروز کند. علائم عفونت پس از فرایند کاشت مو به شکل‌های مختلفی خود را نشان می‌دهند. از آنجایی که باکتری در همه جا وجود دارد امکان بروز عفونت نیز بعد از کاشت وجود خواهد داشت. اگر روش کاشت به صورت حرفه‌ای انجام نشود به نحوی که ناحیه اپیدرم پوست در قسمت پیوند مو دچار آسیب شود و یا دستورالعمل‌های مشخص شده توسط پزشک مورد توجه بیمار قرار نگیرد احتمال بروز عفونت و قارچ روی پوست سر وجود دارد. رعایت نکردن بهداشت پوست سر از مهم‌ترین علل ایجاد کننده قارچ بعد از کاشت مو هستند.

اگر درد و شکننده شدن موها همین طور پوسته پوسته شدن سر به صورت غیر طبیعی بعد از پیوند مو رخ دهد احتمال بروز عفونت قارچی زیاد است. این عفونت توام با تب و تورم غدد لنفاوی موجب می‌شود که موهای کاشته دشده دچار آسیب شوند. اگر آسیب جدی و عفونت قارچی زیاد باشد در نهایت باید پس از طی شدن مدت زمان مشخص برای کاشت مو، مجدد اقدام نمود.

درد پوست سر بعد از کاشت مو

تجربه درجاتی از درد پوست سر پس از کاشت مو طبیعی است. این معمولاً به دلیل ضربه وارده به روش و روند بهبودی ایجاد می شود. درد باید ظرف چند روز کاهش یابد، اما اگر ادامه یابد یا بدتر شود، مهم است که با پزشک خود تماس بگیرید.

  1. داروهای مسکن را طبق دستور پزشک مصرف کنید.
  2. برای کاهش تورم و درد، کمپرس سرد را روی ناحیه آسیب دیده قرار دهید.
  3. از دست زدن یا خاراندن ناحیه پیوند شده خودداری کنید.
  4. برای کاهش تورم و درد با سر بالا بخوابید.
  5. برای مراقبت و نگهداری از دستورالعمل های پس از پیوند پزشک خود پیروی کنید.

علت خشکی پوست سر بعد از کاشت مو چیست؟

خشکی پوست سر بعد از کاشت مو امری نگران کننده نیست و در بسیاری موارد ممکن است رخ دهد. بعد از پیوند مو محلی که دچار خشکی شده توام با پیوندهای تازه از مو ممکن است سبب ریزش موها شوند. این مرحله یکی از مراحل طبیعی در فرایند کاشت محسوب می‌شود. در واقع ریزش موها بعد از خشکی موجب از بین رفتن فولیکول‌ها نمی‌شود و فولیکول‌ها زیر پوست زنده باقی می‌مانند. به طور طبیعی بعد از گذشت 3 الی 4 ماه می‌توان رشد فولیکول‌ها یا موهای جدید را مشاهده نمود.

لازم است که از دستکاری پوسته‌ها و خشکی روی سر اجتناب شود و از طریق تغذیه مناسب، چربی مورد نیاز پوست تامین گردد. هیچ نوع فشاری در حین شستشوی پوست سر نباید به آن وارد شود و اجتناب از قرار گرفتن در معرض نور خورشید از فاکتورهای موثر در عدم پوسته پوسته شدن و خشک شدن پوست سر بعد از کاشت مو است.

کیست پوست سر بعد از کاشت مو

یکی از عوارضی که ممکن است به صورت احتمالی بعد از فرایند کاشت بروز کند ایجاد کیست پوست سر است. در واقع زمانی که فولیکول‌ها در نواحی زیر پوست در ناحیه‌ای که کاشت انجام شده دفن می‌شوند به صورت کیست زیر پوستی خود را نمایان می‌سازند.

به طور کلی اگر فولیکول‌ها زیر پوست سر باقی بمانند و از زیر پوست خارج نشوند بروز این کیست‌ها بیشتر احتمال دارد. کیست‌ها دردناک بوده و به صورت متورم روی پوست سر دیده می‌شوند. البته باید بیان داشت که خارج کردن این فولیکول‌ها برای درمان کیست زیر پوستی یک عمل غیر ممکن تلقی نمی‌گردد. در برخی موارد این نوع کیستها به خودی خود از بین می‌روند و مشکلی ایجاد نمی‌کنند.

علت سیاه شدن پوست سر بعد از کاشت مو

پیوند موی طبیعی همانند بسیاری از روش‌های دیگر، ممکن است برخی از عوارض جانبی را به دنبال داشته باشد؛ اما جای نگرانی وجود ندارد. چرا که، پزشک‌های معالج بسیاری از این عوارض را پیش‌بینی کرده و چنانچه از دستورالعمل‌های مراقبتی آن‌ها پیروی کنید، احتمال ابتلا به این عوارض کاهش خواهد یافت.

در برخی شرایط نیز امکان ابتلا به عوارض نادر وجود دارد. یکی از این عوارض نادر، سیاه شدن پوست سر است. این حالت یکی از علائم ابتلا به نکروز می‌‌باشد. به بیان کلی، نکروز به معنای عدم رسیدن خون به ناحیه درمان و مرگ سلول‌ها می‌باشد. این مسئله ممکن است به دنبال مصرف نیکوتین و یا به دلیل حساسیت به داروی بی‌حسی رخ بدهد. برخی دیگر از علل زمینه‌ساز نکروز پس از کاشت گرافت مو عبارتند از:

  1. اعمال فشار روی زخم‌ها و یا خط بخیه و اسکار بعد از کاشت مو
  2. عدم رسیدن خون به ناحیه درمان

نشانه‌های این عارضه ممکن است در 2 الی 4 هفته نخست کاشت پدیدار شوند. در برخی شرایط علائم اولیه این عارضه، شامل تیره شدن و یا بنفش شدن ناحیه درمان خواهد بود؛ لذا چنانچه با این علائم مواجه شدید، مراتب را فوراً به پزشک معالج خود گزارش دهید.

چه زمانی به پزشک مراجعه کنیم؟

به طور کلی با رعایت دقیق نکات مراقبتی و بهداشتی که از سمت تیم پزشکی به شما ارائه می‌شود، می‌توانید مطمئن باشید که هیچ خطری سلامتی شما و موهای کاشت شده‌تان را تهدید نخواهد کرد. با این حال در صورتی که علائم زیر را مشاهده نمودید بهتر است سریعا به پزشک مراجعه نمایید:

  1. عدم رفع خارش سر بعد از کاشت مو پس از گذشت 1 ماه
  2. عفونی شدن زخم کف سر بعد از کاشت مو و خروج ترشحات چرکی (زرد و یا سفید رنگ)
  3. افزایش درد در نواحی تحت کاشت با وجود مصرف منظم مسکن و آنتی بیوتیک
  4. وارد شدن ضربه مهلک به سر
  5. خونریزی شدید از مناطقی که فولیکول مو دریافت کرده‌اند یا ناحیه بانک مو

منابع: treatmentroomslondonestetigraft

امتیاز شما به این مطلب
نوشتهٔ پیشین
کاشت مو بدون نیاز به تراشیدن سر و کوتاهی ، با موهای بلند
نوشتهٔ بعدی
کاشت مو از ریش به سر – درصد موفقیت کاشت چقدر است؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

مطالب پربازدید