کاشت مو برای موهای فر و مجعد

کاشت مو برای موهای فرفری و مجعد در کلینیک رز

امروزه به لطف پیشرفت‌های حاصل‌شده در زمینه پوست و مو، موجبات کاشت مو برای افراد با شرایط مختلف مانند افراد با موی فر فراهم آمده است. چنانچه شما نیز دارای موهای فرفری هستید و با عارضه ریزش مو مواجه شده‌اید، می‌توانید برای کاشت موی مجعد اقدام کنید.

کاشت مو طبیعی برای تمامی مدل‌های مو امکان‌پذیر است؛ اما لازمه آن مراجعه به مراکز معتبر و کلینیک کاشت مو در تهران است. به طور کلی، پروسه کاشت گرافت مو برای موهای فر کمی دشوارتر بوده و زمان بیشتری می‌طلبد. در ادامه با چگونگی فرآیند کاشت مو برای موهای فر آشنا خواهید شد.

مراحل پیوند مو برای موهای فر

مراحل کاشت مو برای موهای فر

مراحل کاشت گرافت مو برای موهای فر می‌تواند متفاوت باشد. به طور مثال، ممکن است برای موهای بسیار مجعد از کاشت روش FUT بهره‌گیری شود. این تکنیک می‌تواند احتمال آسیب به موهای فرد را کاهش دهد. چنانچه پزشک معالج به پیاده‌سازی روش FUT بپردازد، مراحل زیر دنبال خواهند شد:

  1. تعیین ناحیه اهداکننده مو
  2. اعمال بی‌حسی در ناحیه درمان
  3. اعمال برش نواری شکل برای استخراج فولیکول‌های مو
  4. بررسی فولیکول‌های مو و آماده‌سازی آن‌ها برای کاشت
  5. تفکیک گرافت‌ها و پیوند آن‌ها به ناحیه درمان

چنانچه پزشک معالج روش‌های مبتنی بر کاشت مو روش FUE را انتخاب کند، مراحل زیر دنبال خواهند شد:

  1. اعمال داروی بی‌حسی
  2. استخراج فولیکول‌ها از ناحیه اهداکننده به‌صورت مجزا (بدون نیاز به اعمال برش و بخیه)
  3. اتصال و پیوند موها به ناحیه مبتلا به طاسی

تفاوت کاشت مو برای موهای فر و موهای صاف

تفاوت کاشت مو برای موهای فر و موهای صاف

هر یک از روش‌های پیوند مو می‌تواند برای شرایط متفاوتی مناسب باشند. به‌طور مثال، تکنیک FUE عمدتاً برای موهای صاف تجویز می‌گردد. اعمال این روش برای موهای فر کمی دشوارتر است.

در رابطه با تفاوت‌های روند پیوند مو برای موهای صاف و موهای فر، می‌توان به تراکم موهای کاشته شده نیز اشاره داشت. موهای مجعد و فر از تراکم بیشتری برخوردار هستند. از آنجایی که این قبیل موها از ضخامت بیشتری برخوردار هستند، به کاشت تعداد کمتری از گرافت‌های مویی نیاز است. سایر تفاوت‌های کاشت مو برای موهای فر به شرح زیر هستند:

  1. دشواری، پیچیدگی و ظرافت روند درمان
  2. تکنیک مورداستفاده برای پیوند مو

بهترین روش برای کاشت موهای فر

بهترین روش برای کاشت موی فر

به لطف پیشرفت‌های حاصل‌شده، به شمار تکنیک‌های کاشت گرافت مو نیز افزوده شده است. امروزه افرادی که دارای مو مجعد هستند نیز می‌توانند برای پیوند مو اقدام کنند. لازمه دریافت مؤثرترین نتایج برای این افراد، مراجعه به متخصصین باتجربه است. متخصصین معمولاً به تجویز یکی از روش‌های زیر می‌پردازند:

  • ترکیبی

در این روش، از دو تکنیک مختلف کاشت مو در دو مرحله مجزا استفاده می شود:

  • مرحله اول: در این مرحله، از روش FUT برای برداشت نواری از پوست سر از پشت سر استفاده می شود. این نوار به واحدهای فولیکولی جداگانه تقسیم شده و سپس در نواحی کم پشت سر کاشته می شود.
  • مرحله دوم: سپس در مرحله دوم از روش FIT برای برداشت فولیکول های مو به صورت تک تک از پشت سر و کاشت آنها در نواحی مورد نیاز استفاده می شود. از این رو است که به کاشت مو ترکیبی روش دو مرحله نیز گفته می شود.
  • اس یو تی

اس یو تی نیز یکی دیگر از روش‌های مدرن پیوند مو بوده که مورد تائید سازمان غذا و داروی امریکا (FDA) می‌باشد. این روش ارائه‌دهنده نتایج مؤثر و پایدار می‌باشد. این تکنیک بر پایه روش FUE بوده و در هنگام انجام آن از هیچ برشی استفاده نمی‌شود. ازجمله مزایای کاشت مو SUT می‌توان به موارد زیر اشاره داشت:

  1. حداقل میزان تهاجم
  2. عدم ایجاد جای زخم و کبودی
  3. امکان انجام در مدت‌زمان کوتاه
  4. امکان کاشت گرافت مو با تراکم بالا
  5. عدم آسیب به فولیکول‌ها
  • اف یو تی

کاشت مو روش اف یو تی، یکی از تکنیک‌های سنتی پیوند موی طبیعی به شمار می‌آید. این تکنیک برای مدل موهایی که کار با آن‌ها دشوارتر است، همانند موهای فر، موهای ضخیم یا موهای بسیار نازک کاربرد دارد. سایر مزایای تکنیک FUT به شرح زیر هستند:

  1. امکان کاشت گرافت مو با تراکم بالا
  2. میزان تبادل فولیکول (موهای هدررفته) بسیار کم
  3. امکان کاشت بدون نیاز به تراشیدن ناحیه بانک مو
  • اف یو ای

FUE یا همان روش استخراج واحدهای فولیکولی، یک تکنیک کاشت مو ایمن و مؤثر است که بسیاری از روش‌های مدرن بر پایه آن اقدام به درمان طاسی می‌کنند. این تکنیک کاشت بدون برش در ناحیه بانک مو پیاده‌سازی می‌شود. مهم‌ترین مزایای این روش عبارتند از:

  1. کم تهاجمی بودن
  2. بدون ایجاد زخم و خون‌ریزی
  3. امکان رسیدن به تراکم بالا
  4. امکان استخراج موهای ظریف
  5. امکان برداشت مو از بدن
  • میکروفیت

میکروفیت یکی از روش‌های مشتق شده از تکنیک FUE بوده که با استفاده از ایمپلنترهای مخصوصی پیاده‌سازی می‌شود. استفاده از این ایمپلنترها خطاهای انسانی را کاهش می‌دهد. مزایای روش میکروفیت همانند تکنیک FUE است؛ البته پیاده‌سازی این روش زمان‌گیر بوده و هزینه نسبتاً بالایی دارد.

  • نیوگرافت

کاشت مو نیوگرافت نیز یکی دیگر از تکنیک‌های مدرن پیوند مو است که با استفاده از تجهیزات اتوماتیک انجام می‌شود. تجهیزات به کار رفته در این روش شامل صندلی ارگونومیک و ربات بوده که امکان کاشتن مو با حداقل میزان خطا را فراهم می‌سازند. مزایای تکنیک نیوگرافت عبارتند از:

  1. دقت بالا
  2. سرعت عمل بالا
  3. دوره نقاهت کوتاه
  4. عدم ایجاد جراحت
  5. نتایج کاملاً طبیعی
  • دی اچ ای

کاشت مو DHI، یکی دیگر از روش‌های مدرن پیوند مو است که می‌توان از مزایای آن برای موهای فر بهره‌جویی نمود. روند استخراج فولیکول‌ها در این روش، همانند تکنیک FUE است؛ اما در این روش، ابزاری با نام قلم چوی برای کاشت فولیکول‌ها وارد عمل می‌شود. وظایف قلم چوی به شرح زیر هستند:

  1. ایجاد برش‌های ظریف در ناحیه گیرنده فولیکول‌ها
  2. پیوند فولیکول‌ها در داخل برش‌های ایجادشده

بهترین روش کاشت مو برای موهای مجعد چیست؟

چنانچه فرد از موهای ضخیم و بسیار مجعد برخوردار باشد، احتمالاً کاندید مناسبی برای یکی از جدیدترین روش‌ کاشت مو باشد:

  1. تکنیک FUT
  2. کاشت مو روش DHI
  3. تکنیک FUE

مراقبت‌های بعد از کاشت مو فر

نکات و دستورالعمل‌های مراقبت کاشت مو فر به‌صورت تخصصی در جلسه مشاوره کاشت مو ارائه می‌شوند. در ادامه با برخی از دستورالعمل‌های مراقبتی مهم آشنا خواهید شد:

  1. عدم شستن ناحیه درمان در 72 ساعت نخست
  2. عدم استفاده از سشوار و اتوی مو در 2 هفته نخست
  3. عدم اعمال فشار بر روی ناحیه درمان
  4. پرهیز از انجام فعالیت‌های سنگین
  5. پرهیز از قرار گیری در معرض آفتاب شدید
  6. پرهیز از مصرف فرآورده‌های دخانی
  7. اجتناب از مصرف نوشیدنی‌های الکلی و داروهای رقیق‌کننده خون
  8. دریافت مرخصی کاری برای هفته نخست دوره نقاهت
  9. مصرف داروهای تجویزی
  10. تبعیت از یک رژیم غذایی اصولی

فواید موهای مجعد در هنگام کاشت

کاشت مو در زنان و مردان برای انواع مو قابل انجام بوده و فرقی ندارد که موهای شما صاف یا مجعد باشد. هنگامی که فولیکول‌های مو در ناحیه گیرنده قرار می‌گیرند، شروع به تطابق‌پذیری با محل جدید کرده و با موهای آن ناحیه هماهنگ می‌شوند. به طور کلی، موهای فر از برخی مزیت‌ها برخوردار بوده که به آن‌ها اشاره خواهیم داشت:

  1. این افراد برای پوشش ناحیه مبتلا به طاسی، به میزان کمتری از رشته موها نیاز دارند.
  2. نتیجه کاشت مو مجعد و فر، حجیم‌تر و پرپشت‌تر به نظر می‌رسند.
  3. افراد دارای مو فر نیازی به استفاده از دستگاه‌های فر کننده مو ندارند.

مشکلات کاشت موی مجعد

ممکن است فرآیند پیوند مو برای موهای مجعد کمی زمان‌گیر باشد. این اقدام به مهارت و تجربه بیشتری نیاز داشته و تابع ظرافت‌های خاصی می‌باشد؛ به همین دلیل، مهم‌ترین دغدغه زیبا جویان مراجعه به متخصصین باتجربه خواهد بود.

در برخی موارد ممکن است موهای کاشته شده دقیقاً مطابق با موهای هم‌جوار خود رویش پیدا نکنند. به همین دلیل لازم است که پزشک معالج نسبت به حفظ ساختار فولیکول‌های مو تلاش کرده و از مناسب‌ترین تکنیک برای این فرآیند بهره‌جویی نماید.

سوالات متداول

کدام نوع مو برای کاشت مو مناسب است؟

موهای صاف و موهای مجعد هرکدام از ویژگی‌ها و مزیت‌های خاص خود برخوردار هستند. فرآیند کاشت گرافت مو برای موهای صاف آسان‌تر بوده و این در حالی است که افراد دارای مو فر به میزان کمتری از رشته موها نیاز پیدا می‌کنند. به طور کلی، در هنگام کاشت مو می‌بایست به کیفیت بانک مو و تطابق آن با ناحیه گیرنده توجه داشت.

آیا افراد دارای مو صاف می‌توانند موهای فر بکارند؟

فرد زیبا جو تنها با استفاده از موهای خود می‌تواند اقدام به پیوند مو کند؛ چراکه، استفاده از موهای دیگران می‌تواند با خطرات زیادی همراه شود. همچنین موهای کاشته شده پس از گذشت 1 سال با موهای ناحیه گیرنده هم‌خوانی پیدا کرده و با ناحیه درمان تطابق می‌یابند.

آیا کاشت مو برای موهای فر درد بیشتری دارد؟

خیر؛ چنانچه این فرآیند در کلینیک‌های معتبر صورت گیرد، فرد در هنگام پروسه کاشت هیچ‌گونه دردی را احساس نمی‌کند. همچنین برای جلوگیری از این مسئله، برخی داروها تجویز می‌شوند.

آیا موهای کاشته شده مجعد رشد می‌کنند؟

بله؛ روند رویش موهای کاشته شده مجعد همانند موهای صاف بوده و چنانچه فرد زیبا جو از دستورالعمل‌های مراقبتی پیروی کند از نتایج مؤثری برخوردار خواهد بود.

آیا موهای من بعد از کاشت مو همچنان مجعد خواهد بود؟

چنانچه موهای ناحیه اهداکننده و دریافت‌کننده دارای حالت مجعد باشند، موهای رویش یافته در ناحیه طاسی نیز از همان حالت برخوردار خواهند بود. این تطابق‌پذیری ممکن است حدود 9 الی 12 ماه طول بکشد.

امتیاز شما به این مطلب
نوشتهٔ پیشین
کاشت مو به روش میکروایمپلنت
نوشتهٔ بعدی
بهترین اسپری آبرسان مخصوص بعد از کاشت مو

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

مطالب پربازدید