کاشت مو برای زنان | درمان شگفت انگیز ریزش موی خانم ها

درمان ریزش مو در زنان با کاشت مو

فهرست این مطلب

در طول زندگی ممکن است افرادی بر اثر عوامل مختلف دچار ریزش مو شوند؛ لذا درمان ریزش مو برای این افراد بسیار حائز اهمیت است. یکی از راه‌های درمان قطعی برای این افراد کاشت طبیعی مو است، روند کاشت مو زنان یکی از رایج‌ترین روش های بازسازی موی از دسته رفته به شمار می‌رود که نه تنها برای مردان بلکه برای زنان نیز می‌تواند مورد استفاده قرار گیرد، چرا که زنان همانند مردان از برخی بیماری‌های ژنتیکی و ارثی و  همچنین عواملی مانند افزایش سن، رنج می‌برند؛

بنابراین پیوند مو تنها به مردان اختصاص نداشته و زنان نیز می‌توانند از نتایج آن بهره‌‌مند شوند. در ادامه این مطلب از کلینیک تخصصی پوست و مو رز همراه ما باشید تا نکات کاملی در زمینه درمان ریزش مو در زنان با کاشت مو ،کاشت مو پیشانی زنان و روش های افزایش ماندگاری آن خدمت شما ارائه دهیم.

اینفوگرافیک راهنمای کاشت مو در زنان

ریزش مو در زنان

یکی از علایق هر خانم­ی داشتن موهایی پرپشت و آراسته است اما متاسفانه دلایل زیادی وجود دارد که منجر به ریزش مو در آن‌ها می­شود از جکله مواردی مانند وراثت، نداشتن تغذیه مناسب، بارداری و شیردهی و تغییرات هورمونی. امروزه رهاکارهای درمان ریزش مو زنان در قالب داروهای خوراکی و یا محلول‌های موضعی در دسترس هستند که اثر بخشی آن‌ها با علت ریزش موی فرد رابطه مستقیم دارد. پزشک متخصص پوست و مو با معاینه پوست سر می­تواند تشخیص دهد که آیا فولیکول­‌های مو همچنان زنده هستند و یا از بین رفته‌­اند.

در صورتی که فولیکول مو ضعیف شده باشد درمان ریزش مو زنان با دارو آغاز خواهد شد و در غیر این صورت بهترین درمان ریزش مو زنان کاشت مو می‌­باشد.

عکس قبل و بعد از کاشت مو در زنان

دلایل ریزش مو زنان

ریزش مو در هر دو گروه زنان و مردان می‌تواند اتفاق بیافتد؛ و تنها تفاوت آن‌ها  در علت ریزش می‌باشد. در ادامه به برخی از مهمترین دلایل ریزش مو زنان اشاره کرده‌ایم:

  1. عوامل ژنتیکی: همواره موثرترین و چالش برانگیزترین عامل در ریزش مو، مداخلات ژنی می‌باشد به طوری که مقابله با آن نیز کار چندان آسانی نیست.
  2. سندروم تخمدان پلی کیستیک (PCOS): سندم تخمدان پلی کیستیک که یکی از شایع‌ترین مشکلاتی است که بسیاری از خانم‌ها را درگیر می‌کند. از جمله عوارض این بیماری می‌توان به ریزش مو اشاره کرد.
  3. سبک زندگی: نحوه زندگی می‌تواند در سلامت موهای شما تاثیرگذار باشد؛ از جمله این موارد می‌توان به داشتن استرس یا پایین بودن سطح بهداشت عمومی اشاره کرد که باعث ریزش در موهای فرد می‌شوند.
  4. رژیم غذایی نادرست: مواد غذایی همان طور که در سلامتی اجزای بدن تاثیرگذار است در سلامتی موها نیز نقش مهمی را ایفا می‌کند. زنانی که دچار ریزش مو هستند اغلب مواد مغذی کافی را در برنامه غذایی خود ندارند.
  5. پرکاری یا کم کاری تیروئید: یکی دیگر از علت ریزش مو در زنان است که خوشبختانه می‌توان با تشخیص و درمان به موقع آن را کنترل کرد.
  6. بیماری‌های خود ایمنی: بیماری‌هایی مثل لوپوس یا آلوپسی آریتا از جمله بیماری‌های خود ایمنی هستند که تنها روش پیشنهادی برای مقابله با آن‌ها، کاشت مو می‌باشد.
  7. کمبود ویتامین‌ها و مواد مغذی مورد نیاز مو: کاهش این موارد تا حد زیادی به سلامت فولیکول‌های مو آسیب زده و باعث ریزش مو می‌شود. این مشکل به دلیل عادات ماهانه، در خانم‌ها بیشتر دیده می‌شود.

علائم ریزش مو در زنان

برای پی­بردن به ریزش مو علائم مختلفی وجود دارد که با تشخیص این علائم می­توان به ریزش مو پی­برده و به موقع آن را درمان نمود. به موارد زیر توجه کنید:

  1. مشاهده موی ریخته شده در جاهای مختلف مانند برس، روی زمین، کف حمام، بالش و…
  2. نازک شدن یا آسیب دیدن بخش اعظمی از موها
  3. مشاهده تنک شدن مو به ­طوری که بتوان پوست سر را به راحتی مشاهده کرد.
  4. کم شدن ضخامت کل مو که معمولا هنگام بستن مو متوجه آن شوید.

عکسهای کاشت موی زنان

گزینه‌های ترمیم و رشد مو برای خانم‌ها

امروزه به لطف پیشرفت‌های صورت گرفته در زمینه پوست و مو، به شمار تکنیک‌های ترمیم مو نیز افزوده شده است. خانم‌هایی که به دنبال برطرف سازی مشکل ریزش مو هستند، می‌توانند نسبت به کاشتن مو اقدام کرده و نتایج موفقیت‌آمیزی را دریافت کنند. در صورتی‌ که امکان کاشت مو وجود نداشته باشد، می‌توان فرآیند ترمیم و درمان را با کمک راهکارهای جایگزین آغاز نمود. در ادامه برخی از روش‌های ترمیم مو را مرور خواهیم نمود.

داروهای درمانی ریزش مو

برخی از داروهای ضد ریزش می‌توانند به کاهش ریزش موها کمک شایانی کنند. ماینوکسیدیل یکی از راهکارهای دارویی مؤثر به شمار می‌آید که برای بانوان نیز کاربرد دارد. ماینوکسیدیل در ابتدا برای کنترل فشارخون بالا تجویز می‌شد؛ اما در ادامه ثابت شد که این دارو می‌تواند به رویش موها کمک شایانی کند. این دارو ارائه‌دهنده نتایج معجزه‌آسا نیست؛ اما می‌تواند اثرات مطلوبی را ایجاد کند. برای دریافت نتایج مؤثر از داروی ماینوکسیدیل می‌بایست از آن به صورت منظم و طولانی استفاده شود. معمولاً نتایج این دارو پس از 2 الی 6 ماه قابل مشاهده هستند.

کاشت مو برای زنان کم مو

کاشت گرافت مو می‌تواند مؤثرترین راهکار درمانی بانوانی باشد که به دنبال نتایج درمانی دائمی هستند. در حین این پروسه درمانی، ابتدا گرافت‌های مو مناسب شناسایی شده و استخراج می‌شوند. در گام دوم نیز گرافت‌های مویی به ناحیه دچار ریزش متصل می‌شوند. شایان‌ذکر است که این کاشت مو بدون تراشیدن سر و با ایجاد برش‌های نواری شکل نیز انجام داد. چنانچه متقاضیان این شیوه درمانی از دستورالعمل‌های مراقبتی پیروی کنند، می‌توانند از نتایج پایدار و باکیفیت اطمینان حاصل کنند.

پی ار پی

PRP نام اختصاری فرآیند درمان ریزش مو با پلاسمای غنی از پلاکت می‌باشد. در طی این روند درمانی، مقادیری از خون افراد زیبا جو استخراج می‌گردد. سپس خون استخراج‌شده در دستگاهی به نام سانتریفیوژ مورد بررسی و آزمایش قرار می‌گیرد. در قدم بعدی پلاکت‌ها از خون جدا شده و محلولی غنی از پلاکت به دست می‌آید. با تزریق محلول به‌دست‌آمده به ناحیه مبتلا به ریزش، کلاژن سازی تقویت شده و درنهایت موجبات رویش مجدد موها فراهم می‌آید. برخی از مزایای این تکنیک درمانی به شرح زیر هستند:

  1. عدم استفاده از مواد شیمیایی
  2. عدم ریسک بروز عوارض جانبی
  3. عدم نیاز به رعایت مراقبت‌های طولانی و پیچیده
  4. هزینه پایین

مزوتراپی

مزوتراپی موی سر یکی دیگر از گزینه‌های درمانی بانوان به شمار می‌آید. این تکنیک از طریق تحریک الگوی رویش مو به درمان ریزش مو می‌پردازد. در طی مزوتراپی ویتامین‌ها، پروتئین‌ها و برخی از مواد معدنی ضروری برای تقویت رشد مو به ناحیه درمان تزریق می‌گردد. ترکیبات موجود در محلول‌های مزوتراپی به افزایش گردش خون در ناحیه سر و خون‌رسانی بهتر به فولیکول‌های مو نیز کمک شایانی می‌کنند.

نتایج این تکنیک درمانی، پس از 5 الی 8 جلسه قابل‌مشاهده بوده و با کمترین عوارض جانبی همراه است. سایر مزایای این تکنیک عبارتند از:

  1. مزوتراپی روش ایمن، بدون درد و کم تهاجمی است.
  2. این روش به افزایش حجم موها و درخشندگی آن‌ها کمک می‌کند.
  3. این روش مانع از پوسته‌پوسته شدن کف سر می‌شود.

لیزر LLLT

LLLT یا همان لیزر تراپی مو یک روش غیرتهاجمی برای درمان ریزش مو است که با استفاده از لیزرهای سطح پایین به درمان زیبا جویان می‌پردازد. انرژی و نور منتقل‌شده توسط LLLT به گردش خون در ناحیه سر کمک کرده و موجبات رویش موها و تقویت آن‌ها را فراهم می‌آورد. برخی از مزایای این تکنیک درمانی به شرح زیر هستند:

  1. تحریک فولیکول‌ها برای رویش مجدد موها
  2. افزایش تراکم موها
  3. قابل‌استفاده برای آقایان و بانوان
  4. قابل‌استفاده برای مبتلایان به آلوپسی آندروژنیک
  5. روشی غیرتهاجمی و ایمن

آیا می توان ریزش مو در زنان را با پیوند مو درمان کرد؟

ایا کاشت مو برای زنان جواب می دهد؟

یکی از سوالات پرتکراری که افراد دارای طاسی سر و ریزش مو می‌پرسند این است که آیا می‌توان با انجام ایمپلنت موی طبیعی از ریزش مو جلوگیری کرد؟ کاشت طبیعی مو همواره نتایج بسیار شگفت انگیز و قابل قبولی را در اختیار زیباجویان قرار داده است. بسیاری از افرادی که به دلایل مختلفی همچون افزایش سن، بیماری‌های ژنتیکی و ارثی و همچنین بروز حوادث ناگواری همچون تصادف و آتش سوزی با بهره گیری از کاشت مو زنان پیشانی بلند باری دیگر موهای از دست رفته خود را به دست آوردند.

با این حال پیوند مو به درمان ریزش مو نمی‌پردازد و از میزان آن نمی‌کاهد. تنها هدف اصلی از انجام ایمپلنت مو، جایگزینی موها در افرادی است که الگوی ریزش مویشان کامل و متوقف شده است.

جدول بررسی تخصصی متد BHT

مزایا BHTمعایب BHTنتایج BHT
امکان استفاده از قسمت‌های مختلف بدن به عنوان ناحیه اهداروند کاشت مو طولانی است.یک هفته: در هفته اول بعد از عمل عوارضی مانند قرمزی، تورم و خارش وجود دارد.
نیازی به بیهوشی ندارد و از بی‌حسی موضعی استفاده می‌شود.هزینه انجام کاشت مو به این روش مقداری بالاتر از سایر روش‌هاست.یک ماه: در این بازه از زمان بعد از کاشت موها در حال ریزش هستند و شاهد روند بهبودی عوارض بعد از کاشت هستیم.
در این روش در ناحیه اهدا برشی انجام نمی‌شود بنابراین امکان خونریزی و جراحت نداریم.سه ماه: در ماه سوم شاهد شروع رشد موها هستیم اما این موها بسیار کم پشت و نازک هستند
شش ماه: رشد موها پس از سه ماه سیر صعودی دارد که در ماه ششم آثار آن کاملا مشهود است.
یک سال: یکسال بعد از کاشت از بابت رشد طبیعی موها دیگر نگرانی وجود نخواهد داشت و موها به تراکم مطلوب رسیده‌اند.

نحوه کاشت مو برای خانم های مبتلا به ریزش مو

برای افرادی که می‌خواهند پیوند طبیعی مو را انجام دهند و از نتایج و فواید به دست آمده از آن بهره لازم را ببرند ممکن است نحوه انجام پیوند مو توسط دکتر روحانی در بهترین کلینیک کاشت مو تهران، یک سوال مهم و اساسی باشد. این افراد می‌خواهند بدانند که روند زیبا سازی پیوند مو در اتاق درمان به چه صورتی انجام می‌گیرد؟ جهت پاسخگویی به این سوال مراحل انجام کاشت طبیعی مو به ترتیب بازگو می‌‌شود تا این دست از افراد به حد لازم از نحوه انجام این فرآیند آگاهی کسب کنند.

روش‌های مختلفی برای انجام کاشت طبیعی مو وجود دارد که شباهت‌های زیادی به یک‌دیگر دارند و تنها تفاوت‌های این روش‌ها برداشت فولیکول‌های مو از بانک مو می‌باشد. بنابراین تمام مراحل انجام بهترین روش کاشت مو برای زنان به غیر از برداشت فولیکول‌های مو مشابه می‌باشند، مراحل انجام پیوند موی طبیعی  به طور کلی شامل موارد زیر است:

  1. تعیین خط رویش مو: در این مرحله پزشک علاوه بر نظرخواهی از فرد متقاضی، محل و تعداد فولیکول مورد نیاز برای ایمپلنت مو را مشخص نموده و با استفاده از یک مارکر، خط رویش مو را روی سر وی می‌کشد.
  2. بی‌حسی موضعی: جهت حفظ آرامش فرد حین پروسه پیوند طبیعی مو، ناحیه بانک و گیرنده مو با استفاده از داروهایی مانند لیدوکائین تحت بی‌حسی موضعی قرار خواهد گرفت.
  3. برداشتن فولیکول‌های مو از بانک مو: پزشک ناحیه‌ای از پشت یا اطراف سر را که حاوی تراکم بالای مو باشد انتخاب کرده و با استفاده از ابزارهای پزشکی، اقدام به استخراج فولیکول می‌کند. این مرحله در دو روش FUT و FUE و زیر مجموعه‌های آن‌ها متفاوت است.
  4. کاشت گرافت‌های مو در محل مورد نظر: پس از آماده ‌سازی ناحیه گیرند مو با ایجاد برش، گرافت‌ها با دستگاه یا به صورت دستی توسط پزشک در ناحیه کچلی قرار خواهند گرفت. برای انجام کاشت موی طبیعی در ناحیه مورد نظر، برش‌های بسیار ریزی در پوست سر ایجاد می‌شود و سپس واحدهای فولیکولی مو به این نواحی وارد می‌شوند.
  5. پایان جلسه کاشت مو: پس از انجام فرآیند کاشت که حدود 5 تا 8 ساعت ممکن است طول بکشد، نکات مراقبتی به فرد گوشزد می‌شود و داروهی مورد نیاز نیز نسخه خواهند شد. در پایان از موادی مثل مواد ضد عفونی کننده در پوست ناحیه مورد نظر استفاده شده و پس از پانسمان، پوست سر پوشانده خواهد شد. در ادامه عکسهای کاشت موی زنان انجام شده در کلینیک رز را می توانید مشاهده کنید. 

 

نمونه پیوند موی طبیعی برای خانم ها

نتایج و تاثیرات کاشت مو برای درمان ریزش مو

با توجه به شرایط کاشت مو برای زنان به سراغ روش‌های مختلفی برای درمان ریزش مو خود می‌روند؛ اما آنچه در تمامی این روش‌ها مشترک است عدم ماندگاری و یا زمان‌بر بودن آن‌ها است.

تنها روشی‌ که آزمایش خود را پس داده و رضایت تمامی افراد را به خود جلب کرده کاشت می‌باشد. طبق نظر پزشکان و افرادی که به سراغ راه‌های درمانی متفاوتی برای داشتن موهای زیبا و طبیعی رفته‌اند درمان ریزش مو زنان با کاشت مو به عنوان بهترین روش موجود در حال حاضر شناخته می‌شود.

در نتیجه زنان می‌توانند با پیوند طبیعی همواره ظاهری زیبا را برای خود به ارمغان بیاورند و با یک بار کاشت یک عمر از زیبایی و پرپشتی موهای خود لذت ببرند. پیوند مو همواره نتایج و فواید بسیار متعددی در اختیار متقاضیان خود قرار داده است. درمان ریزش مو در زنان با کاشت مو نتایجی همچون:

  1. پر شدن نواحی عاری از مو: دلایل بسیار زیادی وجود دارد که باعث می‌شود برخی از نواحی مختلف از مو خالی شود؛ بنابراین آن دسته از افرادی که در برخی از نواحی سر خود دارای ریزش مو و طاسی سر می‌باشند می‌توانند از کاشت مو پیشانی زنان بهره‌مند شده و این نواحی را با موهای کاشته شده طبیعی پر سازند.
  2. پرپشت کردن مو در نواحی کم تراکم: ممکن است برخی از افراد به صورت کامل دچار طاسی سر نشده‌باشند و تنها از ریزش موهای خفیف رنج ببرند، در این صورت این آن‌ها می‌توانند با استفاده از کاشت طبیعی مو نواحی دارای ریزش موی خفیف را بهبود بخشیده و پر پشت‌تر سازند.
  3. افزایش زیبایی: مطمئنا مو در زیبایی هر فرد تاثیر بسیار زیادی دارد.
  4. افزایش اعتماد به نفس: افرادی که به دلیل ریزش مو و طاسی سر خود، از برقراری ارتباط با سایرین اجتناب می‌کنند و اعتماد به نفس آن‌ها سلب شده است می‌توانند با بهره‌گیری از کاشت مو باری دیگر اعتمادبه نفس از دست رفته خود را به دست آورند.

فواید پیوند موی در خانم ها

فواید کاشت مو در زنان

کاشت مو برای زنان کم مو، به دلیل مزیت‌های ایده‌آلی که دارد، به محبوبیت ویژه‌ای دست یافته است. به گونه‌ای  که هر ساله به تعداد متقاضیان انجام کاشت مو افزوده می‌شود.

برخی از مزایای احیای حجم موها، از طریق پیوند مو  در ادامه ذکر شده است:

  1. دائمی بودن نتیجه کاشت مو: از ویژگی‌های منحصر به فرد پیوند موی طبیعی می‌توان به دائمی بودن نتایج آن اشاره کرد. پس اگر شما نیز از بسیاری از درمان‌های موقتی که برای پرپشتی مو از طرف افراد متعدد پیشنهاد می‌شود نا امید شده‌اید، بهتر است بدانید که پیوند مو با اینکه پروسه‌ای زمان بر می‌باشد، اما تاثیرات آن دائمی و ماندگار خواهد بود.
  2. کوتاه بودن دوران نقاهت : بعد از کاشت دوره نقاهت خاصی وجود نخواهد داشت.
  3. کاشت مو نسبت به سایر روش‌ها پر هزینه‌تر می‌باشد؛ اما در نظر بگیرید که در صورت انجام کاشت موی طبیعی یک بار برای همیشه این مشکل را برطرف کرده‌اید. در صورتی که محصولات مراقبتی نیاز به استفاده‌ی طولانی مدت و مداوم و گاها مادام العمر دارند و این هزینه‌ها در طول زما‌ن‌های طولانی نسبت به هزینه‌ کاشت مو بسیار بیشتر خواهد بود.
  4. در یک جلسه حجم مناسبی از فولیکول‌های مو به سر پیوند زده می‌شود
  5. حصول نتیجه بسیار طبیعی و پرتراکم بعد از پیوند مو
  6. هزینه اقتصادی نسبت به سایر روش‌های دائمی و نیمه دائمی
  7. میزان خونریزی طی پیوند و کبودی بعد از آن بسیار جزئی می‌باشد
  8. کاشت مو اقساط با شرایط ویژه در کلینیک رز

کاشت موی زنان در منطقه جلوی سر

آیا برای کاشت موخانم‌ها نیازی به تراشیدن موی سر هست؟

در گذشته و در روش‌های سنتی پیوند مو، زیبا جویان تنها در صورتی می‌توانستند اقدام به کاشت مو کنند که کل سر خود را بتراشند؛ اما این روزها در برخی از روش‌های پیوند مو ضرورتی برای این کار وجود ندارد.

در روش‌هایی که فرآیند استخراج گرافت‌ها به صورت تک به تک انجام می‌شود و یا در شرایطی که فرد زیبا جو دارای موی سفید بسیاری است، لازم است ناحیه اهداکننده تراشیده شود. این اقدام به منظور شناسایی گرافت‌های مویی سالم صورت می‌گیرد. به طور کلی، تراشیدن سر به پزشک این امکان را می‌دهد که با تسلط بیشتری پروسه درمان را آغاز کند. چنانچه فرد زیبا جو تمایلی برای تراشیدن سر خود نداشته باشد، به کمک روش‌های زیر می‌توان پروسه درمان را آغاز نمود:

  1. روش FUT
  2. روش Super FUE
  3. روش DHI

پیوند مو برای پیشانی بلند زنان

کاشت مو برای پیشانی بلند زنان

برخی از بانوان به صورت ژنتیکی از پیشانی بلند برخوردار هستند. برخی از بانوان نیز با عقب رفتن خط رویش مو مواجه می‌شوند. در چنین شرایطی، با کاشت گرافت مو می‌توان فرآیند درمان را آغاز نمود. درواقع، کاشت گرافت مو بهترین گزینه درمانی برای این افراد خواهد بود؛ زیرا:

  1. این روش ارائه‌دهنده نتایج دائمی است.
  2. این روش فاقد عوارض جراحی کاهش پیشانی است.

با کمک این روش درمانی می‌توان موهای سالم را از سایر نواحی سر استخراج کرده و به ناحیه جلوی سر پیوند زد. برخی از مؤثرترین تکنیک‌های کاشت گرافت مو عبارتند از:

  1. کاشت مو ترکیبی
  2. تکنیک SUT
  3. تکنیک FUE
  4. تکنیک FUT

نمونه واقعی کاشت مو در خانم

کدام دسته از خانم ها مناسب پیوند هستند؟

خانم­ها به ندرت ممکن است دچار ریزش و کم پشتی مو در قسمت جلو سر شوند (ریزش مو با الگوی مردانه)، با این حال خانم­‌هایی که این موضوع را تجربه می‌کنند می­توانند به کمک ترمیم مو برای موهای کم پشت زنان ، ریزش خود را جبران کنند. خانم­‌هایی که شرایط زیر را داشته باشند بهترین گزینه برای کاشت مو پیشانی زنان می‌­باشند:

  1. خانم‌­هایی که پیشانی بلندی دارند و خط رویش آن‌ها عقب است.
  2. خانم‌­هایی که دچار آلوپسی شده‌­اند (آلوپسی از ایجاد زخم روی پوست سر به وجود می‌­آید).
  3. خانم­‌هایی که دچار ریزش مو با الگوی مردانه شده‌­اند. این خانم‌­ها به صورت ارثی موهای خود را شبیه به آقایون از دست می‌­دهند.
  4. خانم­هایی که مشکلات هورمونی خود را درمان نموده و برای پر کردن قسمت­های کم پشت تصمیم به کاشت مو می­گیرند
  5. تمام خانم‌های بالای 30 سال که به هر دلیلی دچار ریزش مو در هر نقطه از سرشان شده‌اند.

مناسب‌ترین روش کاشت مو برای زنان

چنانچه فرد زیبا جو به دریافت نتایج دائمی علاقه‌مند باشد، فرآیند پیوند موی طبیعی انتخاب مؤثری تلقی خواهد شد. در میان روش‌های مختلف پیوند مو نیز تکنیک SUT بهترین گزینه درمانی محسوب می‌شود؛ چراکه این تکنیک از دوره نقاهت کوتاه‌تری برخوردار بوده و نتایجی پایدار و طبیعی را به ارمغان می‌آورد. سایر مزایای تکنیک کاشت موی SUT عبارتند از:

  1. امکان کاشتن مو با تراکم بالا
  2. امکان پیوند مو در 1 جلسه
  3. ایجاد خط رویش مو بسیار طبیعی
  4. عدم اعمال برش و بخیه
  5. عدم ایجاد جای زخم و اسکار
  6. عدم آسیب به فولیکول‌های مو
  7. نرخ موفقیت بالا
  8. ایمنی بالاتر
  9. دوره نقاهت کوتاه

بهترین روش کاشت مو در خانم‌ها

اینکه کدام روش برای خانم‌ها بهتر است به عواملی همچون: سن، تراکم بانک مو و میزان شدت ریزش موی آن‌ها بستگی دارد. با در نظر گرفتن این موارد، متدهای زیر برای خانم‌ها قابل انجام خواهند بود:

اس یو تی

کاشت مو روش اس یو تی سال‌هاست که مورد استقبال خانم‌ها قرار دارد. طی این روش که از FUE پیروی می‌کند، پزشک با استفاده از دستگاه قلمی شکل مخصوص به نام ایمپلنتر جهت استخراج و پیوند مجدد مو به سر استفاده می‌نماید. به این ترتیب هیچ جای زخم بزرگی در ناحیه بانک مو ایجاد نمی‌شود و همچنین سرعت فرآیند پیوند بسیار افزایش می‌یابد.

جدول بررسی تخصصی روش‌های کاشت مو sut, fue

مزایا SUTمعایب SUTنتایج نهایی SUT
هیچ زخم و جراحتی ندارد، زیرا جراحی انجام نمی‌شود.در این روش احتمال قرمزی و تورم در ناحیه کاشت وجود دارد.یک هفته: ایجاد قرمزی در ناحیه بانک مو و احساس خارش و سوزش خفیف.
موها پس از کاشت حالتی طبیعی دارند.نیاز به تراشیدن موها است.یک ماه: بهبود قرمزی ناحیه کاشت. ریزش مقداری از موهای کاشته شده.
فولیکول‌ها درحین برداشت آسیب نمی‌بینند.سه ماه: رشد موها تقریبا شروع شده اما موها نازک و ضعیف هستند.
موهای کاشته شده دارای تراکم چندین برابر نسبت به سایر روش‌های کاشت هستند.شش ماه: در ماه ششم رشد موها به چند سانتیمتر رسیده و تراکم موها بیشتر شده است.
یک سال: در این بازه می‌توان گفت که بیشتر روند انجام مو انجام شده است. موها ضخیم‌تر شده اند و به تراکم قابل قبولی رسیده‌اند.
مزایا FUEمعایب FUEنتایج FUE
خط مو طبیعی است.نیاز است موها تراشیده شوند.یک هفته: در چند روز اول احتمال شروع ریزش مو را داریم که کاملا طبیعی است و جای هیچ نگرانی نیست. همچنین محل‌های اهدا دچار تورم و قرمزی می‌شوند.
هیچ زخم و جراحتی ایجاد نمی‌شود.مناسب افراد با طاسی وسیع نیست.یک ماه: تورم و قرمزی‌های ایجاد شده بهبود می‌یابند. ریزش موها همچنان در ماه اول بعد از کاشت ادامه دارد.
روند بهبودی پس از عمل بسیار سریع است.کاشت در بیش از یک جلسه انجام می‌شود و پروسه زمان‌بر است.سه ماه: ناحیه اهدا کاملا بهبود یافته و هیچ نشانی قرمزی و جراحت وجود ندارد. در این بازه زمانی به آهستگی شروع به رشد می‌کنند و شما می‌توانید تارهای نازک و ضعیف مو را ببینید.
چون برشی در سر ایجاد نمی‌شود نیازی به بیهوشی نیست.شش ماه: در ماه ششم رشد موها بیشتر شده و اندازه آن‌ها تقریبا به 5 سانتیمتر رسیده است.
یک سال: پس از یکسال شما شاهد نتیجه دادن عمل کاشت خود تا حدود 90 درصد خواهید بود. هرچند که تا پایان 18 ماه این روند همچنان ادامه دارد و نتیجه نهایی در آن زمان است. موها به تراکم مطلوبی رسیده‌اند.

اف یو تی

اولین تکنیک کاشت مو که در سال 1952 مورد استفاده قرار گرفت کاشت مو FUT است. برای انجام این روش ابتدا پزشک سر را بی‌حس کرده و از منطقه اهدا کننده مو (پشت سر) یک نوار پوستی نازک که حاوی فولیکول و ریشه مو است را با استفاده از تیغ جراحی برمی‌دارد. در مرحله بعد فولیکول‌های مو توسط کادر پزشکی پالایش شده و در زیر میکروسکوپ به واحدهای جداگانه تقسیم می‌شوند.

پس از پایان عملیات استخراج، دو طرف ناحیه اهدا کننده به هم بخیه می‌شود تا از خونریزی و عفونت و یا عوارضی همچون بروز گوشت اضافه (کلوئید) جلوگیری شود. به دلیل همین نوار پوستی و بخیه است که در پایان یک اسکار هلالی شکل در ناحیه اهدا کننده باقی می‌ماند و بسیاری از خانم‌ها را نگران می‌کند.

اف یو ای

روش FUE که به آن اف ای تی (FIT) نیز گفته می‌شود از جمله تکنیک‌های پرطرفدار و مناسب برای خانم‌ها است که برخلاف روش قبلی، در پایان هیچ جای زخم بزرگی را باقی نمی‌گذارد. پزشکان برای انجام FUE بعد از بی‌حسی سر، یک فولیکول مو را با ایجاد یک برش دایره‌ای در پوست اطراف آن (روش پانچ کردن) برمی‌دارند. سپس در ناحیه طاسی سر کانال‌هایی را باز می‌کنند تا این فولیکول را در آنجا پیوند بزنند. انجام این متد به طور ویژه برای خانم‌هایی که دچار طاسی‌های خفیف شده‌اند و یا دوست ندارند هیچ اثری از پیوند مو داشته باشند کاربرد دارد.

میکروایمپلنت

کاشت مو به روش میکروایمپلنت از جمله تکنیک‌های جدید و به تصحیح شده است که از روش FUE (یعنی کاشت موی منفرد) پیروی می‌کند. این تکنیک شامل انتقال فولیکول‌های مقاوم و باکیفیت از ناحیه پشت سر به قسمت‌های فقدان موی سر است و تفاوتش با تکنیک‌های سنتی در این است که کانال‌هایی که برای برداشت و کاشت مجدد مو ایجاد می‌کند بسیار ریز و کوچک‌تر است. این کار این قابلیت را به پزشک می‌دهد که موها را با فاصله کمتری از هم پیوند بزند و همچنین احتمال آسیب به موهای اطراف را کمتر می‌کند. روش میکروایمپلنت در کلینیک کاشت مو برای زنان قابل انجام می‌باشد.

ترکیبی

زمانی که یک پزشک اقدام به استفاده همزمان از دو روش کاشت مو FUT و FUE (کاشت مو ترکیبی) در یک جلسه کند، به آن پیوند موی ترکیبی می‌گوییم. این تکنیک با حداکثر تراکم موی سر همراه خواهد شد به طوریکه ابتدا کاشت مو FUT برای استخراج حداکثری گرافت‌ها انجام می‌شود و در صورتیکه به تراکم مورد نظر نرسیم، تکنیک FUE را برای تکمیل در دستور کار قرار می‌دهیم. ترکیب این دو روش به ما اجازه می‌دهد که به بیش از 4000 پیوند فولیکولی دسترسی پیدا کنیم و همچنین از مزایای حفظ این پیوندها برای استفاده در آینده بهره‌بریم.

کاشت مو در خانم‌ها تنها در یک جلسه انجام می‌شود؟

پاسخ سؤال مطرح‌شده به عوامل مختلفی مانند میزان ریزش مو بستگی دارد. تکنیک کاشت گرافت مو نیز می‌تواند بر تعداد جلسات درمان تأثیرگذار باشد. برخلاف آقایان، بسیاری از خانم‌ها سطوح پایین‌تری از ریزش مو را تجربه می‌کنند؛ لذا بسیاری از خانم‌ها می‌توانند در 1 جلسه اقدام به درمان کنند.

به طور کلی، کاشت 1000 تا 2000 گرافت مو در یک جلسه امری معمول است. هر چه تعداد گرافت‌های موردنیاز برای کاشت بیشتر باشد، طول پروسه درمان نیز بیشتر خواهد بود. به همین دلیل ممکن است برخی از زیبا جویان شرکت در چند جلسه درمان را انتخاب ایده آل‌تری ارزیابی کنند.

ماندگاری پیوند موی خانم ها

ماندگاری کاشت مو برای درمان ریزش مو

یکی از معیارهای بسیار مهمی که در هر روش زیبایی و درمانی مورد بحث و بررسی قرار می‌گیرد مدت زمان دوام و ماندگاری کاشت مو این روش خواهد بود؛ بنابراین بسیاری از افرادی که می‌خواهند از شر طاسی سر خود رها شوند دنبال یک روش درمان ریزش مو هستند که با استفاده از آن بتوانند حداقل برای چندین سال از نتایج آن بهره‌مند گردند. با اطمینان خاطر می‌توان گفت که کاشت مو می‌‌تواند بهترین گزینه برای زیباجویان باشد؛ چرا که در انجام پیوند مو از موهای طبیعی بدن خود فرد استفاده می‌شود و این موها با بدن کاملا سازگار خواهند بود و بدن به هیچ وجه آن‌ها را پس نخواهد زد.

همچنین به دلیل اینکه موهای کاشته شده دارای فولیکول‌های زنده هستند پس از پیوند طبیعی مو در ناحیه تحت درمان دوباره به رشد خود ادامه خواهند داد و همانند موهای طبیعی خود فرد خواهند بود. بنابراین پیوند مو در صورتیکه توسط یک پزشک حاذق در مراکز زیبایی معتبر انجام شود، نتایج تضمینی و دائمی برای درمان ریزش مو در اختیار زیباجویان خواهد گذاشت.

آیا زنان نیاز به کاشت مو دارند؟

آیا زنان نیاز به کاشت مو دارند؟

علل بسیاری در ریزش موی زنان نقش دارند؛ دلایلی چون شرایط بدنی، فشارها و استرس‌های جسمی، جریان‌های عاطفی و روانی، دارو و اختلالات هورمونی از مواردی هستند که باعث تضعیف ساختار ریشه‌ی مو و در نهایت ریزش آن شده و افراد را به کاشت مو نیازمند می‌کند،. ریزش مو در زنان باعث از دست رفتن یکی از مهم‌ترین موارد تعیین کننده‌ زیبایی ظاهریشان شده و تاثیرات مخربی را روی روحیه و اعتماد به نفس آن‌ها خواهد داشت. موارد ذکر شده، نشان دهنده‌ی آن است که زنان شاید حتی بیشتر از مردان به دنبال کاشت مو برای موهای کم پشت زنان و دستیابی به حجم موهای پرپشت با جلوه‌ای طبیعی می‌باشند.

کاشت مو در زنان بدون بانک مو

بانوان فاقد بانک موی مناسب، درصورتی‌که در ناحیه بدن از موهای ضخیم و باکیفیت برخوردار باشند می‌توان با کمک روش‌هایی مانند SUT و BHT به استخراج فولیکول‌ها از نواحی بدن و کاشت مو با بانک موی ضعیف اقدام نمایند.

در شرایطی که فرد زیبا جو کاندید مناسبی برای روش‌های فوق نباشد، می‌توان با کمک روش HRT اقدام به درمان نمود. تکنیک HRT درواقع یک روش ترمیم مو به شمار می‌آید. در طی این روش، مراحل زیر دنبال می‌شود:

  1. یک پوسته یا لایه مشابه با پوست سر تهیه می‌شود.
  2. موهای مصنوعی بر روی پوسته تهیه‌شده قرار می‌گیرند.
  3. لایه مذکور با کمک یک چسب گیاهی بر روی سر قرار می‌گیرد.

علاوه بر روش‌های ذکرشده، در آینده نه‌چندان دور می‌توان با کمک تکثیر سلول‌های بنیادی به درمان افراد فاقد بانک مو پرداخت.

پیوند مو برای موهای کم پشت خانم ها

بهترین زمان و سن مناسب برای کاشت مو در خانم‌ها

برخلاف آقایان، در مورد پیوند مو بانوان محدودیت سنی وجود ندارد. خانم‌ها می‌توانند در هر سنی برای پیوند مو اقدام کرده و از موهایی پرپشت و جذاب بهره‌مند شوند. البته متخصصین توصیه کرده‌اند که خانم‌ها برای انجام این راهکار درمانی تا 18 سالگی صبر کنند؛ چراکه تغییرات هورمونی ناشی از دوران نوجوانی می‌تواند بر روی نتایج پیوند مو تأثیرگذار باشد.

مسئله ذکرشده به این معنا نیست که همه خانم‌های 18 سال کاندید مناسبی برای پیوند مو هستند. باید توجه داشت که شرایط بدنی و علل ریزش مو خانم‌ها می‌تواند متفاوت باشد. برخی از خانم‌ها به دنبال عوامل وراثتی و برخی دیگر به دنبال بیماری‌های زمینه‌ای با ریزش مو مواجه می‌شوند؛ از این رو، یک فرمول واحد برای تمام افراد مبتلا به ریزش مو وجود ندارد.

تفاوت کاشت مو در مردان و زنان

پیوند مو یک راهکار درمانی با نتایج فوق‌العاده است که هم خانم‌ها و آقایان می‌توانند از مزایای آن بهره‌جویی کنند؛ اما تفاوت‌هایی در میان فرآیند پیوند مو خانم‌ها و آقایان وجود دارد. یکی از عمده تفاوت‌های پیوند مو بانوان این است که بانوان می‌توانند از موهای بلند برای پیوند استفاده کنند. در چنین شرایطی موهای کاشته شده از ابتدا بلند بوده و این موها ناحیه درمان را تحت پوشش قرار می‌دهند. سایر تفاوت‌های کاشت مو مردان و خانم‌ها عبارتند از:

  1. تفاوت در میزان گرافت‌های موردنیاز
  2. تفاوت در مدت‌زمان پروسه کاشت مو
  3. نیاز به صرف وقت و هزینه بیشتر برای پیوند مو آقایان

عوارض کاشت مو در خانم ها

عوارض کاشت مو در زنان

درست است که کاشت مو زنان بدون تراشیدن سر است و یک روش بی‌خطر در نظر گرفته می‌شود اما می‌تواند عوارضی داشته باشد که ممکن است به شکل شکایت‌هایی همچون درد بعد از پیوند، خارش، نارضایتی از نتیجه پیوند یا عوارض جراحی مانند عفونت، ایجاد زخم یا نکروز پوست باشد. با این حال خوب است بدانید که عوارض شدید تنها زمانی دامن‌گیر افراد می‌شوند که آن‌ها یک مرکز غیر معتبر و یک پزشک کم تجربه و بی‌مسئولیت را برای ایمپلنت موی خود انتخاب نمایند. در حالت کلی شایع‌ترین عوارض جانبی پس از کاشت مو برای کوتاه شدن پیشانی زنان، باقی ماندن جای زخم در منطقه بانک مو است. سایر عوارض جانبی غیر از این موارد عبارت هستند از:

  1. عفونت‌های احتمالی
  2. رشد چرک در نواحی پوسته در نواحی که جراحی انجام می‌شود
  3. التهاب فولیکول‌های مو درد در فولیکول‌های مو و پوست سر (فولیکولیت)
  4. قرمزی تورم و خارش
  5. خونریزی و از دست دادن حس در پوست سر

هزینه کاشت مو برای زنان

هزینه کاشت مو برای خانم ها

هزینه کردن بابت درمان ریزش مو زنان به نوعی سرمایه‌گذاری بابت داشتن چهره‌ای زیبا و جوان‌تر محسوب می‌شود و هرگز نباید نگران هزینه‌های زیاد آن بود. البته هزینه درمان ریزش مو زنان با کاشت مو  به عوامل متعددی بستگی دارد که از جمله مهم‌ترین آن‌ها می‌توان به میزان ریزش مو، دستمزد پزشک و تکنسین‌ها، کیفیت، نوع روش کاشت مو انتخابی، تجهیزات کلینیک، تخصص پزشک مربوطه، تراکم بانک مو، انتظار زیباجو از نتیجه کاشت و … اشاره کرد. بنابراین بابت اطلاع از هزینه کاشت باید به صورت حضوری نزد پزشک انتخابی خود بروید تا بررسی‌های لازم را انجام داده و هزینه مربوطه را بیان کند.

البته توصیه می‌شود هرگز به دلیل قیمت پایین کلینیک‌های ارزان‌تر را انتخاب نکنید چرا که موضوع بحث زیبایی ظاهری است که تا آخر عمر همراه شما خواهد بود. کلینیک پوست و مو رز مفتخر است که با ارائه بهترین و آخرین متدها شما را در رسیدن به مو دلخواه همراهی کند. شما می‌توانید بابت اطلاع از شرایط و همچنین هزینه کاشت مو در خانم‌ها با ما در تماس باشید. تمامی کاشت مو و ابرو در کلینیک رز به صورت انحصاری توسط پزشک متخصص دکتر روحانی انجام می‌شود.

روش­‌های جلوگیری از ریزش مو در زنان

فولیکول­‌های مو چرخه­‌ای از رشد فعال، انتقال و استراحت دارند. شرایط و عوامل مختلفی وجود دارد که می‌تواند موهای شما را وارد چرخه استراحت کند که در این صورت موها شروع به ریزش می­‌کنند. همانطور که گفتیم ریزش مو می­‌تواند دلایل مختلفی داشته باشد که با کنترل شرایط و جلوگیری از عوامل ایجاد ریزش مو، می‌توان از این معضل رها شد:

  1. رژیم غذایی مناسب
  2. کاهش استرس
  3. استفاده از مکمل‌­های دارویی
  4. استفاده از شامپوی ملایم
  5. شانه کردن روزانه مو با برس‌های چوبی
  6. عدم بستن مداوم مو با کش مو
  7. عدم رنگ کردن مداوم مو

علت ریزش مو در زنان بالای ۴۰ سال

علاوه بر عواملی هورمونی و ژنتیکی، برخی از اصول مراقبتی در سنین 40 و 50 سالگی بر ریزش مو تأثیرگذار هستند.

علاوه بر موارد ذکرشده برخی عوامل دیگر بر ریزش مو در زنان بالای 40 سال مؤثر بوده که برخی از آن‌ها عبارتند از:

  1. بیماری آلوپسی آره آتا: که به الگوی طاسی اشاره دارد. این عارضه به‌عنوان یک مشکل سیستم ایمنی شناخته شده و شدت آن در زنان مختلف متفاوت است.
  2. شوک یا اضطراب بالا: شوک، اضطراب، تغییر وزن ناگهانی، عمل جراحی، بارداری و برخی عوامل دیگر می‌توانند باعث کم‌پشتی موقتی مو شوند. این کم‌پشتی در مرحله تلوژن رخ می‌دهد.
  3. کم‌کاری تیروئید: ریزش مو تیروئید به صورت ناگهانی می‌تواند از علائم مشکلات مربوط به تیروئید باشد. در این صورت علاوه بر ریزش مو علائم دیگری مانند خشک و زبر شدن و پیچیدن مو رخ می‌دهد.

علت ناگهانی ریزش مو در زنان

علت ناگهانی ریزش مو در زنان

چنانچه در متن ذکر شد، عوامل متعددی می‌توانند بر ریزش مو در بانوان مؤثر باشند. بنا بر داده‌های آماری منتشرشده، زمینه‌های ژنتیکی، سلامت فردی و بارداری از جمله مهم‌ترین عوامل ریزش مو در زنان به شمار می‌آیند. علاوه بر کم کاری تیروئید، استرس، شوک و بیماری آلوپسی آره آتا برخی موارد دیگر نیز موجبات ریزش مو در زنان را فراهم می‌آورند. سایر عوامل زمینه‌ساز ریزش مو از دیدگاه متخصصین رز کلینیک عبارتند از:

  1. شیمی‌درمانی و رادیوتراپی
  2. رژیم لاغری افراطی
  3. سوءتغذیه
  4. موخوره
  5. زخم شدن پوست سر
  6. فقر آهن یا لیزین
  7. کمبود برخی ویتامین‌ها
  8. یائسگی
  9. دیابت
  10. لوپوس یا کم‌خونی
  11. فولیکولیت
  12. عفونت‌های قارچی و باکتریایی
  13. سندروم تخمدان پلی کیستیک
  14. اصول بهداشتی و مراقبتی
  15. استفاده بیش از حد لوازم آرایشی و شیمیایی
  16. استفاده بیش از حد از کش مو
  17. داروهای رقیق‌کننده خون
  18. داروهای کاهش فشار خون
  19. داروهای هورمونی
  20. داروهای مسکن غیراستروئیدی
  21. داروهای کاهنده چربی خون
  22. داروهای ضد اضطراب
  23. آمفتامین
  24. نوشیدن الکل
  25. برخی داروهای دیگر

از کجا بفهمیم ریزش مو هورمونی است؟

با توجه به سبک زندگی کنونی یکی از دغدغه‌های بانوان پاسخ به این سؤال است که عامل ریزش مو در آن‌ها هورمونی است یا خیر. مؤلفه‌های متعددی در پاسخ به این سؤال وجود دارد.

در برخی موارد ممکن است که میزان ریزش مو کم بوده و در عین حال علائمی مانند  نازک و شکننده شدن مو را مشاهده کنید. چنین شرایطی یکی از علائم عدم تعادل هورمونی به شمار می‌رود؛ البته موارد دیگر مانند رژیم غذایی و استرس باید مورد ارزیابی قرار گیرند. همچنین مشکلات تیروئیدی نیز ممکن است با علائم مشابهی در سر نمایان شود.

پیش از آن که به نتیجه‌گیری دقیق از ریزش موی سر بپردازید، ابتدا می‌بایست سبک زندگی و عوامل وراثتی خود را ارزیابی کنید. در راستای پاسخ دقیق به سؤال مطرح شده، بهترین اقدام مراجعه به متخصص پوست و مو بوده و رز کلینیک می‌تواند در تمامی پروسه کشف و درمان علت ریزش مو همراه شما باشد.

درمان ریزش مو در زنان یائسه

یکی از عوامل ریزش مو، شروع دوره یائسگی در زنان است. تغییرات هورمونی یکی از عوامل جدی در دوران یائسگی به شمار می‌آیند. چنین دورانی برای زنان در سنین 40 و 50 سالگی غیرقابل اجتناب است. بر اساس داده‌های آماری موجود، فولیکول‌های مو در حدود 40 سالگی شروع به کوچک شدن می‌کنند. همچنین میزان فولیکول‌ها نیز در این سنین کاهش می‌یابد.

به دنبال ایجاد عدم تعادل هورمونی، الگوی زنانه ریزش مو نیز افزایش می‌یابد. خبر خوب این است که با پیشرفت‌های اخیر درمانی راه‌حل‌های مفیدی در درمان این عارضه مطرح شده است.

درمان جایگزینی هورمونی می‌تواند با تعادل بخشی به هورمون‌های پروژسترون و تستوسترون به کاهش و درمان ریزش مو کمک کند. این راهکار درمانی که برای زنان یائسگی زنان نیز کاربرد دارد در انواع روش‌های موضعی، خوراکی و برچسب رایج است.

در راستای بهره‌گیری از این روش‌های درمانی نخستین گام مراجعه به یک دکتر متخصص پوست و مو است. دکتر مربوطه می‌تواند بر بررسی علائم فردی و تجویز برخی از آزمایش‌ها نسبت به کشف عوامل زمینه‌ساز ریزش مو اقدام کند.

درمان خانگی ریزش مو شدید در زنان

در این‌روزها که توجه به ویژگی‌های ظاهری فردی گسترش یافته، دغدغه‌های افراد نسبت به درمان عارضه‌های پوست و مو نیز بیشتر شده است. در این رابطه راهکارهای درمانی سنتی و مدرن متفاوتی در فضای مجازی منتشر شده است. برخی از این روش‌‌ها می‌توانند نتایج مطلوبی را برای تقویت مو به دنبال داشته باشند؛ با این حال خود درمانی در برخی موارد می‌تواند نتایج متفاوتی را رقم بزند.

شناسایی دلیل ریزش مو مهم‌ترین گام در درمان آن است. در این راستا مراجعه به یک متخصص پوست و مو مجرب می‌تواند بهترین اقدام باشد. چنانچه امکان مراجعه وجود نداشته باشد، برخی از راهکارهای خانگی بی‌خطر برای کاهش ریزش مو از دیدگاه رز کلینیک به شرح زیر هستند:

  1. ماساژ اصولی و منظم سر
  2. رعایت اصول بهداشتی و مراقبتی
  3. هیدراته کردن بدن با نوشیدن آب کافی
  4. ورزش و تحرک منظم
  5. تغییر سبک زندگی
  6. رژیم غذایی اورگانیک
  7. اجتناب از شانه زدن موهای خیس
  8. اجتناب از اضطراب و استرس
  9. پرهیز از مصرف دخانیات و الکل
  10. مصرف برخی ویتامین‌ها زیر نظر پزشک
  11. بهره‌گیری از آلوئه ورا
  12. بهره‌گیری از روغن نارگیل، روغن کرچک و سایر روغن‌های طبیعی

درمان ریزش مو زنان با قرص فیناستراید

در میان برخی روش‌های درمانی برای کاهش ریزش مو در زنان، استفاده از قرص فیناستراید نیز در برخی افراد نتایج مطلوبی را به همراه داشته است. این دارو به طور اختصاصی برای ریزش مو در زنان تولید شده است. این دارو که در ابتدا به منظور بهبود پروستات در مردان تولید شده بود، به دلیل افزایش رشد مو مورد ارزیابی قرار گرفت.

این دارو ضد استروژن نبوده و با اتصال به آنزیم‌ها مانع از تبدیل شدن تستوسترون به دی‌هیدروتستوسترون می‌شود. بدین ترتیب فیناستراید مقدار DHT موجود در بدن را کاهش می‌دهد. این قرص در سال‌های اخیر در دوزهای متفاوتی ارائه شده که در ابتدا مصرف دوزهای پایین‌تر آن برای کاهش ریسک عوارض جانبی ضروری است.

آزمایشات و داده‌های آماری در طی 2 دهه اخیر نتایج متفاوتی را در رابطه با مصرف قرص فیناستراید نشان داده‌اند. علت اختلاف در نتایج ارتباط مستقیمی با ویژگی‌های شخصی و ژنتیکی داشته‌اند. تجویز این دارو می‌بایست توسط پزشک متخصص صورت گرفته و مصرف خودسرانه آن می‌تواند نتایج نامطلوبی را ایجاد کند.

سوالات متدوال

آیا کاشت مو برای خانم‌ها طبیعی به نظر می‌رسد؟

به طور کلی اگر انتظارات فرد زیباجو واقع بینانه باشد، پاسخ مثبت خواهد بود. پس از بهبودی کامل، موهای شما به طور طبیعی از ریشه‌های تازه کاشته شده رشد می‌کنند و در صورتیکه این تکنیک به دست یک تیم پزشکی ماهر انجام شده باشد تقریباً غیرممکن است که تغییرات ایجاد شده توسط کسی تشخیص داده شود.

کاشت موی زنانه چقدر طول می‌کشد؟

زمان مورد نیاز برای کاشت موی زنان کاملاً به میزان ریزش موی وی بستگی دارد. چنانچه طاسی بیش از حد گسترده نشده نباشد بین 4 تا 8 ساعت زمان لازم است تا پیوند مو به پایان برسد.

آیا کاشت مو در خانم‌ها موفقیت آمیز است؟

چراکه نه؟ اگر یک پزشک با تجربه کاشت مو این تکنیک را انجام دهد، میزان موفقیت می‌تواند به 99٪ برسد. کافی است یک مرکز تخصصی را انتخاب کنید که از کادر پزشکی با تجربه برخوردار باشد.

کاشت مو خانم‌ها چقدر درد دارد؟

به طور کلی تکنیک‌های پیوند مو بسیار راحت و بدون درد برای داوطلب است. به دلیل اینکه قبل از شروع فرآیند تحت بی‌حسی موضعی قرار می‌گیرید پس کاشتتان بدون احساس درد و سوزش به پایان خواهد رسید. این بی حسی موضعی به صورت زیر جلدی و با استفاده از یک سوزن بسیار ظریف انجام می‌شود که ممکن است در حین انجام آن درد بسیار خفیفی احساس شود.

منابع: clevelandclinichealthlinewebmd

امتیاز شما به این مطلب
نوشتهٔ پیشین
شرایط کاشت مو برای مردان – نحوه انجام و محدودیت ها
نوشتهٔ بعدی
کاشت مو بدون درد و خونریزی – بدون جراحی

10 دیدگاه. دیدگاه تازه ای بنویسید

  • زهرا فیروزی
    24/08/1399 6:22 ب.ظ

    کاشت مو هزینه ش چقد میشه ؟ من به خاطر ارثی بودن موهای جلوی سرم خیلی کم پشته طوریکه کف سرم مشخصه .. هزینه کاشت جلو مو چقد میشه

    پاسخ
    • سلام عزیزم
      هزینه کاشت مو بین 8 الی 12 ملیون تومان متغییره
      بستگی به میزان طاسی ناحیه داره
      جهت دریافت مشاوره رایگان در کلینیک رز با مشاورین ما در تماس باشید
      سپاس

      پاسخ
  • سحر الیاسی
    17/03/1400 6:03 ق.ظ

    سلام من 6 ماه قبل کرونا گرفتم و ریزش مو شدیدی گرفتم تا اینکه گفتن که ریزش مو مربوط به کروناس و من اینو نمیدونستم
    این ریزش خوب میشه عایا ؟ خیلی ذهنمو در گیر کرده همین طوری مو ندارم کمتر بشه چکار کنم؟ مزوتراپی جواب میده ؟

    پاسخ
  • سلام من شنیدم که در خانم ها کاشت مو امکان پذیر است و نتیجه عکس میده اما نمونه کار کاشت خانم کلینیک شما رو دیدم

    پاسخ
    • اگر از نظر هرمونی مشکلی نداشته باشید امکان پذیره

      پاسخ
      • من مشکل هورمونی دارم ۳ ساله دارو مصرف میکنم اوایل دوفاستون مصرف کردم ک موهام بشدت ریختن بخش جلو و سط سرم
        الان
        اسپیداکتون ۱۰۰ و یاسمین مصرف میکنم

        ۲۲ سالمه
        کاشت مو برام موثر نیست؟
        با دارو و درمان امکان برگشت مو هست؟

        پاسخ
        • سلام دوست عزیز
          شما حتما باید توسط پزشک ویزیت شوید و مدارک پزشکی خود و آزمایشات لازم را به همراه داشته باشید تا به طور دقیق توسط پزشک متخصص پوست و مو راهنمایی شوید.

          پاسخ
  • سلام و عرض ادب خدمت کلینیک کاشت مو رز
    من یک خانم هستم برای کاشت مو مثل اقایون کل مو تراشیده میشه ؟

    پاسخ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

مطالب پربازدید