کاشت موی مصنوعی یا غیر قابل رشد

تفاوت کاشت موی مصنوعی با طبیعی

کاشت موی مصنوعی نوعی کاشت مو است که شامل استفاده از الیاف موی مصنوعی به جای موهای طبیعی است. ایده پشت این روش این است که با افزودن رشته های مصنوعی به پوست سر، ظاهری پرتر از مو ایجاد کنید.

با این حال، توجه به این نکته مهم است که در حال حاضر هیچ کدام از انواع کاشت موی مصنوعی مورد تایید FDA وجود ندارد. در حالی که برخی از محصولات در بازار وجود دارند که ادعا می کنند این نوع درمان را ارائه می دهند، اما توسط متخصصان پزشکی آنها را ایمن یا موثر نمی دانند.

کاشت مو تنها روش اثبات شده برای بازگرداندن رشد مو در مناطقی از پوست سر است که دچار ریزش مو شده اند. در طی کاشت مو، فولیکول‌های موی سالم از ناحیه اهداکننده روی پوست سر بیمار استخراج می‌شوند و به مناطق طاس یا نازک پیوند می‌شوند. این فرآیند معمولاً با استفاده از روش پیوند واحد فولیکولی (FUT) یا استخراج واحد فولیکولی (FUE) انجام می شود.

(( این مطلب صرفا جهت آگاهی شما کاربر گرامی در وب سایت قرار داده شده است و در کلینیک رز انجام نخواهد گردید.))

مشاوره کاشت مو رایگان آنلاین و تلفنی با پزشک

کاشت موی مصنوعی

درمان طاسی با کاشت مصنوعی مو

ریزش مو یک مشکل بزرگ برای مردان و زنان به حساب می‌آید و درمان آن یک چالش بزرگ برای پزشکان است. در دهه 1970 تکنیک جدیدی از سری تکنیک‌های کاشت مو با استفاده از موهای مصنوعی معرفی شد که به دلیل استفاده از مواد نامناسب و تکنیک‌های غیر اصولی، عوارض جانبی شدید مکرر مشاهده شد در نتیجه، سازمان غذا و داروی ایالات متحده کاشت الیاف صنعتی را در سال 1983 ممنوع کرد.

با این حال در سال 1993، موهای مصنوعی زیست سازگار تولید شدند و آزمایشات بالینی آن‌ها با نتایج دلگرم کننده‌ای همراه شد.

از آن زمان به بعد کاشت مو غیر قابل رشد با استقبال پرشوری از سمت زیباجویان رو به رو شد. کلینیک تخصصی پوست و مو رز در این مقاله اطلاعات جامعی را در مورد کاشت مو مصنوعی در اختیار شما قرار خواهد داد؛ لطفا تا انتها با ما همراه باشید. همچنین برای کسب اطلاعات بیشتر درباره کاشت مو طبیعی و نچرال مقاله کاشت مو کلینیک رز را مطالعه کنید.

کاشت موی مصنوعی چیست؟

کاشت مو مصنوعی دائمی یکی از بهترین روش جایگزین کاشت مو است. یک روش شبه جراحی ایمن، کم تهاجمی، ساده و سبک برای درمان موقتی طاسی مردانه و زنانه است که توسط دستگاه‌های مخصوص و منحصر به فردی مانند دستگاه اتوماتیک بیوفیبر انجام می‌شود. این دستگاهبه انتهای موهای مصنوعی یک گره برگشت پذیر قلاب شکل می‌زند و موها را یکی یکی زیر پوستی که از قبل سر و بی حس شده (به طور موضعی) قرار می‌دهد و آن را ادامه می‌دهد تا زمانی که تراکم موی مورد نظر به دست آید.

نتیجه حاصل از نسل جدید تکنیک‌های کاشت مو با الیاف نانو بسیار طبیعی و غیرقابل تشخیص هستند و می توانند هر رنگ دلخواه با طولی بین 15 تا 45 سانتی متر و شکل (لَخت، موج دار و مجعد) داشته باشند. برای دستیابی به نتیجه پرتراکم و طبیعی، پیوند تعداد 800 تا 1500 بیوفیبر 4.0 در هر جلسه پیشنهاد می‌شود. پس از پایان کاشت، فرد بلافاصله زندگی عادی خود را با ظاهر مطلوب و سلامت روانی از سر خواهد گرفت.

این مطلب صرفا جنبه اطلاع رسانی دارد و کلینیک رز انجام نمی شود

نحوه کاشت موی مصنوعی و مراحل آن

روش کاشت مو مصنوعی یا غیر قابل رشد توسط پزشکان مجرب و با تجربه با استفاده از دستگاه‌های مخصوص کاشت مو در کلینیک‌های مجهز و معتبر انجام می‌شود. مواد مورد استفاده برای تولید موهای مصنوعی، زیست سازگار هستند و از الیاف مصنوعی ساخته شده‌اند، همچنین آنها نسبت به موهای طبیعی با دوام‌تر و قوی‌تر هستند. این تکنیک یک روش سرپایی است و به همین دلیل فرد می‌تواند بلافاصله پس از کاشت به فعالیت‌های روزمره و روزانه خود ادامه دهد. قبل از اینکه کاشت مو غیر قابل رشد آغاز شود، به منظور بررسی وجود حساسیت، مقدار کمی الیاف دریافت کنند؛ در عدم حساسیت به این الیاف‌ها می‌توان جلسه اصلی را آغاز کرد. پروسه این تکنیک به شرح زیر است:

  1. پزشک یک ماه قبل از جلسه کاشت کامل موی مصنوعی، آزمایش سازگاری فیبر را انجام می‌دهد و 100 تار موی مصنوعی روی ناحیه طاسی سر شما قرار می‌گیرد و شما نزدیک به یک ماه برای واکنش‌های آلرژیک تحت نظر خواهید بود.
  2. مشخص کردن خط رویش مو بر روی سر با مارکر توسط پزشک (با در نظر گرفتن سلیقه زیباجو)
  3. بی حس کردن پوست سر با داروهای تزریقی همچون لیدوکائین (اگر به این تیپ داروها حساسیت دارید حتما با پزشک خود درمیان بگذارید)
  4. هر تار موی مصنوعی در انتها یک گره دارد و جراح با استفاده از دستگاه‌های ایمپلنتر مخصوص، هر تار مو را یکی یکی در زیر پوست سر می‌کارد و گره‌های انتهایی را به عمق فاسیای سر می‌چسباند.
  5. روند کاشت تا رسیدن به تراکم موی مناسب ادامه می‌یابد و پس از اتمام کاشت، پزشک پوست سر شما را با یک ماده ضد عفونی کننده تمیز می‌کند.

در انتها نیازی به بانداژ و پانسمان کردن نیست و این تکنیک بدون خونریزی و درد به پایان می‌رسد.

کاشت موی مصنوعی با چسب

کاشت مو مصنوعی به روش چسبی یکی دیگر از انواع شیوه‌های کاشت مو با الیاف نانو به روش مصنوعی به شمار می‌آید. در این شیوه، در گام نخست قسمت‌های مورد نظر برای کاشت علامت‌گذاری می‌شود. در گام دوم موهای فرد متقاضی کوتاه و یکدست شده و سپس قسمت علامت‌گذاری شده سر با یک لایه پوشیده می‌شود. در قدم بعدی نیز پزشک الیاف طبیعی و هماهنگ با موی متقاضی را انتخاب و بر روی لایه ذکرشده متصل می‌کند.

تبحر و تجربه پزشک در این روش نقش بسزایی در نتایج حاصله دارد. توجه پزشک به جنس مو فرد و جهت خواب آن و هماهنگ‌سازی موی کاشته شده، می‌تواند موجبات ایجاد ظاهری کاملا طبیعی و یکدست را برای فرد متقاضی فراهم آورد.

این شیوه کاشت مو در مقابل سایر شیوه‌های کاشت مو و کاشت مو به روش طبیعی دارای برخی مزیت‌ها است. علاوه بر هزینه کاشت نازل، افرادی که کاندید مناسبی برای کاشت مو به روش طبیعی شناخته نشده‌اند، می‌توانند از مزایای این روش کاشت بهره‌مند شوند.

آیا کاشت مو مصنوعی طبیعی به نظر می رسد؟

یکی از سؤال‌ها و دغدغه‌های اساسی متقاضیان کاشت مو پاسخ به این سؤال است که آیا کاشت مو مصنوعی طبیعی به نظر می‌رسد یا خیر. در طی سال‌های اخیر پیشرفت‌های شگرفی در روش‌های کاشت مو صورت گرفته است. میزان طبیعی به نظر رسیدن مو نیز ارتباط مستقیمی با روش کاشت مو و تبحر پزشک دارد. نتایج درمانی حاصل از کادر درمانی مجرب  تفاوت بسیاری با نتایج  حاصل از کادر درمانی کم‌تجربه دارد.

در پاسخ به این سؤال نکته شایان‌ذکر این است که روش جدید کاشت مو مصنوعی دائمی یا غیرقابل رشد با روش کاشت مو طبیعی از برخی تفاوت‌ها برخوردار است. موهای مصنوعی قابلیت رشد نداشته و شکل ظاهری آن‌ها تفاوت‌های جزئی نسبت به فرم موی طبیعی و یا کاشته شده به روش طبیعی دارد. برای تشخیص تفاوت‌های ظاهری میان موهای کاشته شده طبیعی و مصنوعی می‌توانید تصاویر مرتبط با هر 2 روش درمانی را مورد مقایسه و ارزیابی قرار دهید.

آیا من واجد شرایط کاشت موی مصنوعی هستم؟

به طور کلی شما کاندیدای واجد شرایط برای کاشت موی مصنوعی هستید اگر:

  1. ناحیه اهدا کننده موی محدودی دارید یا ناحیه اهدا کننده‌تان را برای انجام کاشت مو طبیعی در گذشته هدر داده باشید.
  2. شما نمی‌خواهید تحت کاشت مو قرار بگیرید زیرا باید چند ماه صبر کنید تا موهایتان رشد کنند؛ به عبارت دیگر شما مایل به دیدن نتایج فوری هستید.
  3. از مشکلات پوستی مانند حساسیت شدید پوست سر، HIV، هپاتیت، دیابت کنترل نشده، آسم، مشکلات قلبی، بیماری‌های خودایمنی، فشار خون بالا رنج نبرید و از داروهای رقیق کننده خون یا بتا بلوکرها استفاده نکنید.
  4. موهایی با تراکم بسیار کم روی پوست سر دارید یا کاملاً کچل هستید.

در حالت کلی برای کاشت مو مو با موی مصنوعی و الیافی (الیاف نانو)، نیازی به برداشت فولیکول از بدن زیباجو نیست.

آیا کاشت موی مصنوعی خطر دارد؟

آیا کاشت موی مصنوعی خطر یا عوارضی دارد؟

روش کاشت مو مصنوعی خطرات و معایب خاص خود را دارد با این حال اگر یک مرکز معتبر را انتخاب کنید، احتمال بروز عوارض به حداقل میزان ممکن خواهد رسید. از جمله عوارضی که ممکن است در اثر مراجعه به مراکز غیر تخصصی کاشت مو به وجود بیایند می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

  1. سیستم ایمنی شما ممکن است به طور کامل موهای مصنوعی را رد کند زیرا به هر حال آن‌ها جسم خارجی هستند و بدن آن را بیگانه می‌شمارد.
  2. ممکن است پس از پیوند واکنش‌های آلرژیک به وجود بیاید.
  3. حدود 30 درصد از موهای مصنوعی هر سال می‌شکنند و بنابراین شما هر ساله برای حفظ ظاهر خود برای کاشت مجدد اقدام نمایید.
  4. تمیز نگه داشتن منظم مو مورد نیاز است زیرا احتمال تشکیل سبوم (روغن طبیعی پوست سر) در پایه تارهای مو وجود دارد. اگر تمیز کردن به درستی و به موقع انجام نشود، ممکن است عفونت یا التهاب رخ دهد و حتی ممکن است کیست ایجاد شود. به همین دلیل برای نظافت باید هر ماه به کلینیک خود مراجعه کنید.
  5. خارش پوست سر می‌تواند برای شما مشکل ساز باشد، زیرا باید وسوسه خاراندن را تحمل کنید. خاراندن شدید می‌تواند موهای مصنوعی را از محل خود خارج کند.
  6. کاشت مو مجدد هر ساله موی مصنوعی به طور غیر اصولی می‌تواند منجر به ایجاد زخم شدید در پوست سر شود.
  7. برای حفظ و نگهداری موهای مصنوعی باید از شامپوها و محصولات مخصوص مو استفاده کنید.
  8. بلافاصله پس از کاشت باید با احتیاط از موهای خود مراقبت کنید زیرا انجام کارهای ناگهانی می‌تواند موهای تازه کاشته شده را از جای خود خارج کند.
  9. این احتمال وجود دارد که این روش در دراز مدت موهای طبیعی سر را از بین ببرد با این حال اگر سر کاملاً طاس باشد، این تکنیک یک عامل خطرناک به حساب نمی‌آید.
  10. کاشت مکرر الیاف ممکن است منجر به تخریب فولیکول‌های مو شود که به تدریج با بافت اسکار جایگزین می‌شود و منجر به آلوپسی سیکاتریسیال می‌گردد.
  11. کاشت مجدد مداوم همچنین می‌تواند منجر به گردش خون ضعیف در پوست سر شود که نه تنها می‌تواند از رشد مو جلوگیری کند بلکه ممکن است میزان بقای موهای موجود طبیعی را نیز کاهش دهد.
  12. برخی از زیباجویان روز بعد از کاشت از سردردهایی شبیه به میگرن شکایت دارند.
  13. اگرچه این مطلب تایید نشده است، اما برخی منابع عقیده دارند که یکی از خطرات طولانی مدت کاشت موی مصنوعی، ابتلا به سرطان است.

فواید کاشت مو مصنوعی

مزایای کاشت موی مصنوعی چیست؟

مزایای کاشت مو مصنوعی دائمی در تهران عبارت هستند از:

  1. یک روش ساده، سریع و بدون درد و خونریزی.
  2. نتایج پرتراکم و طبیعی در عرض چند ساعت و در یک جلسه در دسترس خواهد بود. ظاهر زیباجویان فورا بهبود پیدا کرده و مانند تکنیک کاشت موی طبیعی مجبور نیستند منتظر رشد مو بمانند.
  3. دستیابی به تراکم موی بالا تنها در چند ساعت
  4. یک روش سرپایی که به شما امکان می‌دهد بلافاصله پس از کاشت به سبک زندگی خود بازگردید.
  5. یک گزینه خوب برای افرادی که با ناحیه اهدا کننده محدود برای کاشت مو مواجه هستند.
  6. یک روش بسیار مقرون به صرفه‌تر نسبت به ایمپلنت موی طبیعی
  7. می‌تواند به تنهایی و همچنین در ترکیب با سایر روش‌ها انجام شود.

ماندگاری کاشت موی مصنوعی چقدر است؟

نتایج حاصل از کاشت مو مصنوعی دائمی نیست زیرا موهای پیوند زده شده مصنوعی هستند و قابلیت رشد یا تغذیه ندارند. هر چقدر نحوه مراقبت از موها حساس‌تر و مسئولیت پذیرانه‌تر باشد، ماندگاری آن‌ها نیز بیشتر خواهد بود. تخمین زده می‌شود که در صورت مراقبت اصولی، ماندگاری بین 6 ماه تا 1 سال داشته باشند با این حال حدود پنجاه درصد موی زیباجویان حدود 3 الی 5 ماه بعد از انجام کاشت مو غیر قابل رشد می‌ریزد و نیاز به جلسه ترمیم دارند.

نکات مراقبتی بعد از کاشت موی مصنوعی

نکات مراقبتی مهم عبارت هستند از:

  1. پس از کاشت مو سر مصنوعی در شهر تهران به شما توصیه می‌شود که از محصولات آرایشی مو مانند ژل، رنگ مو و غیره استفاده نکنید زیرا می‌توانند به موهای مصنوعی آسیب برسانند.
  2. شما باید به طور منظم موهای کاشته شده خود را با شامپوی توصیه شده توسط پزشک بشویید. توصیه می شود این مقاله را مطالعه کنید ” شست و شوی صحیح بعد از کاشت مو
  3. پزشک به شما تاکید خواهد کرد که از یک برس نرم برای شانه کردن کامل موهای سر خود استفاده کنید.
  4. کرم‌های مخصوص مو برای موهای مصنوعی باید استفاده شوند که شانه کردن و حالت دادن به موها را آسان‌تر می‌کند. به یاد داشته باشید که هنگام شستن و شانه کردن موها، باید با پوست سر خود به آرامی رفتار کنید تا موهای مصنوعی از جای خود در نیایند.
  5. پس از کاشت، باید طبق دستور پزشک داروها و آنتی بیوتیک ها را طبق دستورشان به طور منظم مصرف کنید.
  6. تا حد امکان باید از انجام کارهای ناگهانی مانند خاراندن سر اجتناب شود تا از جابجایی موهای تازه کاشته شده جلوگیری شود زیرا تثبیت کامل تقریباً به 20 الی 30 روز زمان نیاز دارد.

هزینه کاشت موی مصنوعی چقدر است؟

هزینه کاشت موی مصنوعی مردانه چقدر است؟

کاشت تار مو مصنوعی مردانه یک روش پزشکی زیبایی است که برای درمان موقتی طاسی موی مردان و زنان، آلوپسی آندروژنتیک (طاسی)، اسکارها و سوختگی‌های پوست سر توصیه می‌شود. هزینه نهایی این متد به موارد زیر بستگی دارد:

  1. جنس و برند الیاف‌های مورد استفاده
  2. تعداد تار موی مورد نیاز برای رسیدن به تراکم مورد نظر
  3. دستمزد پزشک و همکارانش
  4. هزینه وسایل مصرفی جانبی
  5. هزینه داروها و شامپوهای تجویز شده

کاشت موی مصنوعی برای خانم‌ها امکان‌پذیر است؟

از آنجایی که ریزش مو در خانم‌ها مانند آقایان یک امر اجتناب ناپذیر است بدین دلیل روش‌های مختلفی برای جبران این امر مورد توجه قرار می‌گیرد. یکی از این شیوه‌ها استفاده از روش کاشت موی مصنوعی در آقایان می‌باشد که برای برخی از خانم‌ها روشی بسیار مناسب تلقی می‌گردد.

اغلب خانم‌هایی که دچار ریزش مو شده‌اند و دارای بانک موی مناسبی برای کاشت موی طبیعی نیستند داوطلبان مطلوبی جهت کاشت موی مصنوعی مردانه شناخته می‌شوند. بدین ترتیب می‌توان برای پر کردن قسمتهایی از سر که ریزش مو دارند یا کم پشت شده‌اند و در نواحی شقیقه‌ها و همچنین در نواحی پیشین و پشت سر از این روش استفاده کرد.

با پر کردن قسمتهای طاس با روش کاشت موی مصنوعی زیبایی و جوانی برای چهره خانم‌ها به ارمغان آورده می‌شود. انتخاب رنگ مو با در نظر گرفتن تنوع موجود در آنها که اندازه‌های مختلفی دارند این امکان را فراهم کرده که افراد بتوانند نوع مناسبی را که مطابق سلیقه آنهاست انتخاب کنند. یکی از نکات مهم در کاشت موی مصنوعی که باید بدان توجه شود این است که موهای مصنوعی قابلیت رنگ‌پذیری ندارند از این جهت لازم است که قبل از انتخاب موهای مورد نظر توجه کافی به عمل آید. برای کاشت مو با الیاف نانو شیوه‌های مختلفی وجود دارد که امکان پیوند زدن بین موهای فرد را با تار موهای مصنوعی ایجاد می‌کنند.

توصیه می شود مقاله پروتز مو یا کاشت مو را نیز مطالعه کنید.

روش‌های جایگزین کاشت مو مصنوعی

روش‌های مختلفی برای ترمیم و یا جایگزین کردن موهای از دست رفته وجود دارند. با توجه به شرایط هر فرد ممکن است که شیوه متفاوتی در این مورد به او پیشنهاد شود. از آنجایی که ممکن است کاشت موی مصنوعی با عوارضی بروز کند می‌توان از روش‌های جایگزین از قبیل ترمیم مو به روش HRT، روش پی ار پی مو، پروتز و یا لیزر درمانی همین طور درمانهای دارویی و یا اسکالپ موی سر استفاده کرد. هر روش دارای مزایا و معایب خاص خود هستند که قبل از انتخاب آنها باید اطلاعات کافی به بیمار داده شود.

روش‌های تشخیص موی طبیعی از مصنوعی

اولین مورد بارزی که در مورد موهای مصنوعی و طبیعی دیده می‌شود تفاوتهای ظاهری است. موهای طبیعی دارای ظاهری زیبا و طبیعی مانند موی سر هر فرد است که پس از کاشت به شکل متفاوتی جلوه نمی‌کند.

موی طبیعی در واقع همان موی انسان است و بدین ترتیب می‌توان مشخصاتی مانند نرمی و لطافت را در ظاهر آن مشاهده کرد در حالی که موی مصنوعی ظاهری زمخت و سفت دارد.

موی طبیعی فرمی زیبا دارد و در نتیجه می‌توان سازگاری آن را در هنگام استفاده از اتو و دستگاه‌های آرایشی مشاهده نمود.

موی طبیعی نسبت به موی مصنوعی دارای طول عمر بیشتری است و نمی‌توان آن را از موی فرد تشخیص داد و تفکیک کرد.

شما زیباجویان عزیز در صورت تمایل برای اطلاع از هزینه جدیدترین روش کاشت مو در ایران می‌توانید با مشاورین کلینیک فوق تخصصی پوست و مو رز به صورت کاملا رایگان از طریق شماره  02148679 در ارتباط باشید. هچنین می‌توانید از طریق پیام رسان واتساپ به شماره 09052106009 تمامی سوالات خود در این رابطه و سایر خدمات زیبایی با ما در میان بگذارید.

اگر ریزش مو را تجربه می کنید و علاقه مند به بررسی گزینه های درمانی خود هستید، مهم است که با یک متخصص پزشکی واجد شرایط مشورت کنید. آنها می توانند به شما در درک گزینه های مختلف درمانی در دسترس کمک کنند و روشی را توصیه کنند که متناسب با نیازها و اهداف خاص شما باشد.

منبع: practo

3/5 - (1 امتیاز)
نوشتهٔ پیشین
کانتورینگ صورت (زاویه سازی صورت گرد و تپل – لاغر و کشیده)
نوشتهٔ بعدی
نظرات در مورد قرص کوکونات کلاژن (اصل و تقلبی)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

مطالب پربازدید