کاشت مو برای بار دوم – تجربه کاشت مجدد

کاشت دوم مو در کلینیک رز

امروزه کاشت مو به عنوان مؤثرترین راهکار برای درمان ریزش مو و طاسی سر شناخته می‌شود. بر طبق داده‌های آمارهای موجود، بیش از 80 درصد افرادی که نسبت به کاشتن مو اقدام کرده‌اند، نتایج بسیار مطلوب و قابل‌قبولی را از این شیوه درمانی کسب نموده‌اند. روش‌های مدرن کاشت گرافت مو، از ظرافت و دقت بالایی برخوردار بوده و نتایج ایده آل و پایداری را به ارمغان آورده‌اند.

هنگامی که فرد زیبا جو در کلینیک‌های معتبر کاشت مو اقدام به کاشتن مو می‌کند، کادر درمانی کلینیک مربوطه با استفاده از دستورالعمل‌ها و استانداردهای خاصی تلاش می‌کنند تا پروسه درمان به گونه‌ای تنظیم گردد که فرد ریزش مجدد موهای خود را تجربه نکند؛ اما گاهی ممکن است فرد زیبا جو پس از اولین پروسه پیوند گرافت مو، به نتایج دلخواه خود دست پیدا نکند.

در چنین شرایطی می‌توان بر اساس نظر پزشک معالج، نسبت به جلسه دوم درمان اقدام نمود. از سوی دیگر، به لطف مزایای کاشت مرحله دوم، می‌توان به تراکم بالایی از موها دست یافته و ظاهری طبیعی‌تر به ناحیه درمان بخشید.

کاشت مو برای دومین بار

علل نیاز به جلسه دوم کاشت مو

کاشت گرافت مو برای دومین بار به دلایل دیگری نیز ممکن است توسط متخصص پوست و مو تجویز شود. در ادامه این مقاله کاربردی به بررسی برخی دیگر از عوامل که ممکن است ریسک نیاز به جلسه دوم کاشت گرافت مو را فراهم کنند، خواهیم پرداخت.

  • کاشت موی دوم در پیری

با بالا رفتن سن و ورود افراد به سنین پیری، بسیاری از افراد تشدید ریزش مو را تجربه می‌کنند. این مسئله ممکن است برای افرادی که قبلاً پروسه پیوند مو را تجربه کرده‌اند نیز رخ بدهد؛ چراکه تمامی موهای کاشته شده از ویژگی‌های سایر موها برخوردار هستند. همچنین این افراد ممکن است با بالا رفتن سن، در سایر نواحی سر خود ریزش مو را تجربه کنند. در چنین شرایطی نیاز به جلسه دوم پیوند مو خواهد بود. مطالعه مقاله ” کاشت مو در افراد سالمند” توصیه می شود

  • نتایج ضعیف

مراجعه به مراکز تخصصی و متخصصین باتجربه، مهم‌ترین گام در دریافت نتیجه کاشت مو عالی است. چنانچه پیوند و یا ایمپلنت مو توسط فولیکول‌های ضعیف و یا تجهیزات غیراستاندارد صورت گیرد، ممکن است نتایج دلخواه از این شیوه درمانی کسب نشود. همچنین اگر فرد زیبا جو در دوره نقاهت دستورالعمل‌های مراقبتی کاشت مو را به‌دقت دنبال نکند، نتایج نهایی از کیفیت قابل‌قبول برخوردار نبوده و نیاز به تکرار درمان احساس خواهد شد.

  • تصادفات و سوختگی‌ها

پس از اقدام برای کاشت مجدد مو، برخی از افراد ممکن است سوانحی مانند سوختگی و تصادف را تجربه نموده و بر اثر عوامل ذکرشده میزان زیادی از موهای خود را از دست بدهد. در چنین مواردی اگر فرد زیبا جو از بانک مو با کیفیتی در ناحیه سر، ریش یا بدن خود برخوردار باشد، می‌توان نسبت به کاشت مجدد مو اقدام نمود.

  • ضربه به سر بعد از کاشت اول

مراقبت‌های مربوط به روزهای نخست دوره نقاهت، نقشی کلیدی در نتایج حاصل از این شیوه درمانی دارند. نخستین نکته‌ای که پس از پیوند مو به فرد متقاضی توصیه می‌شود، اجتناب از ایجاد ضربه و فشار بر روی ناحیه درمان است. با اعمال فشار و ضربه بر روی ناحیه درمان، فولیکول‌ها آسیب‌دیده و پیوند به‌درستی انجام نمی‌گردد. پس از 10 روز از کاشت گرافت مو، حساسیت فولیکول‌ها کاهش می‌یابد؛ اما در ادامه نیز پوست سر به مراقبت نیاز داشته و می‌بایست از هرگونه ضربه در امان باشد.

  • مشکلات موی اهداکننده پس از جراحی

فرآیند استخراج و کاشت فولیکول‌ها از ظرافت خاصی برخوردار بوده و می‌بایست با مهارت بالایی صورت گیرد. در تکنیک‌های نوین پیوند مو، فرآیند انتخاب فولیکول‌های اهداکننده به صورت واحد و تصادفی انجام شده و این فولیکول‌ها در کسری از زمان به ناحیه درمان پیوند زده می‌شوند. این اقدام ضمن جلوگیری از آسیب به فولیکول‌های کاشته شده، باعث می‌شود تا در صورت لزوم فرد زیبا جو در آینده نیز از بانک مو مناسبی برای پیوند مو برخوردار باشد.

چرا افراد برای بار دوم کاشت مو انجام می‌دهند؟

دیگر دلایل نیاز به کاشت موی مجدد

تکنیک‌های کنونی پیوند موی طبیعی، معمولاً نتایج پایداری را به ارمغان می‌آورند؛ از این رو، همه زیبا جویان به کاشت موی دوم نیاز ندارند. به طور کلی، کاشت مو برای مرتبه دوم امکان‌پذیر است، اما همه افراد به انجام آن نیاز ندارند. این اقدام ممکن است بنا بر یکی از دلایل زیر صورت گیرد:

  1. چنانچه فرد زیبا جو خواهان افزایش حجم و تراکم مو بالا باشد.
  2. چنانچه فرد متقاضی به طاسی گسترده مبتلا باشد.
  3. چنانچه پس از اتمام دوره درمان، فرد زیبا جو ریزش قابل‌توجهی را تجربه کرده باشد.
  4. چنانچه فرد زیبا جو از بانک مویی ضعیفی برخوردار باشد.
  5. چنانچه فرد زیبا جو با بالا رفتن سن، ریزش مو را در سایر نواحی سر تجربه کند.
  6. چنانچه پس از کاشتن مو، فرد در ناحیه سر دچار جراحت و یا سوختگی شود.
  7. چنانچه شخص متقاضی به دلیل استرس و تروما دچار ریزش مجدد مو شود.
  8. چنانچه دستورالعمل‌های مراقبتی پس از کاشت به‌درستی دنبال نشوند، ممکن است نتایج نهایی از کیفیت کافی برخوردار نباشند.

مدت‌ زمان انتظار برای جلسه کاشت موی دوم

پروسه کاشت گرافت مو یک فرآیند درمانی بوده و موهای کاشته شده نیاز به استراحت و برخی مراقبت‌ها دارند. بسته به ویژگی‌های پوستی فرد زیبا جو و تکنیک پیوند مو، این دوره استراحت در حدود 10 الی 12 ماه تخمین زده می‌شود. این بازه زمانی می‌بایست سپری شود تا نتایج نهایی ناشی از کاشت مشخص شود. به همین دلیل، برای کاشتن مجدد مو باید حداقل تا مدت 1 سال صبر در نظر گرفته شود. همچنین به عقیده برخی از متخصصین پوست و مو برای دریافت نتایج مؤثرتر، بهتر است به مدت 3 سال صبر لحاظ شود.

فاصله بین دو کاشت مو ممکن است به موارد زیر نیز بستگی داشته باشد:

  1. تکنیک کاشت گرافت مو
  2. وضعیت موها
  3. نوع و روش کاشت قبلی
  4. عقیده و مهارت پزشک معالج

به طور کلی، بهتر است با پزشک معالج یا کلینیکی که خدمات کاشت فولیکول مو را ارائه داده است در تماس باشید تا فاصله بین دو کاشت مو ارزیابی و تعیین شود.

چند بار می‌توانم کاشت مو انجام بدهم؟

به لطف دستاوردها و پیشرفت‌های حاصل‌شده در زمینه پیوند موی طبیعی، احتمال نیاز به تکرار جلسه درمان کاهش یافته است. اکثر متقاضیانی که در کلینیک‌های مجهز پیوند مو اقدام به درمان نموده‌اند، نتایج بسیار ایده آلی را کسب کرده‌اند؛ با این حال، بعضی از مراجعین بنا بر دلایلی که در طول مطلب به آن‌ها اشاره شد، اقدام به پیوند مجدد مو می‌کنند.

در این راستا باید توجه داشت که کاشت مو در جلسه دوم از حساسیت بالاتری برخوردار بوده و می‌بایست توسط متخصصین مجرب پوست و مو صورت گیرد. چنانچه این پروسه در مراکز معتبر پوست و مو صورت گرفته و آسیبی به بانک مو وارد نشود، می‌توان در 2 یا 3 مرحله نسبت به درمان اقدام نمود. برای اطمینان از این قابلیت می‌بایست به موارد زیر توجه نمود:

  1. مراجعه به متخصصین مجرب کاشت گرافت مو
  2. اقدام به کاشتن مو با روش‌های مدرن
  3. بهره‌مندی از بانک مو مناسب در سر، ریش یا بدن

بهترین روش برای کاشت مو در جلسه دوم

بهترین روش برای کاشت مو در جلسه دوم

فرآیند کاشت گرافت مو مجدد را می‌توان به کمک مدرن‌ترین تکنیک‌ها انجام داد. انتخاب بهترین روش برای پیوند مو در جلسه دوم، ارتباط مستقیمی با موارد زیر خواهد داشت:

  1. میزان ریزش مو و طاسی سر
  2. ویژگی‌ها و انتظارات فرد زیبا جو
  3. تجربه و مهارت پزشک معالج

به طور کلی، در بیشتر موارد در جلسه دوم درمان، از تکنیک کاشت FUE بهره‌جویی می‌شود؛ چراکه، نتایج ناشی از این روش درمانی بسیار طبیعی بوده و موها از ناحیه اهداکننده به صورت تصادفی انتخاب می‌شوند. همچنین این اقدام را می‌توان با کمک تکنیک SUT و BHT نیز انجام داد. هر یک از این روش‌ها برای مرحله دوم کاشت گرافت مو ارائه‌دهنده برخی مزایا هستند که مهم‌ترین آن‌ها عبارتند از:

  1. روش کاشت SUT با کمک تجهیزات پیشرفته، از ظرافت بسیار بالایی برخوردار بوده و احتمال آسیب به ناحیه بانک مو و فولیکول‌ها را کاهش می‌دهد.
  2. تکنیک BHT برای افرادی که فاقد بانک مو مناسب در ناحیه سر هستند، نتایج ایده آلی را ارائه می‌سازد. به کمک این تکنیک می‌توان از نواحی ریش و بدن اقدام به استخراج فولیکول‌ها نمود.

قبل از انجام دومین کاشت مو چه نکاتی را باید بدانید

چنانچه لزومی برای پیوند مو مجدد وجود داشته باشد، می‌بایست به برخی نکات توجه داشت که برخی از مهم‌ترین آن‌ها به شرح زیر هستند.

مشاوره با پزشک متخصص

پیش از هر اقدامی، بهتر است با پزشک معالج خو مشورت کنید. پزشک متخصص می‌تواند پس از ارزیابی وضعیت موها و پوست سرتان مناسب‌ترین گزینه درمانی را تجویز کند. در برخی موارد ممکن است سایر روش‌های درمانی مانند مزوتراپی و پی ار پی مو گزینه‌های ایده آلی ارزیابی شوند.

توجه به مدت‌زمان مناسب بین جلسات

اصولاً بین جلسه اول و دوم درمان 1 سال فاصله تعیین می‌شود. این مدت‌زمان بر اساس وضعیت سر و عقیده پزشک معالج متغیر است.

پیروی از مراقبت‌های جلسه اول درمان

در بازه زمانی میان جلسه اول و دوم، باید از نکات مراقبتی ارائه‌شده به‌درستی پیروی صورت گیرد. در این بازه زمانی از اعمال فشار زیاد بر روی ناحیه تحت درمان، مصرف محصولات شیمیایی و سایر عوامل مضر پرهیز کنید.

آیا می‌توان برای بار سوم کاشت مو انجام داد؟

کاشت مو برای بار سوم امکان پذیر است؟

بله، کاشت گرافت مو برای بار سوم نیز قابل انجام است؛ اما برای اقدام به این کار ابتدا می‌بایست با یک پزشک متخصص پوست و مو مجرب مشورت صورت گیرد. در صورتی که نیاز به جلسه سوم پیوند فولیکول مو را احساس می‌کنید و به دنبال ارتقای نتایج درمانی خود هستید، پزشک متخصص می‌تواند وضعیت موها و پوست سرتان را بررسی کرده و مناسب‌ترین گزینه درمان را به شما معرفی نماید. پزشک معالج پیش از تجویز مرحله سوم کاشتن مو ممکن است موارد زیر را بررسی و ارزیابی نماید:

  1. علت ریزش مجدد موها
  2. برخورداری از بانک مو مناسب
  3. وضعیت سلامت عمومی
  4. نتایج برخی از آزمایش‌ها
  5. سبک زندگی و میزان تبعیت از دستورالعمل‌های مراقبتی

در این راستا توصیه می‌گردد که پزشک معالج خود را در مورد سوابق کاشت‌ قبلی، وضعیت موها و پوست سر، تجربیات پیشین و هدف از پیوند مو برای بار سوم آگاه ساخته تا بهترین تصمیم برای درمان حاصل شود.

نتایج بعد از کاشت مو دوم چیست؟

امروزه در کلینیک‌های تخصصی پوست و مو امکان پیوند مو با روش‌های متعددی وجود دارد. با توجه به ویژگی‌های تکنیک‌های کاشت گرافت مو، مهارت پزشک، وضعیت فولیکول‌های مو و پوست فرد، نتایج حاصل از کاشت مجدد مو می‌توان متفاوت باشد.

پروسه کاشت مجدد مو، شباهت بسیاری با مرحله اولیه این فرآیند درمانی دارد. به طوری که فرد زیبا جو پس از 6 ماه نتایج اولیه را مشاهده نموده و نتایج نهایی در طول 9 الی 12 ماه قابل‌مشاهده خواهند بود. به طور کلی، پس از مرحله دوم کاشت می‌توان نتایج زیر را متصور بود:

  1. افزایش تراکم موها: کاشت مو دوم می‌تواند تراکم موها را افزایش داده و باعث پوشش بهتر ناحیه درمان شود.
  2. بهبود خط رویش مو: این فرآیند می‌تواند خط رویش مو را بهبود داده و ظاهر زیباتری به پیشانی ببخشد.
  3. نتایج پایدار و طولانی‌مدت: نتایج حاصل از پروسه کاشت مجدد مو معمولاً برای مدت طولانی‌تری باقی می‌مانند.

سوالات متدوال

آیا کاشت موی دوم بیشتر طول می کشد؟

همانند اولین جلسه پیوند مو، مدت‌زمان جلسه دوم نیز به تعداد گرافت‌های موردنیاز و تکنیک به کار گرفته شده بستگی خواهد داشت. همچنین جدول زمانی بهبودی و رشد موهای کاشته شده مرحله دوم نیز مشابه جلسه نخست خواهد بود.

آیا کاشت موی دوم می‌تواند کاشت مو اول را خراب کند؟

کاشت موی دوم بی‌خطر بوده و روی فولیکول‌های کاشته‌ شده تأثیر منفی نمی‌گذارد. بسیاری از افرادی که اقدام به مرحله دوم پیوند مو کرده‌اند، از نتایج حاصل‌شده راضی هستند.

آیا موهای اهداکننده در کاشت دوم تمام می‌شود؟

بله، پس از انجام مرحله دوم پیوند مو، ممکن است بانک مو تمام  شود. البته این مسئله تنها در شرایطی رخ می‌دهد که پزشک میزان بالایی از فولیکول‌ها را استخراج کرده و یا سایر نواحی اهداکننده از ضخامت موی کافی برخوردار نباشند.

در کاشت موی دوم چند گرافت قابل کاشت است؟

در طی جلسه دوم پیوند مو، بسته به تکنیک درمان، وسعت طاسی، وضعیت ناحیه اهداکننده و مهارت پزشک معالج می‌توان 1500 تا 4000 گرافت را استخراج نموده و در ناحیه درمان کاشت.

آیا این درست است که بعد از کاشت مو دوم، موها کند تر رشد می‌کنند؟

بسته به شرایط فرد زیبا جو ممکن است رویش موهای کاشته‌ شده در مرحله دوم کمی کند تر باشد؛ اما پس از این اقدام درمانی، سرعت رویش سایر موها تغییری نخواهد نمود.

امتیاز شما به این مطلب
نوشتهٔ پیشین
تاریخچه و پیشینه کاشت مو در جهان و ایران
نوشتهٔ بعدی
مراحل کاشت مو در افراد دیابتی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

مطالب پربازدید