ایمپلنت مو | معجزه پرپشت شدن مو در سال 2024

ایمپلنت مو

ریزش موهای سر، این روزها به مشکلی همه‌گیر و کلافه کننده تبدیل شده که بیش از نیمی از مردان و زنان را درگیر خود کرده است. کاهش تراکم موهای سر چنانچه به موقع پیشگیری نشود مجر به از بین رفتن فولیکول مو و در نهایت طاسی دائمی در افراد می‌گردد. اختلالات ژنتیکی، بیماری‌های زمینه‌ای، مصرف برخی داروها یا عوامل محیطی هر یک به نوبه‌ی خود دلیلی بر ریزش موها است. ایمپلنت مو سر روشی حتمی و دائمی برای درمان مشکلات ریزش مو و همچنین کم پشتی و حتی طاسی سر است. بزرگترین مزایا ایمپلنت موی سر قابل اجرا بودن آن در اغلب کسانی که با مشکل کم مویی روبرو هستند می‌باشد.

اینفوگرافیک راهنمای ایمپلنت مو

این روزها روش‌های متعدد بسیاری با هدف کاشت مو در کلینیک‌های تخصصی پوست و مو انجام می‌شود. اگر شما نیز جز افرادی هستید که از تراکم موهای خود شکایت دارید و یا دچار ریزش شدید و طاسی شده‌اید، می‌توانید با مراجعه به کلینیک پوست و مو رز از روش‌های روز دنیا از جمله میکروایمپلنت مو بهره برده و زیبایی دوباره را به چهره خود بازگردانید. به منظور آشنایی بیشتر در این مقاله همراه ما باشید.

کاشت مو یا ایمپلنت مو

ایمپلنت مو سر چیست؟

ایمپلنت مو یکی از روش‌های دائمی برای جبران موهای از دست رفته و رسیدن به موهایی پرپشت و طبیعی است. بسیاری از افراد این روش را با نام ایمپلنت مو یا همان کاشت مو می‌شناسند. به این صورت که پزشک متخصص موهای قرار گرفته در پشت سر یا نواحی دیگر بدن را استخراج می‌کند و در ناحیه طاسی سر قرار می‌دهد. با پیشرفت‌هایی که در حوزه زیبایی رخ داده است؛ در حال حاضر شاهد روی کار آمدن روش‌های متعددی در زمینه ایمپلنت مو هستیم. هر یک از این روش‌ها دارای نکات مثبت و منفی خاص خود هستند و پزشک متخصص بهترین روش را متناسب با شرایط و انتظارهای بیمار انتخاب می‌کند.

قبل از انجام ایمپلنت موی سر، پزشک متخصص جلسه‌ای را با زیباجو برگزار می کند که در آن موی فرد، نوع الگوی ریزش، وسعت ناحیه ریزش، بافت پوست سر و ضخامت موها بررسی می‌شود؛ سپس پزشک منطقه اهدا کننده را نیز با توجه به پارامترهای مختلف مشخص می‌کند و طبق این پارامترها روشی برای ایمپلنت در نظر می گیرد.

تفاوت ایمپلنت مو مصنوعی و طبیعی

کاشت مو مصنوعی روشی است که از دستگاه‌های مختلف ایمپلنتر مو برای پرپشت و متراکم‌تر سر استفاده می‌کند. نتیجه این تکنیک به این صورت است که موها طبیعی به نظر می‌رسند و بیشترین میزان تطبیق را با موهای واقعی در قسمت بالای طاس سر دارند. لازم به ذکر است که موهای مورد نیاز در پوست سر کاشته می‌شوند (گره زده می‌شوند). این موها رنگ، سایه و طول‌های مختلفی دارند که بسته به ظاهر موی فرد و انتظارات وی انتخاب می‌شوند. تفاوت ایمپلنت مو مصنوعی و طبیعی عبارت است از:

  1. نتایج حاصل از کاشت موهای مصنوعی برخلاف یک کاشت طبیعی مو، تقریباً سریع و بدون دوره نقاهت است به طوریکه لازم نیست فرد متقاضی با گذشت زمان منتظر نتایج نهایی آن باشد. در مقابل، پیوند موی طبیعی یک روش جراحی کم تهاجمی به شمار می‌رود و لازم است که فرد دوره نقاهتی بین 3 الی 6 هفته را بگذراند. همچنین افرادی که پیوند مو انجام می‌دهند باید حدود یک سال منتظر بمانند تا نتیجه نهایی و بیشترین تراکم مو را روی سر خود ببینند.
  2. پیوند موهای مصنوعی متأسفانه دائمی نیستند و ریزش مو به مرور زمان رخ خواهد داد. نه تنها این مورد، بلکه کاشت موهای مصنوعی نیاز به مراقبت، تمیز کردن‌های اصولی و نگهداری منظم با شامپو های مختلف و سایر درمان‌ها دارد. اما ایمپلنت موی طبیعی در صورتی که در یک مرکز معتبر و به دستان پزشک و تکنسین‌های حاذق انجام شود، نتایجی مادام العمر خواهد داشت و موها به مرور زمان بیشتر رشد می‌کنند و ضخیم‌تر می‌شوند. به جز 2 ماه اول بعد از کاشت موی طبیعی، در باقی عمر می‌توان با هر نوع شامپویی که تمایل دارید موهایتان را بشویید.
  3. نتایج حاصل از کاشت موی طبیعی کاملاً خیره کننده و فوق العاده طبیعی به نظر می‌رسد و علاوه بر این، تراکم بسیار بالا بدون طاسی‌های سکه‌ای را به دنبال خواهد داشت. اما انجام یک کاشت موی مصنوعی می‌تواند تا حدودی موهای شما را از بقیه جمعیت متمایز کند و شاید بقیه متوجه غیر طبیعی بودن آن شوند.

بهترین روش پرپشت شدن مو

کاشت موی طبیعی بهترین روش برای پرپشت کردن موها

ریزش مو ممکن است در اثر طاسی معمولی مردانه (همچنین با نام آلوپسی آندروژنتیک شناخته می‌شود) و زنانه، التهاب پوست سر یا آسیب به پوست سر باشد. صدمات ناشی از سوختگی، سوختگی، جراحی یا تصادفات رانندگی ممکن است باعث ایجاد نواحی طاس در سر شود که با کاشت مو می‌توان آن را پنهان کرد. تکنیک کاشت مو روشی است که برای درمان ریزش مو استفاده می‌شود و سر را پرپشت می‌کند. تکنیک‌های مختلفی از این تکنیک در دسترس است، اما تمامی روش‌های کاشت مو شامل برداشتن فولیکول مو از یک قسمت از پوست سر و پیوند آن‌ها بر روی نواحی طاس یا کم تراکم است. داشتن انتظارات واقع بینانه قبل از پیوند مو مهم است. اکثر کاشت مو موفقیت آمیز هستند، اگرچه ممکن است تا 9 ماه طول بکشد تا مو ریشه بزند و شروع به پر شدن کند و فرد نتایج دلخواهش را ببیند.

روش های انجام ایمپلنت مو

روش‌ های انجام ایمپلنت مو

روش‌های متعدد بسیاری برای پیوند مو روی کار آمده است که این روش‌ها ما را در درمان ریزش و طاسی مو سر کمک خواهند کرد. از جمله این روش‌ها می‌توان به ایمپلنت مو با روش ترکیبی، نیوگرافت، روش میکروگرافت، روش کاشت مو به روش fit، روش fut، bht و کاشت مو به روش sut اشاره کرد. از معروف‌ترین روش های انجام ایمپلنت مو می‌توان به روش بایوفایبر اشاره کرد. این روش می تواند برای کسانی که بانک موی مناسبی ندارند یا کاملا طاس هستند، مفید باشد. در بایوفایبر از موهای مصنوعی که با روش‌های پیشرفته‌ای تولید می‌شوند و از جنس الیاف نانو زیستی هستند، استفاده می‌کنند. در روش‌های جدیدتر پیوند مو برای افراد طاس، ریش صورت را به عنوان بانک مو در نظر می‌گیرند.

پیوند مو از ریش نسبت به روش هایی مانند بیوفایبر می‌تواند مزیت‌های بیشتری داشته باشد. به عنوان مثال نتایج به دست آمده طبیعی‌تر و ماندگارتر خواهند بود. در روش‌های پیشرفته پیوند مو، تجهیزات و وسایلی به کار برده می‌شود که کمترین میزان جراحت را به دنبال داشته باشد و دوره نقاهت و عوارض پس از پیوند نیز در کمترین حالت ممکن باشد.

مراقبت بعد از ایمپلنت مو

مراقبت های بعد از ایمپلنت مو

به منظور دستیابی به نتایج بهینه بعد از ایمپلنت مو، رعایت برخی نکات و مراقبت‌ها در دوران نقاهت ضروری است. به همین دلیل کاندیدهای انجام ایمپلنت مو باید تمامی نکات و توصیه‌های لازم را قبل از اقدام به این کار از پزشک متخصص خود پرس و جو کنند. چند مورد از مهم‌ترین مراقبت‌ها عبارتند از:

  1. قرار دادن سر بالاتر از سطح بدن در هنگام خوابیدن، در هفته اول بعد از ایمپلنت مو
  2. استفاده از شامپو مناسب بعد از ایمپلنت مو
  3. خودداری کردن از خارش، مالش و دستکاری زخم‌ها و موهای کاشته شده
  4. عدم مصرف دخانیات و مشروبات الکلی تا دو هفته بعد از ایمپلنت مو
  5. داشتن رژیم غذایی سالم و پرفیبر
  6. استفاده از کمپرس سرد در ۲۴ ساعت اول برای جلوگیری از کبودی و التهاب‌های شدید
  7. خودداری از انجام حرکات ورزشی و فعالیت‌های بدنی سنگین
  8. مصرف مرتب داروها و پمادهای تجویز شده توسط پزشک
  9. عدم مصرف داروهای رقیق کننده خون

عوارض احتمالی ایمپلنت مو

عوارض ایمپلنت مو

ایمپلنت مو روشی شناخته شده است که روش‌های آن مورد تایید سازمان‌های معتبر بین المللی است. به طوری که در صورت رعایت تمامی نکات و مراقبت‌های لازم و همچنین انتخاب کلینیک معتبر و پزشک شناخته شده می‌توان به نتایج فوق‌العاده‌ای رسید. البته در این میان بروز یک سری عوارض کاشت مو در دوران نقاهت بعد از ایمپلنت مو طبیعی است. این عوارض احتمالی به مرور زمان و استراحت از بین می‌روند و پس از آن می‌‌توان از نتایج کار لذت برد. در زیر به چند مورد از معایب و عوارض ایمپلنت سر پرداخته‌ایم:

  1. قرمز و متورم شدن پوست سر
  2. بروز مشکلاتی همچون عفونت در صورت مراجعه به کلینیک غیرمعتبر
  3. خونریزی در زخم‌ها
  4. کبودی و التهاب سر
  5. احساس درد در بانک مو و سر
  6. دلمه دلمه شدن زخم‌ها
  7. پوسته پوسته شدن پوست سر
  8. رشد نامیزان و نامتناسب موها

ممکن است افراد یک‌ماه بعد از ایمپلنت مو دچار شوک ریزشی یا ریزش مو بعد از کاشت مو شوند اما باید توجه کنند که این مورد کاملاً طبیعی است و جزو عوارض، طبقه بندی نمی‌شود. بعد از گذشت 3 ماه موها رشد می‌کنند و نتایج طبیعی به دنبال می‌آورند.

پرپشت شدن موهای کاشته شده

بی‌اغراق می‌توان گفت که کاشت موی طبیعی تنها راه قطعی و ایمن برای پرپشت کردن سر پس از گذراندن یک دوره طاسی یا کم مویی می‌باشد. گاهی اوقات داوطلبین این تکنیک پس از پایان دوره 1 ساله از رشد موهایشان دوست دارند که بازهم به تراکم موهایشان اضافه شود و یا تارهای مویشان را ضخیم‌تر کنند. به همین دلیل به دنبال تکنیک‌های کم تهاجمی و موثری می‌گردند که آن‌ها را به هدفشان برساند. در ادامه به بهترین روش‌هایی که می‌توان برای پرپشت کردن موهای کاشته شده استفاده کرد اشاره می‌کنیم.

مزوتراپی موی کاشته شده

یکی از محبوب‌ترین گزینه‌های درمانی ما در کلینیک رز، برای بعد از کاشت موی طبیعی روشی به نام مزوتراپی است. مزوتراپی بر این اصل استوار است که مواد مغذی مناسبی که می‌توانند رشد مو و سلامتی را تحریک کرده و در نتیجه روند طاسی را کند کنند را به فولیکول‌ها و پوست سر تزریق کرد. این کوکتل‌ها شامل محلول‌های حاوی انواع ویتامین‌ها و اسید هیالورونیک هستند که فواید متعددی را برای موها به ارمغان می‌آورند. در حالت کلی مزوتراپی افزایش گردش خون در پوست سر را تحریک می‌کند، التهاب را کاهش داده و زمینه تقویت فولیکول‌های پوست سر را با ارائه پروتئین‌های مغذی، ویتامین‌ها و مواد معدنی که باعث افزایش رشد مو می‌شوند، فراهم می کند.

پلاسمای غنی از پلاکت (PRP)

پی آر پی یک روش محبوب افزایش تراکم و ضخامت مو بعد از ایمپلنت است. این روش شامل گرفتن نمونه خون از خود فرد، جدا کردن پلاسما از آن (با استفاده از سانتریفیوژ) و در نهایت تزریق آن به پوست سر برای تحریک رشد و ضخامت مو است. این روش نسبتا بدون درد است و به هیچ زمانی برای گذراندن دوره نقاهت نیاز ندارد با این حال چند ماه طول می‌کشد تا نتایج اصلی و نهایی آن را مشاهده کنید. تزریق PRP در کلینیک رز با بالاترین سرعت و کیفیت انجام می‌گیرد.

رژیم غذایی متعادل

پس از کاشت مو، باید از گرفتن هر نوع رژیم غذایی محدود خودداری کنید. یک رژیم غذایی متعادل به شما اطمینان می‌دهد که مواد مغذی ماکرو و ریز مغذی مناسبی را دریافت می‌کنید تا بالاترین شانس برای رشد سریع موهایتان را داشته باشید. ویتامین‌ها، مواد معدنی و اسیدهای چرب به طور خاص برای سلامت کلی حیاتی هستند و همچنین نقش مهمی در تامین انرژی بدن برای رشد مو دارند. ویتامین‌های اصلی که به سرعت رشد مو کمک می‌کنند عبارت هستند از: بیوتین، ویتامین C، ویتامین E، ویتامین D، آهن، روی و امگا 3 و امگا 6.

ماساژ سر

اگرچه تحقیقات زیادی در مورد اثرات ماساژ پوست سر بر رویش مجدد مو انجام نشده است اما مطالعات در حال ظهور بسیاری در حمایت از ماساژ سر به منظور افزایش تراکم مو وجود دارد. ماساژ پوست سر طبق مطالعات، ضخامت مو را با کشش سلول‌های فولیکول‌های مو افزایش می‌دهد. در واقع این کار باعث تحریک فولیکول‌ها می‌شود و آن‌ها را ضخیم‌تر می‌نماید. علاوه بر این، اعتقاد بر آن است که ماساژ پوست سر به گشاد شدن رگ‌های خونی زیر پوست کمک کرده و رشد مو را تقویت می‌کند.

هیدراتاسیون

موها نیز مانند یک گیاه برای رشد به آب نیاز دارند. آب بیش از 25 درصد وزن یک تار مو را تشکیل می‌دهد و بنابراین مصرف حداقل دو لیتر آب در روز می‌تواند به تقویت موهای شما و رشد بیشترشان کمک کند.

محصولات مخصوص مو حاوی کافئین

محصولات حاوی کافئین مانند روغن یا شامپوهای مختلف می‌توانند به بهبود رشد الیاف مو کمک کنند. گفته می‌شود کافئین با گیرنده‌هایی که روی پوست وجود دارد واکنش نشان می‌دهد و در نتیجه یک اثر محرک در فولیکول‌های مو ایجاد می‌کند. این تحریک، رشد پاپیلاهای پوستی و سلول‌های غلاف ریشه را که مو در آن تولید می‌شود تسریع کرده و منجر به رشد سریع‌تر مو خواهد شد.

روغن کرچک

روغن کرچک از گیاه کرچک گرفته می‌شود. تعدادی از مطالعات معتبر نشان داده‌اند که این گیاه می‌تواند به خوبی به مو و پوست نفوذ کند. خواص محافظتی اسیدهای چرب موجود در روغن کرچک (مانند اسید ریسینولئیک) به ویژه در برابر خشکی پوست سر (که علت اصلی ریزش بیش از حد می‌باشد) موثر است.

زرده تخم مرغ

زرده تخم مرغ حاوی تعداد زیادی از مواد مفیدی است که می‌توانند به رشد فولیکول‌ها و افزایش سرعت رشد مو کمک کنند. جزء اصلی موجود در زرده تخم مرغ که تصور می شود به افزایش رشد کمک می‌کند، پروتئین کراتین است که به تقویت و محافظت از ریشه و ساقه فولیکول کمک می‌نماید.

صبر: شکیبایی یک گزینه بسیار کلیدی است! ما نمی‌توانیم چیزی را مجبور کنیم که اتفاق بیفتد، بنابراین بهتر است قبل از دیدن نتایج نهایی کاشت مو، صبر کنید تا دوره طبیعی رویش سپری شود. ممکن است تا 12 ماه (یا حتی بیشتر) طول بکشد تا ماحصل پیوند مو به طور قابل توجهی نشان داده شود. این بدان معناست که در طول دوران نقاهت پس از جراحی خود صبر داشته باشید و از استفاده از درمان‌هایی مانند ماینوکسیدیل یا فینستراید صبر داشته باشید.

در نهایت توصیه می‌کنیم که جهت جلوگیری از ریزش موهای جدید خود بعد از پیوند مو، نکات مهم مراقبتی زیر را در نظر بگیرید تا روند رشد موهایتان به آرامی تمام پیش برود:

  1. در خشک کردن موهای خود عجله نکنید (خشک کردن با هوا را امتحان کنید).
  2. در صورت استفاده از ابزارهای حالت دهنده داغ، از محافظ‌های حرارتی استفاده نمایید.
  3. برای ترمیم موهای خود از نرم کننده‌های سالم مو استفاده کنید.
  4. از دوش گرفتن با آب گرم خودداری نمایید.

هزینه ایمپلنت مو

هزینه ایمپلنت مو

قیمت ایمپلنت مو با توجه به پارامترهای مختلف متغیر است؛ چرا که عوامل مختلفی در انجام این تکنیک بازیابی مو تاثیر دارند و شرایط هر کاندید با کاندید دیگر متفاوت خواهد بود. از تاثیرگذارترین عوامل در هزینه ایمپلنت مو می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

  1. هزینه خدمات مصرفی و رفاهی ارائه شده در کلینیک زیبایی
  2. اجرت پزشک مربوطه با توجه به تخصص و مهارت
  3. روش انتخابی برای ایمپلنت مو
  4. میزان طاسی و شدت مشکل بیمار
  5. داروها و آزمایش‌های لازم قبل و بعد از انجام ایمپلنت مو

کلینیک پوست و مو رز از جمله مراکز تخصصی ایمپلنت موی سر است که با سابقه‌ای درخشان در شهر تهران در حال خدمت رسانی به هموطنان عزیز است. برای اطلاع از هزینه ایمپلنت مو لازم است به صورت حضوری یا تلفنی با متخصصان این مرکز تماس حاصل فرمایید. در جلسه‌ی مشاوره‌ی رایگان پزشک پس از معاینه و بررسی‌های اولیه، هزینه‌ی نهایی ایمپلنت را اعلام خواهد کرد.

امتیاز شما به این مطلب
نوشتهٔ پیشین
فرایند کاشت و ترمیم مو به روش بافت – مراحل و هزینه
نوشتهٔ بعدی
صفر تا صد کاشت مو اتوماتیک به روش Safer

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

مطالب پربازدید