کاشت ابرو در دوران بارداری و شیردهی

کاشت ابرو در دوران حاملگی

ابروها یکی از معیارهای مهم زیبایی افراد محسوب می‌شوند. تراکم و پرپشت بودن ابروها در زیبایی چشم‌ها و چهره افراد تأثیرگذار بوده و به همین سبب، افراد دارای ابروهای کم‌پشت با روش‌های مختلفی به زیباسازی ابروهای خود می‌پردازند. از سوی دیگر، به دنبال بالا رفتن سن و یا اقدام به بارداری این ناحیه دچار کاهش تراکم شده و برطرف سازی آن به یکی از دغدغه‌های اساسی مبدل می‌شود.

کاشت ابرو در بارداری

بسیاری از زیبا جویان در خصوص بارداری و کاشتن ابرو، سؤال‌هایی را مطرح می‌سازند. در این رابطه باید اشاره داشت که بارداری پس از کاشت ابرو عوارضی را متوجه مادر و جنین نمی‌سازد؛ اما چنانچه فرد پس از پیوند ابرو، در مدت‌زمان کوتاهی تصمیم به بارداری داشته باشد، بهتر است که این روش را به بعد از دوران بارداری و شیردهی موکول کند. دلیل این توصیه، بر هم خوردن تعادل سطح هورمون‌ها در دوران بارداری و امکان ریزش موها و ابروها است.

کاشت ابروی طبیعی در دوران بارداری نیز توصیه نمی‌شود. یکی از دلایل این توصیه، ایجاد استرس و فشار روحی و جسمی بر روی فرد باردار می‌باشد. اضطراب و استرس مادر می‌تواند برخی خطرات را متوجه جنین سازد. از طرف دیگر، در طول پیوند ابرو، از داروی اپی‌نفرین استفاده شده و این دارو می‌تواند باعث افزایش ضربان قلب مادر یا جنین شود. به همین دلیل از سوی متخصصین توصیه شده است که پیوند ابرو به بعد از دوران بارداری موکول شود. در ادامه این مقاله به سایر سؤال‌های رایج در خصوص بارداری اشاره خواهیم داشت.

آیا کاشت ابرو در دوران شیردهی امکان پذیر است؟

بسیاری از خانم‌ها در دوران بارداری و شیردهی خود، ریزش قابل‌توجه ابرو و موهای خود را تجربه می‌کنند. دلیل این مسئله، تغییر سطح هورمون‌ها در دوران بارداری است. میزان این ریزش در برخی از خانم‌ها بالا بوده و آن‌ها را به تدابیر عجولانه سوق می‌دهد؛ اما باید توجه داشته باشید که مواد دارویی مورداستفاده در بسیاری از روش‌های موجود، به شیر مادر منتقل‌شده و این مسئله می‌تواند زمینه‌ساز تأثیرات منفی بر روی سلامت نوزاد شود.

در فرآیند پیوند ابرو نیز، معمولاً داروهای حین کاشت ابرو تأثیرات موقت داشته و در طی چند ساعت از بین می‌روند. همچنین در طول هفته نخست کاشت ابرو، برای جلوگیری از التهاب ناحیه کاشت، برخی داروهای مسکن، آنتی‌بیوتیک و داروهای ضد خارش تجویز می‌شوند. داروهای مذکور تا حدودی به شیر مادر منتقل شده و می‌تواند تأثیرات جزئی مانند خواب‌آلودگی نوزاد را به همراه داشته باشند.

کاشت ابرو در دوران شیردهی

در خصوص جلوگیری و برطرف سازی مسئله ذکرشده، راه حل دیگری از سوی متخصصین پیشنهاد شده است. برای جلوگیری از انتقال داروهای ذکرشده می‌توانید پیش از انجام کاشت و پیوند ابرو، نسبت به ذخیره‌سازی و نگهداری شیر خود در یخچال یا فریزر اقدام کنید. البته شایان‌ذکر است که بهتر است این اقدام بعد از ماه ششم بارداری صورت گیرد، چراکه، در 6 ماه نخست سیستم گوارشی نوزاد در حال رشد بوده و حساسیت بیشتری دارد.

آیا کاشت ابرو در عادت ماهانه ضرر دارد؟

یکی دیگر از سوالات رایج کاشت ابرو خانم‌ها این است که آیا کاشت ابرو در هنگام عادت ماهانه مضر است یا خیر. این مسئله از آن جهت دارای اهمیت است که با عقب یا جلو افتادن تاریخ عادت ماهانه، ممکن است این اتفاق با تاریخ کاشت هم‌زمانی ایجاد کند. از آنجایی که تغییر تاریخ کاشت ابرو در کلینیک‌های تخصصی امری دشوار است، این سؤال ایجاد می‌شود که در صورت هم‌زمانی تاریخ عادت ماهانه با تاریخ پیوند ابرو چه تدبیری باید اندیشید؟ و آیا باید نگران این مسئله بود؟

اساساً این سوال‌ها به این دلیل مطرح می‌شوند که در دوره قاعدگی رقت خون افزایش یافته و برخی از افراد این مسئله را مشکل‌زا ارزیابی می‌کنند. در این رابطه باید گفت که بر خلاف شایعات بی پایه و اساس، عادت ماهانه هیچ‌گونه تداخلی با فرآیند پیوند مو و ابرو ایجاد نمی‌کند.

از طرف دیگر، از آنجایی که در دوران پریود، افراد خونریزی را تجربه می‌کنند، نسبت به میزان خون‌ریزی کاشت نیز ابراز نگرانی می‌کنند. در خصوص مسئله ذکرشده باید اشاره داشت که چنانچه فرآیند پیوند ابرو در کلینیک‌های تخصصی و توسط کادر درمانی مجرب صورت گیرد، احتمال و میزان خونریزی بسیار کم بوده و جای نگرانی وجود نخواهد داشت.

کاشت ابرو در پریود

نتیجه‌گیری درباره بارداری بعد از کاشت ابرو

همان‌طور که خواندیم، مهم‌ترین علت توصیه نشدن کاشت ابرو در هنگام بارداری، جلوگیری از ایجاد استرس و فشار روحی و جسمی است. تأثیر استرس و تنش مادر بر روی سلامت جنین آنقدر مهم است که بسیاری از عمل‌ها در این دوران ممنوع اعلام می‌شوند. به طور کلی، هرگونه عمل غیر اورژانسی در این بازه زمان ممنوع اعلام شده است.

به عقیده متخصصین مؤثرترین تدبیر در این خصوص، انجام پیوند ابرو قبل از بارداری و یا در ماه ششم شیردهی است. در ماه ششم شیردهی می‌توان اقدام به کاشتن ابرو نمود؛ چراکه بی‌حسی موضعی و سیار داروهای به کار رفته در فرآیند پیوند ابرو، ایجادکننده تأثیرات موقتی هستند. چنانچه در دوران شیردهی قصد کاشتن ابرو داشته باشید، بهتر است اقدام به ذخیره‌سازی شیر خود در فریزر کنید تا داروهای آنتی‌بیوتیک و ضد حساسیت به نوزاد منتقل نشوند.

نتیجه‌گیری درباره کاشت ابرو در بارداری

در صورت تصمیم به کاشت ابرو در دوران شیردهی، ابتدا در رابطه با داروهای تجویزی با پزشک خود مشورت کرده و در خصوص این داروها اطلاعات جامعی کسب کنید. چنانچه به هر دلیلی انجام این روش را در دوران شیردهی ضروری یافتید، مراقبت‌ها و دستورالعمل‌های پس از کاشت ابرو را جدی بگیرید.

امتیاز شما به این مطلب
نوشتهٔ پیشین
سوالات متداول کاشت ابرو (پاسخ به 11 پرسش پرتکرار)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

مطالب پربازدید