عمل بینی استخوانی طبیعی + هزینه 1403

عملی بینی استخوانی طبیعی

رینوپلاستی یا جراحی بینی یکی از حساس‌ترین جراحی‌هایی است که امروزه در میان افراد و به ویژه جوانان طرفداران زیادی پیدا کرده است و اکثر متقاضیان نیز تمایل دارند بینی‌شان طوری تغییر کند که بیشتر طبیعی جلوه کند تا مصنوعی و فانتزی. این که چه عملی روی بینی شما انجام گیرد در جلسات قبل از جراحی و توسط پزشک متخصص‌تان مشخص خواهد شد. ولی برای داشتن یک جراحی بینی طبیعی حتما بایستی از یک جراح متخصص شناخته شده و باتجربه بخواهید این کار را برایتان انجام دهد. در ادامه به بررسی جنبه‌های مختلف عمل بینی استخوانی طبیعی خواهیم پرداخت پس با ما همراه باشید.

مراحل جراحی بینی استخوانی

نحوه تشخیص بینی های استخوانی

سه ویژگی مهم بینی‌های استخوانی که آن‌ها را از سایر انواع مدل‌های بینی اعم از بینی‌های گوشتی متمایز می‌کند عبارتند از:

  1. سطوح استخوانی برآمده که به شکل یک برآمدگی یا قوز روی پل بینی نمایان شده و به جذابیت چهره فرد آسیب می‌رساند.
  2. پوست نازک و انعطاف‌پذیری بالای آنها نسبت به بینی‌های گوشتی
  3. بافت محکم و غضروف قوی آنها

هرچه پوست نازک‌تر و غضروف قوی‌تر باشد، نتایج حاصل از جراحی بینی باز بهتر خواهد بود، در عمل بینی استخوانی قوزدار بیشتر تمرکز پزشک در برداشتن قوز یا برآمدگی روی پل بینی و کوچک کردن سایز آن و نیز قرینه و متناسب سازی سوراخ های بینی با بقیه صورت است.

روش تشخیص بینی استخوانی

مرحله به مرحله عمل بینی استخوانی

یکی از مهمترین مراحل عمل بینی استخوانی طبیعی شرکت در جلسات مشاوره قبل از جراحی است که در رابطه با انواع اقدامات قبل و بعد از جراحی با شما صحبت شده و روش جراحی بینی شما نیز مشخص می‌گردد. در روز جراحی، پس از انجام بیهوشی توسط پزشک بیهوشی، جراح شما آغاز به ایجاد برش‌هایی در بینی شما بسته به روشی که انتخاب کرده‌اید می‌نماید.

پس از برداشتن قوز روی بینی، فرم‌دهی مناسب به لوله‌های بینی و برطرف نمودن افتادگی نوک آن پوست اضافی نیز برداشته شده و نهایتاً بخیه‌ها در محل برش‌ها انجام می‌گیرند. پس از گذاشتن پانسمان یا اسپیلنت روی بینی جراحی تمام می‌شود.

روش های عمل بینی استخوانی به روش باز و بسته

در هر دو روش جراحی باز و بسته بینی هدف ایجاد یکسری تغییرات در استخوان و یا غضروف بینی است تا بتوان آن را به شکل مطلوب و دلخواه تغییر داد. در جراحی بسته جراح دو برش در داخل بینی ایجاد کرده و آغاز به ایجاد تغییرات لازم می‌نماید، در رینوپلاستی باز نیز این دو برش وجود دارند با یک برش اضافه در کلوملا یا پایه میانی بینی که پوست بینی را بالا کشیده و دسترسی راحتتری به استخوان و غضروف‌های بینی دارند.

هر دو روش مزایا و معایب خود را دارد که پزشک شما بسته به میزان تغییرات مورد نیاز یکی از این دو روش را ترجیح می‌دهد.

درصد موفقیت جراحی بینی استخوانی چقدر است؟

محاسبه درصد موفقیت جراحی بینی استخوانی بایستی با در نظر گرفتن دو معیار تاثیر عمل بینی بر سلامت فرد و نیز زیبایی وی انجام گیرد. زمانی می‌توان گفت رینوپلاستی 100 درصد موفق بوده است که علاوه بر بهبود سلامت فرد، زیبایی فرد را نیز چندین برابر کند و این در صورتی امکان پذیر است که سایر اجزای صورت فرد نیز از زیبایی و توازن خاصی برخوردار باشد. ولی در کل درصد موفقیت عمل بینی استخوانی قوزدار به صورت طبیعی در صورت انتخاب یک پزشک جراح با تجربه و متخصص که با ترکیب علم و هنر اقدام به جراحی بینی کند، بسیار بالاتر از بینی گوشتی می‌باشد، این در حالیست که قیمت جراحی بینی استخوانی نیز به نسبت ارزانتر از بینی گوشتی می باشد.

مزایا و معایب جراحی بینی استخوانی

عمل بینی استخوانی طبیعی مزایای متعددی دارد، که از جمله آنها می‌توان به تنفس راحت اشاره کرد چرا که با جراحی بینی استخوانی می‌توان عواملی که باعث مشکل در تنفس می‌شوند را به طور کامل بهبود بخشید. داشتن خواب بهتر از دیگر مزایای این عمل می‌باشد، اکثر مشکلات خواب ناشی از مشکلات تنفسی در افراد است، اختلال یا انسداد در مجاری هوایی می‌تواند منجر به آپنه خواب، خرو پف و خوابیدن با دهان باز شود که با رینوپلاستی بهبود می‌یابد.

از طرفی با جراحی بینی استخوانی فرم بینی را در صورت قوزدار بودن برطرف کرده و زیبایی و جذابیت ظاهر خاصی به صورت فرد بخشید که این خود حس خوب و  عزت نفس فرد را افزایش میدهد.

معایب عمل بینی در افراد زیباجو

از جمله معایب عمل بینی استخوانی قوزدار، می‌توان به احتمال بروز مشکلاتی چون تکرار جراحی بینی در صورت حاصل نشد موفقیت مورد نظر اشاره کرد که ممکن است طراحی بینی با چهره کلی فرد سازگار نبوده و ظاهری طبیعی نداشته باشد. برای جلوگیری از چنین معایبی، باید ابتدا در انتخاب پزشک متخصص خود دقت کافی را به خرج دهید ثانیا دستورالعمل‌های لازم پس از جراحی را نیز به خوبی رعایت کنید.

آزمایشات لازم قبل از عمل بینی استخوانی

معاینه فیزیکی یکی از مراحل آماده‌سازی برای جراحی بینی است که تاثیر مستقیمی بر نتیجه جراحی دارد. در معاینه فیزیکی، پزشک دریچه‌های بینی، اختلالات استخوانی و غضروفی، ضخامت پوست و غدد چربی را بررسی می‌کند. بعلاوه، روش معمول تنفسی فرد نیز مورد بررسی قرار می‌گیرد تا مشخص شود که آیا از طریق دهان یا بینی انجام می‌شود. این معاینات قبل از عمل به جراح کمک می‌کند تا برنامه‌ای مناسب برای جراحی ارائه دهد.

آزمایش خون نیز یک آزمایش معمول قبل از عمل است که پزشک از طریق نتایج آزمایش از وجود هر نوع عفونت، کم خونی یا اختلال در انعقاد خون آگاه می‌شود. این آزمایشات شامل موارد زیر می‌شود:

  1. FBS برای در نظر گرفتن سطح گلوکز خون
  2. CBC برای تشخیص کم خونی
  3. PT و PTT برای جلوگیری از هرگونه خونریزی غیرقابل توضیح یا لخته شدن نامناسب خون
  4. احتمال ابتلا به انواع هپاتیت و HIV

پزشک می‌تواند در صورت صلاحدید و بسته به شخصی که تحت عمل بینی استخوانی طبیعی قرار خواهد گرفت، مدارکی چون تصاویر با کیفیت از زوایای مختلف بینی، عکس قفسه سینه برای اطلاع از وضعیت ریه‌ها به ویژه در افرادی که دخانیات مصرف می‌کنندنیز درخواست کند.

نکات مراقبتی بعد از عمل بینی استخوانی

در صورت رعایت دقیق دستورالعمل‌های پزشک، از تحمل درد غیرضروری و عوارض عفونت و تورم در امان خواهید ماند پس:

  1. توصیه‌های پزشک جراح خود در رابطه با نحوه مصرف داروها و مراقبت‌های پس از عمل را جدی بگیرید.
  2. شما چند ساعت پس از جراحی، به شرط سلامت عمومی مطلوب و علائم حیاتی طبیعی آماده ترخیص از بیمارستان یا کلینیک خواهید بود.
  3. بعد از برگشتن به خانه، جز به هنگام خواب که بایستی دو بالش زیر سر خود بگذارید در بقیه مواقع حالت نیمه نشسته را حفظ کنید.
  4. حتما سوپ و مایعات خنک مصرف کنید. علاوه بر این، می‌توانید از غذاهای نرم که نیازی به جویدن طولانی ندارند استفاده کنید.
  5. به مدت 48 ساعت از کمپرس سرد استفاده کنید.
  6. از مصرف کپسول ژلوفن در هفته اول بعد از عمل خودداری کنید، زیرا ممکن است خونریزی را تشدید کند.
  7. تا زمانی که پزشکتان اجازه نداده است از تنفس از طریق بینی اجتناب کنید.
  8. اسپلینت بینی حداقل یک هفته روی بینی باقی می‌ماند پس هرگز آن را دستکاری یا خیس نکنید.
  9. بیشتر استراحت کنید و تا دو هفته از فعالیت بدنی شدید و برقراری رابطه جنسی خودداری کنید.
  10. هرگز پانسمان بینی خود را مرطوب نکنید.
  11. در روز برداشتن آتل قبل از مراجعه به پزشک حمام کنید، زیرا به برداشتن راحت آتل کمک می‌کند.

نکات مراقبتی بعد عمل بینی استخوانی

نحوه چسب زدن بینی بعد از عمل بینی استخوانی

چسب زدن بینی پس از جراحی به کاهش تورم ناشی از عمل کمک فراوانی خواهد کرد، با دانستن روش صحیح چسب زدن هم روند بهبودی را تسهیل بخشیده و هم به شکل‌گیری بهتر بینی کمک خواهید کرد. برای چسب زدن ابتدا بایستی صورت خود را به آرامی با آب و صابون تمیز کرده و با یک حوله نرم خشک کنید، سپس چسب استاندارد مخصوص جراحی بینی را با توجه به سایز بینی خود در اندازه‌های 3 الی 4 سانتی‌متری( 6 الی 8 قطعه) و دو قطعه به اندازه  10 الی 12 سانتی‌متری برش داده و در مقابل آینه شروع به چسباندن قطعات کوچک از بالای بینی به سمت پایین بنمایید. تکه‌های 10 الی 12 سانتی را نیز به صورت عمودی طوری بچسبانید که شکل U داشته باشد، وسط این چسب‌ها بایستی در کنار نوک بینی قرار گیرد و ادامه چسب از کنار بینی به سمت بالا برود، دقت کنید که مجاری تنفسی‌تان با این چسب‌ها مسدود نشود.

هزینه عمل بینی استخوانی در سال 1403

هزینه و قیمت جراحی بینی استخوانی شامل یکسری هزینه‌های قبل از عمل، بعد از عمل و حین عمل است. هزینه قبل از عمل شامل یکسری آزمایش‌ها و یا عکس برداری‌ها به منظور کسب اطلاعات در رابطه با وضعیت عمومی بیمار است. بعد از عمل نیز تهیه برخی داروها و احتمالاً دریافت ویزیت به هنگام معاینه بعد از عمل از سوی پزشک را شامل می‌شود. دستمزد جراح، هزینه‌های مربوط به بیمارستان یا کلینیک، دستمزد دکتر بیهوشی نیز از دیگر عوامل موثر در هزینه عمل بینی استخوانی می‌باشد، که البته بسته به مهارت پزشک و محل کلینیک یا بیمارستان نیز قیمت‌ها متغیر خواهند بود.

در رابطه با هزینه عمل بینی استخوانی نیز پزشک پس از بررسی عوامل مختلف و اینکه آیا مشکل فقط ظاهری و شامل قوز بینی می‌باشد یا مشکلات عملکردی را نیز شامل می‌شود، هزینه را مشخص می‌کند.

معرفی بهترین جراح بینی استخوانی در تهران

با توجه به افزایش روز افزون جراحی بینی شناختن بهترین جراح و کلینیک معتبر برای انجام این کار یکی از ضروریاتی است که قبل از جراحی بایستی تحقیقات کافی درباره آن صورت گیرد، چرا که با مراجعه به مکان‌های نامعتبر یا پزشکان بی تجربه علاوه بر اینکه هزینه گزافی را پرداخت می‌کنید با عدم دریافت نتیجه مطلوب ممکن است با آسیب‌های روحی و روانی نیز مواجه شوید.

از ویژگی‌های بهترین جراح بینی استخوانی می‌توان به مواردی چون دارا بودن مهارت، دانش و تخصص لازم در این زمینه، مجهز بودن کلینیک یا مطب به امکانات پیشرفته و به روزی چون اسکن سه‌بعدی یا قالب‌های کنترلی، داشتن اخلاق حرفه‌ای پزشک و کادر درمان و اولویت قرار دادن سلامتی بیمار به منافع مالی اشاره کرد.

مدت زمان بهبودی بعد از عمل بینی استخوانی

اگر منظور از زمان بهبودی مشاهده تغییر شکل نهایی بینی پس از عمل بینی استخوانی طبیعی است حدودا یکسال طول خواهد کشید تا نتیجه مورد انتظار خود از تغییر شکل بینی را مشاهده کنید، طبیعتا در صورتیکه تمام تلاش خود را برای حفظ سلامت مطلوب و مراقبت از بینی خود در این مدت انجام دهید، حتی ممکن است بتوانید زمان بهبودی را به حداقل برسانید. ولی در حالت کلی طول دوره بهبودی عمل بینی استخوانی طبیعی یک هفته الی ده روز است و پس از این مدت شما می‌توانید به فعالیت‌های عادی خود بپردازید. معمولا کبودی‌های اطراف چشم که بعد از برداشتن اسپلینت مشاهده میشود یک هفته بعد با انجام مراقبت‌های لازم خود به خود برطرف می‌شود.

کلینیک رز یکی از بهترین کلینیک‌های تخصصی پوست، مو و زیبایی شهر تهران است که سالهاست در زمینه‌های مختلف زیبایی از جمله جراحی بینی فعالیت می‌کند، این کلینیک با استفاده از به‌روزترین و پیشرفته‌ترین تجهیزات موجود در بازار و با کادر فنی مجرب بهترین خدمات زیبایی را با جدیدترین متدهای حال حاضر دنیا ارائه می‌دهد. برای کسب اطلاع در رابطه با قیمت جراحی بینی استخوانی و مشاوره رایگان با مشاورین زیبایی این کلینیک کافیست با این مرکز تماس بگیرید.

سوالات متداول

آیا هزینه عمل توسط بیمه پرداخت می شود؟

هزینه عمل بینی استخوانی طبیعی در صورتی که به منظور رفع ایراداتی از جمله مشکل در تنفس یا شکستگی بینی انجام گیرد بیمه بخشی از هزینه را پرداخت می‌کند ولی در صورتیکه به منظور زیبایی بینی و صرفا تغییر ظاهر بینی این جراحی صورت گیرد بیمه هیچ هزینه‌‌ای را پرداخت نمی‌کند.

چند وقت بعد از جراحی می توان ورزش کرد؟

بهتر است بدانید که پس از جراحی بینی باید از انجام هر نوع ورزش تماسی از جمله بوکس جدا خودداری کنید شاید مجبور باشید این ورزش را برای همیشه کنار بگذارید، برای انجام سایر ورزش‌ها  باید تا 6 هفته (حداقل) پس از جراحی از  انجام آنها اجتناب شود تا بهبودی کامل حاصل شود.

محدودیت های عمل بینی استخوانی چیست؟

در حالت کلی برای افراد واجد شرایط عمل بینی استخوانی طبیعی محدودیتی وجود ندارد ولی اگر فرد مورد نظر از لحاظ سنی به بلوغ نرسیده باشد ممکن است رشد استخوان‌های صورت وی کامل نشده باشد که جراحی در این سن توصیه نمی‌شود، همچنین افراد بالای 50 سال و افراد دارای بیماری‌های زمینه‌ای که انجام بیهوشی برای آنها ممکن است دارای مشکلاتی باشد توصیه نمی‌شود.

منابع: amitismedtour

امتیاز شما به این مطلب
نوشتهٔ پیشین
مهم ترین دلایل ورم چشم بعد از عمل بینی چیست؟
نوشتهٔ بعدی
ایا چسب لیفت بینی تاثیر دارد؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

مطالب پربازدید