درمان ریزش ابرو با کاشت ابروی طبیعی

درمان ریزش ابرو

ریزش موی ابرو که نام پزشکی آن هیپوتریکوز ابرو یا ماداروز ابرو است، باعث کم پشت شدن ابرو یا از بین رفتن دائمی فولیکول‌های مو در ابرو می‌شود. این مشکل می‌تواند هم مردان و هم زنان را در هر سنی تحت تأثیر خود قرار دهد. همچنین این اتفاق ممکن است یک یا هر دو ابروی افراد را درگیر کند. علائم دیگر این مسئله می‌تواند شامل خارش، خشکی پوست و ریزش ابرو یا کم پشت شدن آن‌ها باشد. اگر درمان ریزش ابرو به درستی انتخاب شود و به موقع انجام گیرد، می‌توان شاهد جلوگیری از ریزش آن به طور دائمی بود. به طور کلی اما، ریزش موی ابرو جدی نیست.

راهنمای اینفوگرافیک درمان ریزش ابرو با کاشت ابرو

ریختن ابرو نشانه چیست؟

عوامل بسیاری می‌توانند باعث ریزش موی ابرو و در نتیجه ابرو کم‌پشت شوند، از جمله عدم تعادل هورمونی، رژیم نامناسب غذایی و برخی بیماری‌های پوستی. تعیین علت ریزش موی ابرو می تواند به فرد کمک کند تا بهترین روش درمانی را پیدا نماید. کلینیک پوست و مو رز با دربر داشتن پزشکان مجرب و با سابقه‌ای همچون دکتر روحانی، می‌تواند به شما برای یافتن بهترین راه حل جهت بازگرداندن حجم ابروهایتان کمک کند. در این مقاله ما قصد داریم که در مورد دلایل ریزش ابرو و روش‌های مختلف درمانی آن بحث ‌کنیم.

درمان ریزش ابرو با کاشت ابروی طبیعی

عوامل موثر در ریزش ابرو چه می‌توانند باشد؟

یکی از علل کم پشتی ابروها عدم رسیدگی منظم و اصولی به آن‌ها است. مواردی مثل انواع بیماری‌های پوستی، ژنتیک، مصرف برخی از داروها (مانند شیمی درمانی)، اصلاح نا درست ابروها و قرار گرفتن در معرض مستقیم نور آفتاب به صورت طولانی مدت می‌توانند در کاهش حجم ابروها شود. در ادامه به چند مورد از مهمترین دلایل ریزش ابرو اشاره خواهیم کرد:

آلوپسی آره آتا (alopecia areata)

 آلوپسی آره آتا یک بیماری خود ایمنی است که طی این بیماری، سیستم ایمنی بدن به اشتباه بخشی از خود را دشمن تشخیص داده و به آن حمله می‌کند. آلوپسی آره آتا، فولیکول‌های مو را که موهای فرد از آن رشد می‌کند، هدف قرار داده و تولید مو را کند یا متوقف می‌نماید و به همین ترتیب موجب ریزش مو و ابروها می‌شود.

کمبود مواد مغذی

 بدن انسان به مواد مغذی از جمله منابع انرژی‌زا (مانند کربوهیدرات، پروتئین و چربی)، اسیدهای آمینه، اسیدهای چرب، ویتامین‌ها و مواد معدنی نیاز دارد. بعضی از این موارد رشد مو را حفظ و تحت تأثیر قرار می‌دهند، بنابراین کمبود هر یک از آن‌ها ممکن است باعث ریزش موی ابرو شود. کمبود ویتامین A یا زینک (روی) می‌تواند رشد سلولی را کند کرده و مانع تولید سبوم مرطوب کننده (روغن) شود که در نهایت موجب ریزش موی ابرو می‌گردد.

اگزما (درماتیت آتوپیک)

 یکی از علل نازکی موی ابرو اگزما است. اگزما نوعی التهاب در پوست می‌باشد که باعث خارش، قرمزی، ترشح مایعات و تحریک پذیری پوست می‌شود. این بیماری در اثر تحریک بیش از حد سیستم ایمنی ایجاد شده و می‌تواند به یکباره شعله ور گردد و از آنجا که فولیکول‌های مو در پوست قرار دارند، ممکن است اگزما در رشد مناسب موها تداخل ایجاد کند و موجب ریزش آن‌ها شود.

پسوریازیس (psoriasis)

پسوریازیس نوعی اختلال خود ایمنی است که باعث می‌شود سلول‌های پوست خیلی سریع تکثیر شوند و لکه‌های قرمز، ضخیم، پوسته پوسته و دردناک ایجاد نمایند. بنابراین فولیکول‌های مو را مسدود کرده و رشد موی ابرو را متوقف می‌کند.

مشکلات تیروئید

 بیماری تیروئید یکی از دلایل مهم و عمده ریزش موی ابرو است. غده تیروئید انسان هورمون‌هایی تولید می‌کند که متابولیسم (سوخت و ساز بدن) را تنظیم می‌نماید. هنگامی که این غده هورمون‌های خود را بیشتر یا بسیار کم‌تر از حد طبیعی تولید کند (کم کاری و پرکاری تیروئید)، بدن از تعادل خارج می‌شود و تعدادی از فرایندهای طبیعی را مختل می‌گرداند. از جمله این فرایندها می‌توان به رشد موی ابرو اشاره کرد؛ در نتیجه کم کاری یا پرکاری تیروئید، یکی از دلایل ریزش ابرو می‌باشد.

استرس و اضطراب

 استرس و اضطراب بیش از حد نیز می‌تواند باعث تغییرات فیزیولوژیکی، از جمله کاهش اکسیژن رسانی به فولیکول‌های مو و نوسان سطح هورمون شود که به ریزش موی ابرو کمک می‌کند.

بارداری و زایمان

 یکی از دلایل ریزش ابرو در خانم‌ها حاملگی و زایمان است. این دو مورد همچنین می‌توانند هورمون‌ها و سایر فاکتورهای بیوشیمیایی بدن را مختل کند که این نوسانات ممکن است چرخه‌های رشد مو را از دچار اختلال نماید و باعث ریزش ابرو شود. بارداری و زایمان یکی از شایع‌ترین علت ریزش ابرو در زنان می‌باشد که غالبا اجتناب ناپذیر است و برای کنترل آن باید از داروها و یا متدهای زیبایی کمک گرفت.

پیری

هم خانم‌ها و هم آقایان از سن 40 سالگی به بعد درگیر کم پشت شدن ابروهایشان می‌شوند زیرا سطح استروژن در زنان و تستوسترون در مردان کاهش می‌یابد و این موضوع به طور مستقیم بر روند رشد و زندگی موها تاثیر می‌گذارد.

درمان فوری ریزش موی ابرو

درمان ریزش موی ابرو

هنگامی که شما و یا پزشک علت ریزش ابرو را تشخیص دادید، می‌توانید مناسب ترین روش درمانی را برای بازگرداندن ابرو انتخاب نمایید. امروزه راهکارهای موثر زیادی برای پرپشت کردن ابرو در دسترس می‌باشد که هر کدام تا حدودی منجر به رشد ابروها می‌شوند. برای اینکه بدانیم کدام یک از راه‌های پرپشت شدن ابروهای کم پشت بیشترین تاثیر را روی ابروهایمان می‌گذارد لازم است متدهای پیشنهادی منابع معتبر را امتحان نماییم. نکته قابل توجه این است که قبل از به کارگیری هرکدام از درمان‌ها لازم است که با یک پزشک مشورت نمایید و از مصرف خودسرانه هر نوع دارو پرهیز کنید. کلینیک فوق تخصصی پوست و مو رز در ادامه به برخی از بهترین روش‌های مورد تایید منابع معتبر اشاره می‌کند:

ماینوکسیدیل (روگاین): دارویی موضعی که بدون نسخه (OTC) قابل خریداری است. این دارو پایه هورمونی دارد که به صورت جداگانه برای آقایان و خانم‌ها در دسترس می‌باشد و می‌تواند رشد متوقف شده ابروها را که تحت تاثیر بی نظمی هورمونی ایجاده شده را در طی چندین ماه مجددا به راه اندازد.

کورتیکو استروئیدها: این تیپ از داروها به صورت موضعی، تزریقی یا قرص می‌توانند با کاهش پاسخ ایمنی علائم آلوپسی آره آتا، اگزما، درماتیت یا پسوریازیس را کنترل کنند و موجب رشد مجدد موها شوند. به هیچ وجه این داروها را بدون صلاحدید پزشک مصرف نکنید زیرا ممکن است دچار عوارض جانبی جدی شوید.

طب سوزنی: درمان با طب سوزنی می‌تواند در کاهش آلوپسی آره آتا موثر باشد. بنابراین با کاهش حملات سیستم ایمنی به پیازه فولیکول مو و تحریک گردش خون، موجب رشد مجدد ابروها می‌شود.

روغن کرچک: یک درمان خانگی موثر برای رشد مو است که در صورت مصرف منظم و طولانی مدت جواب می‌دهد. این داروی گیاهی با تأثیر بر برخی هورمون‌ها، رشد فولیکول های مو را تحریک می‌کند.

مصرف مکمل: مکمل‌های غذایی حاوی آنتی اکسیدان ها، اسیدهای چرب امگا 3 و اسیدهای چرب امگا 6 در درمان ریزش ابرو در خانم‌ها و به احتمال زیاد در آقایان نیز موثر است.

هورمون درمانی: برای درمان ریزش ابرو که ناشی از اختلالات هورمونی است، یک متخصص غدد ممکن است داروهای نسخه‌ای خاصی مانند هورمون تحریک کننده تیروئید، استروژن یا تستوسترون را تجویز کند.

ترمیم و کاشت ابرو: یکی از موثرترین روش‌های درمانی با بالاترین زمان ماندگاری (دائمی)، کاشت ابرو می‌باشد. کاشت مو در گذشته بیشتر برای ناحیه سر انجام می‌گرفت اما امروزه به لطف پیشرفت علم پزشکی در زمینه مراقبت از زیبایی، متدهای جدیدی برای پیوند ابرو با استفاده از موی خود شخص ارائه شده است.

پیوند طبیعی ابرو اگر در مراکز معتبر و با سابقه تحت نظر پزشکان آموزش دیده و باتجربه انجام شود، علاوه بر اینکه عوارض بسیار کمی دارد، ماندگاری بسیار طولانی و دائمی به همراه خواهد داشت. کلینیک پوست و مو رز که سابقه‌ای درخشان در زمینه کاشت مو و ابرو برای هزاران نفر از هموطنان عزیز دارد، ایمپلنت ابرو را با جدیدترین متد پیوند توسط پزشک ارزشمند آقای دکتر روحانی انجام می‌دهد. طی این روش، فرد متقاضی می‌تواند فرم دلخواه ابرویش را انتخاب کند و از نتیجه پرتراکم این متد لذت ببرد.

برای درمان ریزش ابرو با کاشت موی طبیعی در ابتدا پزشک از ناحیه پوست پشت سر یا بالای گوش و یا نواحی مانند پاها، فولیکول‌های مو را با دقت انتخاب و استخراج می‌کند و بعد از بررسی دقیق فولیکول‌ها، بهترین و متناسب‌ترین آن‌ها برای پیوند به ناحیه ابرو انتخاب می‌نماید. دکتر روحانی قبل از پیوند زدن این فولیکول‌ها، برای حفظ حالت طبیعی ابروها، برش‌هایی در جهت رویش ابرو می‌زنند و سپس گرافت‌ها را به آن نواحی منتقل می‌نمایند.

این روش در بیشتر موارد در یک جلسه صورت می‌گیرد و گاهی ممکن است پزشک صلاح بداند که یک جلسه ترمیمی نیز برای فرد در نظر بگیرد. به هر صورت ایمپلنت ابرو از بهترین گزینه‌های موجود برای درمان ریزش ابرو به صورت دائمی و ماندگاری بالا می‌باشد.

آیا ریزش ابرو با کاشت ابروی طبیعی قابل درمان است؟

آیا ریزش ابرو با کاشت ابروی طبیعی قابل درمان است؟

یکی از راه‌های از بین بردن کم پشتی و ریزش ابروها، ایمپلنت ابرو است که از آن می‌توان برای زنان و مردان در سنین مختلف (21 سال به بعد) استفاده کرد. به طور کلی زمانی شما شاهد ریزش ابروهای خود خواهید بود که فولیکول‌های ابروهای شما به دلایل مختلفی مانند استفاده زیاد و مکرر از مداد و ریمل ابرو، رنگ کردن ابروها و … ضعیف شده و کم کم نابوده شده و از بین بروند.

در این زمان است که پیوند ابرو به یاری شما می‌شتابد. پیوند ابرو و کاشت مو شباهت بسیار زیادی به هم دارند، با این تفاوت که در پیوند ابرو تعداد فولیکول‌های جدا شده از بانک مو بسیار کمتر از کاشت مو است. روش‌‌های مختلفی برای پیوند ابرو در دسترس هستند که هرکدام مزایای بسیار منحصر به فرد خود را دارند و از جمله آن‌ها می‌توان به کاشت مو به روش FUT ، FIT (یا همان FUE)، میکرفیت، SUT و… اشاره نمود. در ادامه اختصارا به نحوه اینجام این متدها اشاره می‌نماییم:

کاشت ابرو به روش FUT

 یکی از روش‌های پرکاربرد برای کاشت ابرو روش FUT است که با برداشت فلپ کوچکی از ناحیه پشت گوش به عنوان بانک مو و جداسازی واحدهای فولیکولار در زیر میکروسکوپ انجام می‌گردد. این روش به دلیل عدم نیاز به تراشیدن مو به طور ویژه در بانوان مورد استقبال قرار می‌گیرد.

کاشت ابرو به روش FUE

طی متد زیبایی کاشت ابرو طبیعی پزشک متخصص به روش FUE از موهای ناحیه پاهای شما به علت تناسب داشتن ضخامت و طول موها با ابروها نسبت به موهای سر برای پیوند ابرو استفاده خواهد کرد. البته عده از پزشکان پیوند ابرو نیز از موهای ناحیه پشت سر برای پیوند ابرو استفاده خواهند کرد. در روش FUE کاشت ابرو، پزشک فولیکول های سالم ناحیه اهدا کننده را توسط سوزن های مخصوص جدا کرده و در محل هایی که از قبل مشخص شده اند، قرار خواهد داد. در نتیجه متد زیبایی پیوند ابرو طبیعی روشی کارآمد و موثر برای ابروهای ریخته شده خواهد بود. البته لازم به ذکر است که کیفیت مراقبت و نگهداری شما از ابروهای خود پس از متد زیبایی پیوند ابرو در نتیجه آن موثر خواهد بود.

کاشت ابرو به روش SUT

روش کاشت ابرو SUT زیر مجموعه روش کاشت FIT یا همان FUE است. از طریق روش FUE که احتمال آسیب به فولیکول‌های مو در آن کمتر است می‌توان در زنان و مردان در سنین مختلف استفاده کرد. چرا که پزشک در این روش به جای هولدر دستی از دستگاه برای جدا کردن فولیکول‌ها استفاده می‌کند.

Micro FIT

 طی روش پیوند ابرو Micro FIT که به اختصار MFIT گفته می‌شود، نیاز به برش پوست به منظور استخراج گرافت از بانک مو نیست و پزشک برای انجام این متد از دستگاهی مخصوص که دقت بسیار بالایی دارد استفاده می‌کند تا کمترین آسیب متوجه پوست و فولیکول‌های مو شود و بیشترین حجم موی استخراج شده قابلیت پیوند داشته باشند.

کاشت ابرو در کلینیک تخصصی پوست و مو رز

کلینیک فوق تخصصی پوست و موی رز با چندین سال سابقه در زمینه مراقبت از زیبایی، کارنامه درخشانی را از بازخوردهای مثبت زیباجویان خود به نمایش گذاشته است. ما برای درمان ریزش ابرو با کاشت موی طبیعی خود شما بهترین راه حل‌ها را با هزینه‌ای منطقی تدارک میبینیم. پیوند ابرو به روش FUE و FUT یک روش “غیر پزشکی” و در واقع متد زیبایی در نظر گرفته می‌شود و این بدان معناست که معمولاً تحت پوشش بیمه درمانی قرار نمی‌گیرد مگر در شرایطی مانند سوختگی حین حوادث و یا تصادفات.

شما هموطنان عزیز در صورت تمایل برای اطلاع از هزینه پیوند ابرو و یا دریافت اطلاعات بیشتر می‌توانید با مشاورین کلینیک فوق تخصصی پوست و مو رز به صورت کاملا رایگان از طریق شماره 02148679 در ارتباط باشید. هچنین می‌توانید از طریق پیام رسان واتس اپ به شماره 09052106009 تمامی سوالات خود در این رابطه و سایر خدمات زیبایی با ما در میان بگذارید.

منبع: healthline

امتیاز شما به این مطلب
نوشتهٔ پیشین
کاشت ابرو روی جای زخم امکان پذیر است؟
نوشتهٔ بعدی
علت دلمه بعد از کاشت ابرو چیست؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

مطالب پربازدید