مهم ترین داروهای تقویت موی ابرو بعد از کاشت ابرو

نحوه تقویت ابرو بعد از پیوند طبیعی ابرو

امروزه بسیاری از زنان و مردان به امید بازیافتن حجم موهای ابروی خود اقدام به کاشت ابرو به روش طبیعی می‌کنند. بسیار مهم است که کاشت ابرو باید در یک کلینیک قابل اطمینان و همچنین توسط یک متخصص کارآزموده انجام شود. اما در کنار آن، مراقبت از محل کاشت نیز بسیار مهم است. مصرف داروی مناسب پس از کاشت ابرو یکی از پارامترهای اصلی در مراقبت صحیح از محل کاشت برای داشتن بهترین نتایج است. پزشکان معمولا پس از پایان کار، به معرفی قرص و دارو پس از کاشت ابرو می‌پردازند. مصرف داروهای تقویتی پس از کاشت ابرو می‌توانند تاثیر این متد را به حداکثر میزان خود برسانند.

اینفوگرافیک داروهای تقویت ابرو بعد از کاشت ابرو

اگر این داروها به درستی، منظم و به نحوه‌ای که پزشک توصیه کرده است، مورد استفاده قرار بگیرد، نتایج حاصل دائمی و متراکم خواهد بود. دکتر روحانی، پزشک با تجربه و ماهر کلینیک پوست و مو رز پس از اتمام کار کاشت، با معرفی بهترین داروهای تقویتی بعد از کاشت ابرو به زیباجویان کمک می‌کنند تا دوره نقاهت و حساس پس از کاشت را به بهترین نحو پشت سر بگذارند. ما به علت حساسیت بالای این موضوع، تصمیم گرفته‌ایم در این مقاله به معرفی دارو تقویتی برای کاشت ابرو بپردازیم؛ با ما همراه باشید.

داروهای تقویتی ابرو پس عمل کاشت ابرو

نکته: این مقاله صرفا جنبه اطلاع رسانی دارد. لطفا برای مصرف دارو و مشاهده نتایج بهتر حتما و حتما با پزشک خود در این باره مشورت کنید.

اهمیت استفاده از دارو تقویتی بعد از کاشت ابرو

یکی از موضوع‌های مهمی که تمامی کاندیدهای کاشت ابرو بدون درد باید به آن توجه کنند، مصرف داروهای تقویتی پس از کاشت ابروی طبیعی است. این موضوع که تارهای ابرو کاشته شده دائمی بوده و به هیچگونه مراقبت و نگهداری احتیاج ندارند، کاملا اشتباه است و افراد باید تمامی نکات مراقبتی اعم از مصرف داروهای تقویتی بعد از آن را جدی بگیرند چرا که بدون مصرف داروی تقویتی بعد از کاشت ابرو نمی‌توان انتظار داشت به نتایج مطلوب و دلخواه خود در دراز مدت برسید. این کار چند دلیل دارد:

  1. از جمله مهم‌ترین دلایل این موضوع، به حداقل رساندن عوارض بعد از کاشت ابرو و همچنین تسریع روند بهبودی و مشاهده هر چه سریع‌تر نتایج مثبت حاصل از این کار است.
  2. از طرفی دیگر ابروهای کاشته شده همانند ابروهای سابق افراد، برای سالم و زیبا ماندن به مراقبت نیاز دارند. یکی از موثرترین و بهترین راهکارها در این زمینه، مصرف داروهای تقویتی است.

البته نباید فراموش کرد که مصرف هر گونه دارویی باید با مشورت و صلاح‌دید پزشک متخصص در این حوزه انجام شود چرا که مصرف خودسرانه هر دارویی نه تنها کمکی به تقویت ابروهای تازه کاشته شده نخواهد داشت بلکه می‌تواند سبب ایجاد عوارض جانبی و موارد ناخوشایندی گردد.

اهمیت استفاده از داروی تقویتیکاهش عوارض جانبی
افزایش بنیه بدن برای سریع‌تر شدن سرعت ریکاوری بدن
تقویت فولیکول‌ها برای تثبیت در محل جدید و رسیدن به نتیجه دلخواه
مهمترین داروهای تقویتیماینوکسیدیل
فیناستراید
قرص زینک پلاس
فولیک اسید
مدت زمان مصرف دارونوع، میزان و مدت زمان مصرف دارو باید توسط متخصص تعیین شود.
مواد مغذی تقویت‌کننده موامگا 3
مکمل‌های غذایی حاوی زینک، آهن و...
میوه و سبزیجات

داروهای تقویت ابرو بعد از کاشت ابرو

کدام داروها باید بعد از کاشت ابرو مصرف شوند؟

بدیهی است که بعد از کاشت ابرو مجبور به مصرف دارو هستید. پزشکان به طور کلی توصیه می کنند که برخی از آنتی‌بیوتیک‌ها را به طور منظم مصرف نمایید و کرم ضد باکتری موضعی را برای چند روز اول برای روی زخم استفاده کنید. داروهایی مانند ماینوکسیدیل، فیناستراید و سپس برخی از درمان ها مانند درمارولر، PRP و … نیز ممکن است پیشنهاد شوند. در حالت کلی این پزشک شما است که مشخص می‌کند چه دارویی را تا چه مدت و به چه اندازه مصرف نمایید. به هر حال مهمترین نکته‌ای که باید در ابتدا بدانید این است که ماینوکسیدیل و فیناستراید چه تاثیری بر نتیجه ایمپلنت ابرو دارند؟

داروی بعد از کاشت ابرو ماینوکسیدیل چگونه کار می کند؟

معمولاً داروی ماینوکسیدیل به صورت محلول یا فومی در دسترس خواهد بود. ماینوکسیدیل یک داروی موضعی برای رویش مجدد مو است که به طور کلی برای زیباجویانی که از ریزش ابروی بیش از حد رنج می‌برند تجویز و توصیه می‌شود. ماینوکسیدیل، فولیکول‌های مو غیرفعال ابروی شما را زنده کرده و رشد موهای جدید این ناحیه را تحریک می‌نماید. نتایج مصرف این دارو بعد از کاشت ابرو، به بدن فرد بستگی دارد. ما همیشه توصیه می‌کنیم که ماینوکسیدیل را تحت نظر متخصصان پوست مصرف کنید.

فیناستراید چگونه کار می کند؟

فیناستراید به دو صورت خوراکی و موضعی موجود است و نقش مهمی در رشد مجدد ابرو دارد. این دارو به کنترل تولید DHT (دی‌هیدروتستسترون) کمک می‌کند. بنابراین به جلوگیری از ریزش موی ابرو نیز کمک شایانی می‌نماید. معمولا توصیه می‌شود که به منظور جلوگیری حداکثری از ریزش موی ابرو و حفظ موهای موجود، ماینوکسیدیل و فیناستراید همزمان با هم مورد استفاده قرار گیرند. حدود 3-4 ماه طول می‌کشد تا نتایج مثبت در اثر استفاده از آن‌ها دیده شود. بعد از آن می‌توان اثربخشی را قضاوت کرد.

PRPیا پلاسمای غنی از پلاکت چگونه کار می کند؟

PRP  به نام Platelets Rich Plasma نیز خوانده می‌شود. برای دستیابی به پلاسمای غنی از پلاکت، از فرد مقداری نمونه خون (حدود 40 تا 60 سی سی) گرفته می‌شود. سپس با استفاده از دستگاه‌های مخصوص، پلاسما از سلول‌های خونی جدا می‌شود. پس از پالایش، پلاسما برای چند برابر کردن نتیجه کاشت ابرو، توسط سوزن به ناحیه کاشت شده تزریق می‌گردد. این ماده گردش خون را در پوست ناحیه کاشت ابرو افزایش می‌دهد. در واقع PRP  یکی از بهترین درمان‌های حمایتی برای قبل و بعد از کاشت ابرو به حساب می‌آید.

شامپو و سرم‌ های شستشو

حمام رفتن بعد از کاشت ابرو نیز یک مساله چالش‌برانگیز است. برخی افراد نمی‌دانند که هنگام حمام کردن و زمان‌های دیگر با چه موادی می‌توانند ابروهای خود را بشویند تا آسیبی به آن‌ها نرسانند. پزشک معمولا برای این موارد نیز یک سرم شستشو و شامپوهای مخصوص نیز تجویز می‌کند. شامپوهایی با اسیدیته خنثی برای این کار، بهترین گزینه هستند. شامپوی بچه از مواردی است که Ph خنثی دارد. استفاده از روش مزوتراپی ابرو و مصرف مولتی ویتامین‌ها تحت نظر پزشک نیز می‌تواند مفید واقع شود.

قرص های ضد تورم بعد از کاشت ابرو

ایجاد التهاب و تورم در ناحیه سر و چشم‌ها بعد از کاشت ابرو، امری کاملا طبیعی و عادی است اما شدت تورم ایجاد شده باید توسط داروهای ضد التهابی و رعایت نکات مراقبتی مخصوص، کنترل گردد. بهترین نوع داروهای ضد تورم که توسط پزشکان این حوزه برای افراد تجویز می‌شود، داروهای ضد التهاب غیراستروئیدی هستند چرا که دارای اثربخشی قابل قبول و عوارض جانبی بسیار ناچیزی هستند. از جمله رایج‌ترین آن‌ها عبارتند از:

آسپرین(Aspirin)، ایبوپروفن(Iboprufen)، ایندومتاسین(Indomethacin)، ناپروکسن(Naproxen)، دیکلوفناک (Diclofenac)، پیروکسیکام (Piroxicam) و ملوکسیکام(Meloxicam)

حال اینکه کاندید کاشت ابرو بعد از اتمام جلسه درمانی باید کدام یک از این داروهای ضد التهابی را مصرف کند، به صلاح‌دید پزشک مربوطه بستگی دارد. نکته مثبتی که در مورد این داروهای وجود دارد، بی‌تاثیر بودن آن‌ها بر روی انعقاد خون است.

مصرف فولیک اسید بعد از کاشت ابرو

فولیک اسید از جمله داروهای تقویتی است که بعد از کاشت ابرو تجویز می‌شود. این دارو از ترکیبات ویتامین B به حساب آمده و حلال در آب هستند. مصرف این قرص باعث درمان مشکلات کم خونی افراد شده و در نتیجه مصرف‌کننده شاهد تقویت و بهبود رشد موهای خود خواهد شد چرا که با درمان کم خونی، سیستم گردش خون نیز تقویت شده و ریشه موها می‌توانند به خوبی مواد مغذی و لازم برای رشد و رسیدن به سلامت کافی را دریافت کنند. از جمله مواد غذایی حاوی فولیک اسید می‌توان به سبزیجات داری برگ سبز (مانند اسفناج، بروکلی و کاهو)، بامیه، میوه‌ها (از جمله موز، ملون و لیمو)، لوبیا، قارچ، گوشت (مانند گوشت جگر و کلیه)، آب پرتقال و آب گوجه فرنگی اشاره کرد.

مصرف امگا 3 بعد از کاشت ابرو

امگا 3 در دسته اسیدهای چرب مورد نیاز بدن قرار گرفته و مصرف آن بعد از کاشت ابرو به منظور تقویت و بهبود نتایج نهایی کار ضروری است. اسیدهای چرب امگا ۳ در غشای سلولی قرار دارند و در انجام فعالیت‌های فیزیولوژیک بدن ایفای نقش می‌کنند. از جمله تاثیرات این ماده مغذی بر روی موها می‌توان به تقویت تارهای مو و مرطوب نگه‌ داشتن تارهای مو اشاره کرد. از جمله مواد غذایی حاوی امگا 3 می‌توان به تخم مرغ، ماهی، روغن‌های دریای و گیاهی، روغن بذر کتان اشاره کرد. بنابراین حتما برای رسیدن به نتیجه مطلوب و داشتن ابروهای زیبا و محکم بعد از کاشت ابرو، در مصرف امگا 3 طبق گفته پزشک خود توجه کافی داشته باشید.

زمان مصرف دارو بعد از کاشت ابرو

زمان مصرف دارو پس از کاشت ابرو

مصرف داروهای تقویتی پس از کاشت ابرو بسیار ضروری هستند. اما سوال اینجاست که چند روز پس از کاشت ابرو می‌توان از ماینوکسیدیل، فیناستراید، درمارولر و PRP استفاده کرد؟ پس از خلاص شدن از پوسته‌ها و دلمه‌های ابرو که معمولاً 10 الی 15 روز پس از کاشت وجود دارند، می‌توانید از ماینوکسیدیل و فیناستراید استفاده کنید. بعد از گذشت 15 روز از کاشت ابرو، می‌توانید ماینوکسیدیل را روی پوست ناحیه ابرو خود بمالید زیرا به رشد بهتر گرافت‌های کاشته شده کمک می کند. شما حتی می‌توانید مصرف فیناستراید را پس از گذشت 15 روز از کاشت ابرو شروع نمایید.

این دارو نیز دقیقاً مانند ماینوکسیدیل، به رشد فولیکول‌های کاشته شده کمک می‌کند. استفاده از PRP، پس از گذشت 2 الی 3 ماه از کاشت ابرو، تحت نظر متخصصان پوست مجاز است. همانطور که اکنون می‌دانیم ماینوکسیدیل و فیناستراید بعد از کاشت ابرو بهترین نتیجه را به دنبال خواهند داشت. پس از گذشت 15 روز از کاشت ابرو مطمئناً می‌توانید سراغ آن‌ها بروید.

بعد از پیوند ابرو چه ویتامینی بخوریم؟

بعد از کاشت ابرو چه ویتامینی بخوریم؟

طبیعتا سلامت مو از فولیکول‌های مو نشات می‌گیرد، پس تغذیه یک عامل بسیار مهم برای تقویت فولیکول‌های مو به حساب می‌آید. بنابراین، می‌توان حدس زد که استفاده مداوم از برخی ویتامین‌ها در تقویت ابروی کاشته شده بسیار موثر عمل می‌کند. ویتامین‌های E، C، A و B کمپلکس از جمله ویتامین‌هایی هستند که بر سلامت مو تاثیر می‌گذارند، استفاده از ویتامین B به ویژه پس از کاشت ابرو توصیه می‌شود.

از طرفی به بیماران توصیه می‌شود از غذاهای غنی از آهن استفاده کنند تا با تقویت خون سازی و تقویت سیستم ایمنی بدن جدای از تقویت رشد ابرو کاشته شده فرایند بهبود پس از جراحی را نیز تسریع کنند. روی نیز یکی دیگر از مواد معدنی مورد نیاز برای سلامت پوست و مو است که به دلیل تأثیر قوی بر سنتز بافت کلاژن و هموستاز هورمونی، مصرف آن پس از کاشت ابرو توصیه می‌شود.

در کل مکمل‌هایی که حاوی ویتامین‌های C، E، A و B هستند، بهترین گزینه برای مصرف پس از کاشت ابرو هستند، علتش نیز این است که این ویتامین‌ها همه آنزیم های رشد موی طبیعی بدن را حمایت و پشتیبانی کرده و در عین حال به روند بهبودی پس از جراحی نیز کمک می‌کنند.

بعد از کاشت ابرو چه روغنی استفاده کنیم؟

یکی دیگر از راه‌های مناسب برای داشتن موهای سر و ابروی سالم و بدون ریزش استفاده از محصولات برگرفته از طبیعت است.  از جمله روغن‌های مفید مورد استفاده پس از کاشت ابرو به منظور تقویت ابروی کاشته شده می‌توان به موارد زیر اشاره کرد.

  1. روغن جوجوبا: این روغن طبیعی مو و پوست ابرو را عمیقاً رطوب‌رسانی می‌کند و هرچه پوست مرطوب‌تر باشد، برای رشد موهای ابرو بهتر است.
  2. روغن زیتون: روغن زیتون یک مرطوب کننده عالی است، موهای شما را نرم کرده و از طرفی رشد سالم موهای شما را تقویت کرده و از ریزش آن‌ها جلوگیری ‌می‌کند.
  3. روغن رزماری: این روغن طبیعی فولیکول‌های مو را تغذیه کرده و موهای شما را بسیار شاداب و سالم می‌کند. همچنین به پاکسازی پوست ابروی شما نیزکمک می‌کند.
  4. روغن آرگان: یکی از روغن‌های مو که برای پوست شما نیز بسیار مفید است روغن آرگان می‌باشد که یک آنتی‌اکسیدان غنی از  ویتامین E است که نه تنها موهای شما را ترمیم می‌کند بلکه باعث تغذیه و درخشندگی مو نیز می‌شود. ویتامین ای بهترین گزینه برای تقویت ابرو بعد از کاشت ابرو است.
  5. روغن آووکادو: این روغن سرشار از ویتامین‌های A، C و D است که برای رشد موهای ابروی شما بسیار مفید خواهد بود.

اثرات سریتا بعد از کاشت موی ابرو

اثرات سریتا بعد از کاشت موی ابرو

سریتا یکی از محصولات گیاهی تهیه شده در کشورمان ایران است که دارای ترکیباتی چون رزماری، گزنه، مریم گلی، بابونه و نعنا فلفلی و همچنین بسیاری از ویتامین‌ها چون ویتامین‌های خانواده B می‌باشد. قرار دادن استفاده مرتب از کرم سریتا در برنامه روزانه در تقویت ابروی کاشته شده شما بسیار موثر خواهد بود. یکی از مهم‌ترین مزیت‌های استفاده از این محصول تقویت ابروها و جلوگیری از ریزش موهای ابرو است. علاوه بر این استفاده از سرم سریتا بعد از کاشت ابرو در ضخامت، پرپشتی و بهبود کیفیت موها تا حد زیادی تاثیر داشته و باعث زیباتر دیده شدن ابروها پس از کاشت می‌شود.

در صورت استفاده صحیح از محصولات سریتا بعد از کاشت ابرو، ترکیبات آن به سرعت جذب پوست شده و با افزایش رطوبت و تقویت فولیکول‌های مو تاثیرات مثبت خود را در پوست و موی ابروی شما پس از کاشت خواهد گذاشت. این محصول با افزایش خونرسانی به فولیکول‌های مو، خاصیت آنتی اکسیدانی خود و تغذیه رسانی به فولیکول‌های مو می‌تواند ابروان شما را از گزند آسیب‌های ناشی از رادیکال‌های آزاد تولید شده در بدن، ذرات معلق موجود در هوا و تابش مستقیم آفتاب حفظ کند و ظاهری جذاب و درخشان به ابروهای شما هدیه کند.

قرص آناهیل بعد از کاشت ابرو

قرص آناهیل بعد از کاشت ابرو

مصرف قرص آناهیل یکی دیگر از روش‌های تقویت ابروی کاشته شده است. یکی از مواد اصلی که در ترکیبات قرص آناهیل وجود دارد بروملین است که در واقع ترکیبی از آنزیم‌های پرتئولیتیک استخراج شده از گیاه آناناس است. این ترکیب دارای اثرات ضد درد، ضد التهاب و ضد تورم می‌باشد که با مکانیسم‌هایی چون کاهش نفوذپذیری دیواره مویرگ‌ها، افزایش فعالیت برخی آنزیم‌ها و … در تسریع بهبود زخم، کاهش اسکار، کاهش التهاب و تسکین درد نقش داشته و به طور کلی دوره نقاهت بعد از کاشت ابرو را به میزان زیادی کاهش می‌دهد.

مصرف قرص آناهیل بایستی زیر نظر پزشک صورت گیرد و معمولا یک تا سه وعده در روز و یک الی دو ساعت قبل از غذا مصرف می‌شود و با داشتن اثراتی چون کوتاهی دوره نقاهت با سرعت بخشیدن به ترمیم زخم‌های ناشی از ایمپلنت ابرو و همچنین حفاظت از فولیکول‌های فعال مو به منظور تقویت ابروی کاشته شده مصرف آن توصیه می‌شود.

آمپول بعد از کاشت ابرو

در برخی شرایط پزشک جراح پوست و مو بر اساس انتظارات فرد زیباجو و نتایج حاصل از کاشت نسبت به تجویز برخی راهکارهای مکمل درمانی اقدام می‌کند. مصرف داروها و محصولات تقویتی پس از پیوند ابرو می‌تواند تاثیرات زیادی را در نتایج نهایی این راهکار درمانی ایجاد کند. ازجمله مهم‌ترین دلایل به‌کارگیری روش‌های تقویتی پس از کاشتن ابرو می‌توان به موارد زیر اشاره داشت:

  1. به حداقل رساندن عوارض جانبی ناشی از پیوند ابرو
  2. تقویت روند رشد ابروهای تازه کاشته شده

در این راستا باید توجه داشته باشید که استفاده از هرگونه داروی تقویتی و آمپول‌های رایج می‌بایست زیر نظر پزشک معالج صورت گیرد؛ زیرا درمان خودسرانه می‌تواند در نتایج نهایی پیوند ابرو اثرات منفی ایجاد کند.

تقویت ابرو با مزوتراپی

مزوتراپی یکی از روش‌های تقویت رشد مو بعد از ایمپلنت ابرو است که در آن از تزریق مواد معدنی و ویتامین‌ها به نواحی مختلف بدن از جمله ابرو باعث تقویت رشد و بهبود وضعیت سلامت آن ناحیه می‌شوند. این روش تقویتی را می‌توان هم قبل از پیوند ابرو در محافظت از موهای موجود، ضخیم شدن تارهای مو، داشتن موهای درخشان و براق و جلوگیری از مشکلات ریزش مو به کار برد و هم بعد از کاشت به منظور تقویت ابروی کاشته شده مورد استفاده قرار داد.

پس از کاشت موی ابرو، استفاده از روش مزوتراپی رگ‌زایی یعنی تشکیل رگ جدید در محل را تسریع کرده و فولیکول‌های ابروی کاشته شده را با فاکتورهای رشد تامین و آنها را تحریک به رشد می‌کند. مزوتراپی یک روش سودمند برای کمک به بهبود و بازیابی سریع موها پس از شوک ریزشی است که معمولاً مدتی پس از کاشت رخ می‌دهد. به لطف مواد معدنی و اسیدهای آمینه موجود در تزریق به روش مزوتراپی، نهایتاً تأثیر مثبت آن بر افزایش ضخامت و بهبود وضعیت بافت مو را خواهید دید.

آمپول پروژسترون برای رشد ابرو

امروزه با افزایش تقاضا برای تقویت رشد ابروها، به شمار راهکارهای درمانی نیز افزوده شده است. در این میان برخی از محصولات نیز معرفی شده‌اند که در رابطه با نتایج آن‌ها ابهاماتی وجود دارد.

یکی از محصولات تقویتی رشد مو و ابرو که امروزه به آن پرداخته می‌شود، آمپول پروژسترون است. این آمپول همان‌طور که از نام آن پیداست یک محصول هورمونی بوده و استفاده از آن ممکن است برخی عوارض جانبی را به دنبال داشته باشد.

در این راستا باید توجه داشته باشید که بسیاری از روش‌های موضعی دارای اثرات غیردائمی بوده و مصرف بیش‌از‌حد برخی از آن‌ها عوارض جدی را به دنبال خواهد داشت. مصرف محصولات حاوی هورمون و پروژسترون نیز از این قاعده مستثنا نبوده و مصرف بیش‌از‌حد آن می‌تواند موجبات بر هم خوردن تعادل هورمون بدن افراد را فراهم کند. بدین ترتیب، پیش از مصرف این محصول باید با پزشک متخصص پوست و مو مشورت صورت گیرد.

قطره لاتاپروست برای ابرو

همان‌طور که اشاره شد، هر یک از روش‌ها و راهکارهای درمانی تقویت رشد موهای ابرو برای طیف خاصی از زیبا جویان دارای کاربرد هستند؛ به همین دلیل تنها پس از تایید پزشک متخصص پوست و مو می‌بایست نسبت به مصرف آن‌ها اقدام کرد. یکی دیگر از محصولاتی که امروزه به آن شده است، قطره لاتاپروست است. در خصوص عملکرد و کارایی این محصول برخی ابهامات نیز وجود دارد.

در راستای تقویت موهای ابروی خود باید همواره به خاطر داشته باشید که هیچ فرمول ثابتی وجود ندارد که برای تمامی افراد مناسب باشد. برخی از این راهکارها تنها ممکن است برای طیف خاصی از افراد دارای کاربرد باشد.

از سوی دیگر، بسیاری از راهکارهای موضعی رشد مو و ابرو نیاز به انجام برخی آزمایش‌های اولیه در جهت بررسی وضعیت سلامت فرد زیبا جو دارد. به همین دلیل تشخیص و تجویز هر یک از روش‌های درمانی باید تحت نظر پزشک متخصص پوست و مو صورت گیرد.

مگاکورت برای ابرو

یکی دیگر از محصولات مرتبط با پوست و مو مگاکورت می‌باشد. مگاکورت محصولی است که در راستای اهداف درمانی متفاوتی مورداستفاده قرار می‌گیرد. این محصول نوعی استروئید موضعی به شمار رفته که در جهت تسکین التهاب و خارش حاصل از درماتوزها، آلرژی و اگزما کاربرد دارد. همچنین از این محصول می‌توان در جهت کاهش علائم ناشی از گزش حشرات و سوختگی درجه 1 و 2 نیز بهره‌جویی نمود.

برخی از متداول‌ترین موارد مصرف این محصول عبارتند از:

  1. تسکین واکنش‌های ناشی از گزش حشرات
  2. درمان درماتیت ناشی از آلرژی
  3. کاهش التهاب، تورم و قرمزی پوست
  4. کاهش‌دهنده علائم پسوریازیس

ترکیبات موجود در این محصول استیروئیدی بوده و ممکن است برای برخی از افراد مناسب نباشد. همچنین مصرف طولانی‌مدت محصولات حاوی استروئید می‌تواند باعث تشدید برخی از بیماری‌های پوستی گردد. استفاده از این محصول در ناحیه ابرو نیز باید تحت نظر پزشک صورت گرفته و از مصرف خودسرانه آن می‌بایست خودداری شود.

کاشت ابرو یکی از خدمات مهم و پرطرفدار کلینیک پوست و مو رز است، جهت اطلاع از هزینه کاشت ابرو با کارشناسان ما تماس بگیرید. 02148679

منابع: hairmdindiasmilehairclinic

4.5/5 - (6 امتیاز)
نوشتهٔ پیشین
کاشت ابرو اقساطی – جزئیات شرایط و نحوه پرداخت
نوشتهٔ بعدی
کاشت ابرو به روش FUT (اف یو تی) با ضمانت کیفیت

7 دیدگاه. دیدگاه تازه ای بنویسید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

مطالب پربازدید