دلایل و درمان فوری افتادگی و شل شدگی پوست صورت

درمان سریع افتادگی پوست صورت

افتادگی و شل شدگی پوست صورت از عواملی است که جوانی و شادابی پوست را تحت تاثیر قرار می‌دهد. روش‌های درمان شل شدگی پوست تنوع بالایی دارند و شامل روش‌های مختلف خانگی و پزشکی می‌شوند. جوانسازی پوست صورت با استفاده از روش‌های نوین پزشکی مانند تزریق ژل و تزریق چربی می‌تواند افتادگی پوست را درمان کند.

دلایل افتادگی پوست صورت

آشنایی با دلایل افتادگی و شل شدگی پوست صورت می‌تواند به افراد کمک کند تا سریع‌تر به راهکار درمانی مناسب برای شل‌شدگی پوست برسند. برخی از مهم‌ترین دلایل افتادگی و شل شدگی پوست عبارتند از:

  1. افزایش سن: افزایش سن باعث ضعیف شدن رشته‌های کلاژن و الاستین در پوست می‌شود که همین عامل موجب شل شدگی پوست می‌شود.
  2. ضعف طحال: طحال در فیلتر کردن خون سوداوی نقش مهمی ایفا می‌کند؛ اگر طحال تحت تاثیر عواملی مانند یبوست شدید دچار ضعف در عملکرد شود؛ نمی‌تواند به خوبی خون سوداوی را تصفیه کند در نتیجه پوست دچار شلی و افتادگی خواهد شد.
  3. قرار گرفتن در معرض آفتاب: افرادی که زیاد در معرض آفتاب قرار می‌گیرند و از ضدآفتاب استفاده نمی‌کنند باید قبل از افزایش سن و رسیدن به میان‌سالی منتظر شلی و افتادگی پوست باشند.
  4. کار در کنار کوره‌های آتش: افرادی که در کنار کوره‌های آتش فعالیت می‌کنند؛ زودتر از از سایر افراد دچار افتادگی و شلی پوست می‌شوند؛ زیرا رشته‌های پروتئینی پوست در اثر حرارت زیاد ضعیف می‌شوند و به دنبال آن شلی پوست اتفاق می‌افتد.
  5. سوء تغذیه: تغذیه نقش بسیار مهمی در شادابی و سلامت پوست و مو دارد. افرادی که از فست فودها به صورت زیاد استفاده می‌کنند و سبد غذایی آنها خالی از میوه و سبزیجات است؛ سریعتر دچار شلی و افتادگی پوست می‌شوند. کمبود پتاسیم نیز پوست را نازک می‌کند و باعث افتادگی پوست می‌شود.

دلایل افتادگی پوست

سایر عوامل موثر بر شل شدگی صورت

سایر عوامل شلی و افتادگی پوست صورت عبارتند از:

  1. مصرف دخانیات مانند سیگار و قلیان
  2. افتادگی پوست صورت بعد از لاغری
  3. مصرف زیاد داروهای کورتونی
  4. خوردن مشروبات الکلی
  5. رژیم‌های لاغری سخت
  6. نوسانات وزنی شدید
  7. استفاده زیاد از شوینده‌های حاوی سولفور
  8. عوامل ژنتیکی

اگر قصد برطرف كردن افتادگي پوست صورت به روش خانگی و پزشکی را دارید این مقاله برای شما مناسب است. با ما تا انتهای محتوا همراه باشید:

روش های پیشگیری از افتادگی پوست در سنین بالا

پیشگیری از افتادگی پوست در سنین بالا چندان کار سختی نیست و می‌توان با رعایت نکات ساده‌ای، پوستی همیشه جوان و شاداب داشت. روش‌ های پیشگیری از افتادگی پوست شامل مراقبت‌های پوستی، اصلاح سبک زندگی و سبک تغذیه است. برخی از مهم‌ترین این روش‌ها عبارتند از:

  1. ماساژ صورت برای جلوگیری از افتادگی پوست: ماساژ پوست باعث افزایش گردش خون در پوست می‌شود. اگر هنگام ماساژ پوست از کلاژن‌سازهای خانگی و در دسترس استفاده شود؛ تاثیر بیشتری به همراه دارد. ژل آلوئه‌ورا و روغن نارگیل می‌توانند گزینه‌های مناسبی باشند.
  2. خوردن آب هویج: اگر به کبد چرب مبتلا نیستید و از نظر پزشکی منعی برای استفاده از آب هویج ندارید؛ می‌توانید تا ۳۰ روز، هر روز یک فنجان آب هویج میل کنید. این آبمیوه طبیعی و ارزشمند به طور موثری از شلی و افتادگی پوست صورت جلوگیری می‌کند و باعث لیفت صورت نیز می‌شود.
  3. استفاده از سبزیجات: استفاده از سبزیجاتی مانند جعفری، کدو تنبل و انواع کلم به صورت سالاد می‌تواند از شلی پوست جلوگیری کند.

روش‌ های درمان خانگی افتادگی پوست

برای پوست افتاده چه باید کرد؟ درمان‌های خانگی افتادگی پوست مانند ماسک‌های گیاهی و دست‌ساز یکی از روش‌های رایج در بین بانوان است که می‌توانند علاوه بر نقش درمان کننده، نقش پیشگیری کننده نیز داشته باشند. برخی از این ماسک‌های موثر گیاهی و دست‌ساز عبارتند از:

  1. ماسک جلبک اسپیرولینا: ترکیب کردن مقداری جلبک اسپیرولینا با ژل آلوئه‌ورا و استفاده از آن به صورت روزانه می‌تواند به مرور زمان باعث  لیفت پوست شود. همچنین این ماسک می‌تواند باعث روشن شدن پوست صورت شود.
  2. ماسک آب هندوانه: مخلوط کردن ماش با آب هندوانه و استفاده از آن به صورت روزانه روی پوست به مرور زمان باعث لیفت پوست صورت می‌شود.
  3. گلنار فارسی: مخلوط کردن پودر گلنار فارسی با سرکه سیب یا آب انار و استفاده از آن به صورت ماسک روی پوست می‌تواند به مرور زمان باعث لیفت پوست شود.
  4. روغن سبوس برنج: مخلوط کردن ژل آلوورا با روغن سبوس برنج و ماساژ آن روی پوست، باعث افزایش جریان خون و لیفت پوست می‌شود.
  5. روغن شنبلیله: ماساژ پوست با روغن بذر شنبلیله و آلوئه ورا یک کلاژن ساز قوی است که می‌تواند باعث افزایش جریان خون در پوست و لیفت پوست شود.

ماسک برای افتادگی پوست صورت موثر است؟ بله اما نیازمند زمان است و در این مسیر باید صبور باشید.

درمان خانگی شل شدگی پوست

ماسک برای سفت شدن پوست صورت

امروزه به جهت افزایش دغدغه‌های پوستی و نیاز به ارتقای زیبایی به میزان محصولات درمانی انواع عارضه‌ها افزوده شده است. شل شدن پوست نیز یکی از دغدغه‌های بسیاری از مراجعین به کلینیک پوست و مو می‌باشد. شل شدن پوست به دلایل مختلفی ایجاد می‌شود. این عارضه پوستی در افراد مختلف بر اثر قرارگیری در معرض آلودگی، نور آفتاب، اضطراب و استرس، تشدید برخی خصوصیات ژنتیکی و با بالا رفتن سن ایجاد می‌گردد.

در این راستا تکنیک‌های درمانی متعدد و مفیدی رایج بوده که یکی از آسان‌ترین آن‌ها تهیه ماسک‌ها است. در ادامه به بررسی متداول‌ترین و مؤثرترین ماسک‌های درمان‌کننده سفتی پوست از دیدگاه رز کلینیک می‌پردازیم:

  1. ماسک سفیده تخم‌مرغ برای سفت شدن پوست
  2. ماسک گندم و جو برای سفت شدن پوست
  3. ماسک خاک رس برای سفت شدن پوست
  4. ماسک آلوئه ورا
  5. ماسک لیمو
  6. ماسک خیار
  7. ماسک عسل
  8. ماسک توت‌فرنگی
  9. ماسک دارچین
  10. ماسک گل سرشور

درمان های خانگی تا چه حد موثر هستند؟

درمان‌های خانگی افتادگی پوست در صورتی موثر هستند که فرد در انجام دادن آن‌ها استمرار داشته باشد. در صورتی که فرد وقت کافی را برای این روش‌های درمانی نگذارد؛ نمی‌تواند نتیجه مطلوبی را به دست آورد.

زمان نتیجه گرفتن از روش‌های درمان  درمان پوست صورت در منزل نیز از یک فرد به فرد دیگر متفاوت است و به عواملی مانند میزان شلی و افتادگی پوست، سن پوستی فرد و مراقبت‌های پوستی بستگی دارد. نمی‌توان گفت که روش‌های درمان خانگی روش‌هایی بی تاثیر هستند؛ زیرا این روش‌ها در گذر زمان به اثبات رسیده‌اند و جزو روش‌های علمی نه صرفاً تجربی محسوب می‌شوند.

تفاوت روش‌های خانگی با روش‌های پزشکی درمان افتادگی این است که این روش‌ها دیرتر پاسخ می‌دهند و ممکن است  برخی افراد به این روش‌ها، واکنش‌های آلرژیک نشان دهند؛ ضمن اینکه برای استفاده از روش‌های درمان قطعی افتادگی صورت نیز باید نظر پزشک یا کارشناس مراقبت‌های پوستی را جویا شد و نباید به صورت خودسرانه این روش‌ها را استفاده کرد.

معرفی روش های پزشکی درمان افتادگی پوست صورت

برای شل شدن پوست صورت چکار کنیم؟ در سال‌های اخیر روش‌های پزشکی برای درمان افتادگی پوست بسیار مورد استقبال واقع شده‌اند. غیر تهاجمی بودن روش‌ها و داشتن نتایج موثر و سریع از جمله دلایل استقبال از این روش‌ها است. روش آر اف فرکشنال، روش تزریق ژل، روش تزریق بوتاکس، روش تزریق چربی و جوانسازی صورت با لیزر از روش‌های پزشکی رایج برای درمان افتادگی پوست صورت هستند.

درمان پزشکی شل شدگی پوست

روش ار اف فرکشنال

دستگاه آر اف یک دستگاه رادیوفرکانسی پرکاربرد در حوزه زیبایی در پزشکی است که علاوه بر برطرف کردن چین و چروک‌های پوست صورت باعث افزایش لیفت پوست نیز می‌شود. این دستگاه در قسمت درم پوست ایجاد حرارت می‌کند و از این طریق کلاژن سازی در پوست را تحریک می‌کند. این روش مورد تایید سازمان غذا و داروی آمریکا است و می‌تواند تاثیراتی همچون رفع افتادگی صورت، رفع تیرگی پوست، رفع منافذ باز پوست و رفع اسکار آکنه  را به همراه آورد. دستگاه آر اف در دو شکل تک قطبی و دوقطبی موجود است که نوع دو قطبی آن برای جوانسازی پوست به کار می‌رود.

روش تزریق ژل

تزریق ژل از دیگر روش‌های درمان پوست شل و افتاده صورت است که در دو نوع قابل جذب و غیر قابل جذب به کار می‌روند. فیلرهای غیرقابل جذب هم می‌توانند عوارض جانبی زیادی در پی داشته باشند؛ به همین سبب استفاده از آنها در چند سال اخیر کاهش چشمگیری پیدا کرده است. برای لیفت پوست از ژل‌های قابل جذب مانند کلاژن، هیالورونیک اسید و پلی لاکتیک اسید استفاده می‌شود. ماندگاری این روش به نوع ژل و برند ژل بستگی دارد.

روش تزریق بوتاکس

 تزریق بوتاکس روشی سریع و در عین حال آسان است که می‌تواند در کم‌ترین زمان ممکن مشکل افتادگی عضلات صورت و افتادگی گونه را رفع کند اما این روش برای افتادگی‌های خفیف کاربرد دارد و یک روش موقت است. این روش مورد تایید سازمان غذا و دارو نیز قرار گرفته است و جزو روش‌های بدون عارضه به حساب می‌آید. این روش بیشتر برای لیفت ابرو به کار برده می‌شود. در صورت مراجعه به افراد غیر متخصص ممکن است شاهد عوارضی چون افتادگی پلک شوید.

روش تزریق چربی

کاهش حجم چربی پوست یکی از دلایل شل شدگی و افتادگی پوست است. تزریق چربی به صورت، یک راهکار مناسب برای افرادی است که در اثر این عامل دچار شلی پوست شده‌اند. این روش جزو روش‌های ایمن و کم عارضه محسوب می‌شود. همچنین این روش می‌تواند خشکی پوست را نیز درمان کند و روند پیری صورت را به تعویق اندازد. چربی‌های تزریق شده به پوست صورت از نواحی ران، باسن و بازو به روش‌های غیرتهاجمی مختلف چون روش لیپوماتیک برداشته می‌شوند. این روش به صورت سرپایی انجام می‌شود و نیاز به بیهوشی وجود ندارد. از این روش برای جوانسازی و پر کردن چین و چروک صورت نیز استفاده می‌شود.

جوانسازی صورت با لیزر

در لیزر از پرتوهای پرتوان نوری استفاده می‌شود که این پرتوها ضمن برخورد به اپیدرم به لایه‌های زیرین پوست نفوذ پیدا می‌کنند و سلول‌های پوست را وادار به تولید کلاژن و الاستین می‌کنند. در اثر این روش پوست خاصیت ارتجاعی خود را به دست می آورد. همچنین لیزر باعث افزایش گردش خون در پوست می‌شود و از این طریق افزایش ترشح فاکتورهای جوانساز پوست می‌شود؛ در نتیجه در کم‌ترین زمان ممکن پوست فرد لیفت می‌شود. این روش نیز مورد تایید سازمان غذا و داروی آمریکا قرار گرفته است.

بهترین روش برای رفع افتادگی صورت

بهترین راه برای رفع افتادگی صورت به شدت افتادگی و علت اصلی آن بستگی دارد. چندین گزینه برای بررسی وجود دارد:

  1. روش‌های غیرجراحی: گزینه‌های غیرجراحی مانند درمان اولتراسوند، درمان با فرکانس رادیویی یا درمان‌های لیزر می‌توانند به سفت شدن و سفت شدن پوست افتاده کمک کنند. این روش ها با تحریک تولید کلاژن عمل می کنند که می تواند خاصیت ارتجاعی و استحکام پوست را بهبود بخشد.
  2. روش‌های جراحی: در مواردی که افتادگی قابل توجه است، ممکن است برای رفع مشکل، یک عمل جراحی مانند لیفت صورت یا لیفت گردن لازم باشد. این روش ها شامل برداشتن پوست اضافی و سفت کردن ماهیچه های زیرین برای ایجاد ظاهری جوان تر است.
  3. تمرینات صورت: تمرینات منظم صورت می تواند به تقویت و تقویت عضلات صورت شما کمک کند، که می تواند ظاهر افتادگی پوست را بهبود بخشد. با این حال، اثربخشی تمرینات صورت در رفع افتادگی صورت از نظر علمی ثابت نشده است.
  4. درمان های موضعی: درمان های موضعی مانند کرم های حاوی رتینول، اسید هیالورونیک یا پپتیدها ممکن است با افزایش تولید کلاژن و بهبود خاصیت ارتجاعی پوست به بهبود ظاهر افتادگی پوست کمک کنند.

جلوگیری از افتادگی پوست هنگام لاغر شدن

به دنبال بالا رفتن سن، تغییر رژیم‌های غذایی، تغییر سبک زندگی، ورزش‌های سنگین و برخی عارضه‌های جسمانی صورت برخی از افراد دچار لاغری می‌شود. چنانچه لاغر شدن پوست با کاهش وزن زیاد همراه باشد احتمال شل شدن و افتادگی پوست بالا می‌رود.

به منظور پیشگیری از افتادگی پوست راهکارهای خانگی و مراقبتی بسیاری وجود دارد. برخی از این مراقبت‌ها را با بالا رفتن سن باید جدی گرفت. مراجعه به رز کلینیک و پزشک متخصص پوست بهترین اقدام در راستای جلوگیری از این عارضه به شمار می‌آید. علاوه بر این بهترین اصول مراقبتی برای پیشگیری از افتادگی پوست عبارتند از:

  1. فراگیری تمرین‌های مربوط به تقویت عضلات صورت
  2. تغییر سبک زندگی و ورزش منظم
  3. لایه‌برداری اصولی و منظم پوست
  4. خواب کافی و کاهش سطح استرس
  5. اجتناب از کاهش وزن ناگهانی
  6. اجتناب از مواد شوینده شیمیایی
  7. اجتناب از مصرف قندهای تصفیه شده
  8. بهره‌گیری از رژیم غذایی حاوی میوه و سبزیجات
  9. هیدراته کردن بدن با نوشیدن آب کافی
  10. مصرف ویتامین‌های E، C و D زیر نظر پزشک

درمان افتادگی پوست صورت بعد از لاغری

افتادگی پوست صورت پس از کاهش وزن می تواند یک نگرانی رایج برای بسیاری از افراد باشد. در اینجا چند گزینه درمانی وجود دارد که ممکن است به بهبود ظاهر افتادگی پوست صورت کمک کند:

  1. تمرینات صورت: تمرینات منظم صورت می تواند به تقویت و تقویت عضلات صورت شما کمک کند، که می تواند به بهبود ظاهر افتادگی پوست کمک کند. می توانید تمرینات را به صورت آنلاین پیدا کنید یا با متخصص ورزش صورت مشورت کنید.
  2. درمان های موضعی: برخی از درمان های موضعی، مانند کرم های حاوی رتینول یا اسید هیالورونیک، ممکن است با افزایش تولید کلاژن و بهبود حالت ارتجاعی پوست، به بهبود ظاهر افتادگی پوست کمک کنند.
  3. روش‌های غیرجراحی: روش‌های غیرجراحی مانند درمان اولتراسوند، درمان با فرکانس رادیویی و درمان‌های لیزر می‌توانند به سفت شدن و سفت شدن پوست افتادگی کمک کنند.
  4. روش های جراحی: در برخی موارد، روش های جراحی مانند لیفت صورت یا لیفت گردن ممکن است برای رفع افتادگی قابل توجه پوست ضروری باشد.

مراجعه به کلینیک زیبایی رز

مراکز متعدد بسیاری هستند که روش‌های زیبایی را انجام می‌دهند. افرادی که به دنبال نتایج سریع‌تر، ماندگارتر و با عوارض کمتر هستند باید به مراکز معتبر و خوشنام مراجعه کنند زیرا نوع دستگاه، مهارت پزشک متخصص، تجربه و دانش پزشک متخصص و جنس مواد استفاده شده برای زیبایی در ماندگاری نتایج و عوارض بسیار تاثیرگذار است.

کلینیک زیبایی رز مفتخر است که جوانسازی پوست (درمان افتادگی ماهیچه های صورت) را با سطح بالایی از رضایت‌مندی انجام می‌دهد. کافی است تنها یک بار برای مشاوره به این مرکز زیبایی مراجعه کنید تا تفاوت را احساس کنید. همواره به یاد داشته باشید که مراجعه به کلینیک‌های غیر معتبر و افراد غیر متخصص می‌تواند عوارضی مانند التهاب شدید پوست و زخم را به همراه آورد ضمن اینکه نتایج ایجاد شده از این مراکز بسیار کوتاه مدت خواهد بود.

5/5 - (1 امتیاز)
نوشتهٔ پیشین
نشانه های ریزش موی ارثی – آیا درمان دارد؟
نوشتهٔ بعدی
اثرات قرص هیرتامین در کمک به رشد و تقویت مو – HAIRtamin

5 دیدگاه. دیدگاه تازه ای بنویسید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

مطالب پربازدید