بلفاریت یا التهاب چشم؛ علل و علائم

بلفاریت یا التهاب چشم

از بلفاریت به عنوان بیماری شایع چشم یاد می‌شود که می تواند باعث حساسیت و ناراحتی دردناک شود. این بیماری در هر سنی رخ می‌دهد اما در کودکان و افراد بالای 50 سال شایع‌تر است و قابلیت سرایت به فرد دیگر را ندارد. در این مقاله به توضیحاتی درباره بلفاریت چشم، علت ایجاد آن و راهکار‌های درمان بلفاریت می‌پردازیم. با ما همراه باشید.

بیماری بلفاریت چشم

بلفاریت از بیماری‌های شایع چشمی است. این بیماری موجب متورم شدن در ناحیه چشم، تحریک، قرمزی و خارش در قسمت پلک‌ها می‌گردد.

بلفاریت منجر به احساس ناخوشایندی می‌شود اما امکان سرایت به افراد دیگر را ندارد. بیماری بلفاریت چشم ممکن است علائمی همچون ایجاد پوسته‌هایی به شکل شوره سر روی قسمت‌های مژه ایجاد کند، اما آسیب ماندگار از آن بر روی چشم دیده نشده است و می‌توان گفت که این بیماری چندان جدی نیست و در اغلب مواقع با شست‌و‌شوی پلک می‌توان آن را درمان نمود.

اغلب، بلفاریت به دلیل اینکه باکتری‌های زیادی روی پلک‌ها در پایه مژه‌ها وجود دارد ایجاد می‌شود. اینکه باکتری روی پوست وجود داشته ‌باشد طبیعی است، اما باکتری بیش از میزان استاندارد باشد می‌تواند منجر به مشکلاتی شود. اگر غدد چربی در پلک ها دچار انسداد شود یا  مورد تحریک قرار گیرد، بلفاریت پدیدار می‌شود.

علت تورم پلک پایین و بالا

علت ایجاد تورم در قسمت های بالایی و پایین پلک ممکن است به دلایل بسیاری ارتباط داشته باشد. علت تورم در پلک پایین و بالا می‌تواند آزاردهنده باشد و حتی اغلب نشان‌ دهنده عفونت و وجود مشکلاتی در ناحیه چشم است که نیازمند درمان و مراقبت‌های پزشکی می‌باشد.

تورم پلک ها در برخی مورد ممکن است نشانه‌ای از یک مشکل سلامتی باشد، سلولیت اربیتال (عفونت ناگهانی بافت اطراف چشم)، گریوز (اختلال خودایمنی چشم همراه با ناهنجاری های غده تیروئید) و چشمی و یا بیماری تبخال (عفونت ویروسی مکرر که می‌تواند منجر به التهاب قرنیه شود). ایجاد تورم پلک‌ها با برخی علائم مانند احساس خارش یا خاراندن، تولید بیش از حد اشک و در آخر اشک ریزش چشم، انسداد دید، قرمزی پلک، ترشح چشم و خشکی یا پوسته پوسته شدن پلک را به همراه داشته باشد.

علت تورم پلک چشم

همراه با درد، تورم پلک نیز دیده‌ شده است که در اثر عفونت ایجاد می‌شود. عده زیادی از مردم از پلک‌های متورم با عنوان چشم های پف کرده یاد می‌کنند. برای متخصصان علوم پزشکی، چشم های متورم در کل توصیفی برای پاسخ سیستم ایمنی بدن به یک آلرژی، عفونت یا آسیب استفاده می شود. چشم‌های پف کرده اغلب به چشم‌هایی گفته می‌شود که به دلایل خارجی مانند احتباس آب، کمبود خواب، یا ویژگی‌های ژنتیکی مانند حلقه‌های تیره ارثی زیر چشم متورم شده‌اند.

علت پوسته پوسته شدن پلک بالایی چشم

مهم‌ترین علت پوسته پوسته شدن پلک بالای چشم خشکی است. خشکی پلک به نوبه خود چندین علت ممکن دارد، از جمله درماتیت و افزایش سن. در اثر این موارد لایه خارجی پوست پلک نمی‌تواند رطوبت کافی را حفظ کند و شروع به شکست و ریزش می‌کند که ما آن را در قالب پوسته شدن پلک می‌بینیم. افراد معمولاً می توانند خشکی پلک را در خانه با استفاده از مرطوب کننده‌ها و استفاده از آب گرم (و نه داغ) برای حمام کردن درمان کنند. از دیگر عوامل موثر در پوسته شدن پلک می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

  1. درماتیت آتوپیک (Atopic dermatitis): درماتیت آتوپیک یا اگزما یک بیماری پوستی شایع است که معمولا از دوران کودکی شروع می‌شود. این اختلال ممکن است ناشی از عفونت یا التهاب باشد و احتمال زیادی وجود دارد که افراد مبتلا به آسم، تب یونجه و سایر آلرژی‌ها (از جمله آلرژی غذایی) را تحت تاثیر قرار دهد.
  2. درماتیت تماسی (Contact dermatitis): درماتیت تماسی یک بیماری پوستی است و زمانی رخ می‌دهد که فرد با چیزی که به آن حساسیت دارد تماس پیدا می‌کند و اغلب باعث ایجاد بثورات قرمز و خارش دار می‌شود. آلرژن‌های رایجی که ممکن است باعث درماتیت تماسی روی پلک‌ها شوند عبارت هستند از: مواد آرایشی شامل فلزاتی مانند طلا، فلزات موجود روی عینک مانند نیکل، وجود یک ماده به نام شلاک که تشکیل دهنده برخی از محصولات مراقبت از پوست است، ماده نگهدارنده موجود در برخی از محصولات مراقبت از پوست و قطره چشم به نام بنزالکونیوم کلرید و برخی از عطرها که ممکن است در طیف وسیعی از لوازم آرایشی و بهداشتی یافت شود.
  3. درماتیت سبورئیک (Seborrheic dermatitis): درماتیت سبورئیک یک بیماری التهابی پوست است که در بزرگسالان، معمولاً به صورت لکه‌هایی روی صورت، پوست سر و سینه دیده می‌شود.
  4. محیط: برخی از محیط‌ها ممکن است منجر به خشکی و خارش پوست شوند که به مرور زمان موجب خشن و پوسته‌دار شدن پوست می‌شوند. در این شرایط، افراد در تمام بدن خود پوست خشکی دارند، نه تنها روی پلک‌هایشان. هوای خشک می‌تواند رطوبت لایه‌های بالایی پوست را کاهش دهد و باعث خشک شدن آن گردد؛ هوای خشک در فصل زمستان زمانی که دما کاهش می‌یابد رایج‌تر است. قرار گرفتن در معرض آب نیز می‌تواند پوست را خشک کند. حمام های طولانی یا دوش گرفتن ممکن است چربی های موجود در پوست را کاهش دهد (وجود چربی به اندازه کافی معمولاً به حفظ رطوبت پوست کمک می‌کند).

بلفاریت چشم نوزاد

بلفاریت التهاب‌ چشمی یا التهاب لبه پلک است که در نوزادان نیز دیده شده است. اکر کودک دچار بیماری بلفاریت چشمی شده باشد التهابات و تورم در پلک پایین و بالای چشم او دیده‌ می‌شود.

در بلفاریت چشم نوزاد پلک کودک به صورت قرمزرنگ، دارای پوسته هایی بر روی پلک و اغلب همراه با سوزش و خارش است.

اشک ریزی نیز در زمان درگیر شدن با این بيماري نیز وجود داشته و ممکن است زمانی که نوزاد چشمانش را باز و بسته می‌کند احساس این را داشته باشد که چیزی پشت چشم قرار دارد.

تورم ناگهانی پلک بالای چشم کودکان

بلفاریت امکان این را دارد که به موارد مختلف عارضه‌های چشم همچون شالازیون، گل‌مژه یا ایجاد مشکلات در پرده‌ی‌ اشک‌آور که به اشک‌ریزی بیش از حد یا خشکی چشم منجر شود و باعث بالا رفتن میزان خطر ابتلا به عفونت قرنیه شود.

بلفاریت در کودکان هنگامی رخ می‌دهد که میزان چربی در حاشیه پلک ها بیش از اندازه باشد و موجب تشکیل باکتری‌های طبیعی بیش‌از‌حد موجود در پوست آن ناحیه شود. در این هنگام اطراف پلک‌ها تحریک و ملتهب می‌شود. بلفاریت همراه با تکه‌های خشک پوسته پوسته و شوره‌زده در اطراف سر یا صورت، آلرژی یا آکنهٔ روزاسه همراه است که بیماری پوستی بوده و باعث قرمزی پوست می‌شود.

درمان سریع بلفاریت

قرار‌دادن کمپرس‌های مرطوب گرم مانند پارچه‌های شستشو یا ماسک‌های حرارتی قابل استفاده در مایکروویو یا کمپرس‌های الکترونیکی را می‌توان با چشم در حالت بسته به مدت زمان ۱۰ دقیقه روی پلک‌ها و مژه‌ها انجام داد که این کار را با تمیز کردن همراه با آرامش پلک‌ها و مژه‌ها با چشمان بسته به مدت ۳۰ ثانیه دنبال کنید تا زمانی که بلفاریت چشم درمان شود. اسکراب‌ها شامل شامپو بچه رقیق شده و فوم شده یا محصولات مختلف اسکراب تجاری در دسترس هستند که به شکل فوم یا دستمال مرطوب یکبار مصرف عرضه می‌شوند. همچنین محصولاتی با اسپری وجود دارند که ممکن است خواص ضدمیکروبی یا ضدعفونی کنندگی داشته باشند. با شستشوی پلک‌ها و مژه‌ها با آب تمیز و با چشمان بسته، این بیماری به پایان می‌رسد.

بلفاریت چشم و درمان

درمان تورم ناگهانی پلک بالای چشم

برای درمان ورم و یا پف چشم راهکارهای خانگی وجود دارد که در اینجا برای شما شرح خواهیم داد.

  1. استفاده نمودن از رژیم غذایی که میزان نمک در آن کنترل شده باشد.
  2. بالا بردن میزان مصرف آب و قرار دادن کمپرس آب سرد روی چشم ها برای چند دقیقه، زیرا کمپرس آب سرد باعث تسکین یافتن چشم به طور موقت می‌شود.
  3. برای اینکه یک کمپرس آب سرد به منظور درمان ورم پلک چشم تهیه کنید، یک دستمال تمیز و مرطوب را برای چند دقیقه در فریزر قرار داده و بگذارید منجمد شود و بعد آن را بر روی چشم های بسته خود قرار دهید. این عمل را سه تا چهار بار در طول روز انجام دهید.
  4. تولید ترشحات چشم در ورم چشم دیده می‌شود. در زمان عفونت چشم  چرک نیز در این ناحیه مشاهده می‌شود. حوله یا پارچه تمیز را مرطوب نموده و آن را روی پلک‌های بسته خود بگذارید.
  5. چشمان خود را تا زمان بهبودی کامل آرایش نکنید.
  6. هنگامی ورم چشم پدیدار است از لنز استفاده نکنید. در برخی موارد استفاده از لنزهای مختلف که ممکن است حتی لنزهای نامناسبی هم باشند منجر به ورم چشم شود.
  7. استفاده از ماسک‌های خانگی کمی از التهاب چشم را برطرف می‌کند. برای تسکین التهاب‌ می‌توانید از ماسک خیار استفاده نمایید.
  8. در زمانی که چشم دچار ورم شده است از آرایش چشم دوری کنید. برای مدت زمانی به میزان دو هفته قبل از استفاده دوباره از لوازم آرایش چشم صبر پیشه کنید. اما اگر در ناحیه چشم شما مجدد ورم دیده می‌شود و یا چشم‌ها ناراحت یا قرمز است، بهتر است مدت زمان بیشتری را صبر کنید.

درمان ورم پلک

دارو برای بیماری بلفاریت چشم

استفاده از دارو‌های آنتی‌بیوتیک موضعی برای ورم پلک چشم می‌توانند به درمان علائم این ورم کمک کند و همچنین موجب از بین بردن عفونت باکتریایی چشم شود.

این دسته از انواع دارو برای درمان ورم چشم در یک ردیف از اشکال آن، حاوی کرم‌ها، قطره‌های چشمی و یا پمادهای در دسترس هستند.

این بیماری اگر نتواند با استفاده از این داروهای موضعی بهبودی را حاصل کند، در اینجا امکان دارد که پزشک استفاده نمودن از آنتی‌بیوتیک هایی که خوراکی هستند را تجویز کند.

بلفاروپلاستی پلک

بلفاروپلاستی جراحی پلک است که با هدف درمان یافتن ظاهر پلک‌های بالا و پلک‌های پایین یا هر دو انجام می‌شود. انتظاری که برخی از بلفاروپلاستی دارند این است که ابروهای افتاده را بلند کند یا از شر سیاهی زیر چشم و چین و چروک‌هاب پنجه کلاغی خلاص شود اما باید گفت که این کار از عمل بلفاروپلاستی پلک برنمی‌آید. این جراحی دارای خطرات یا به نوعی عوارض مانند خطرات خاص جراحی مانند قرار گرفتن غیر طبیعی پلک‌ها، خونریزی پشت و یا نابینایی دائمی که در صورت مراجعه به افراد غیر متخصص ممکن است حاصل شود.

جراحی پلک یا بلفاروپلاستی از آن دسته عمل جراحی است که ظاهر ناحیه اطراف چشم‌ها را بهبود بخشیده و مشکل بینایی را که به دلیل افتادگی پلک (مثال: افتادگی پلک بعد از بوتاکس) دچار اختلال شده‌است را برطرف می‌کند. برای اطلاع از هزینه بلفاروپلاستی با کارشناسان زیبایی کلینیک پوست و مو رز تماس بگیرید.

عمل بلفاروپلاستی توانایی تغییر دادن موارد زیر را دارد:

پوشاندن قسمت‌هایی از پوستی که باعث تیرگی یا مسدود شدن پوست، شل یا افتادگی می‌شود که چین‌خوردگی ایجاد می‌کند یا خط طبیعی پلک بالایی را به هم می‌زند. این حالت گاهی اوقات می‌تواند بر بینایی فرد تأثیر بگذارد و رسوبات چربی بیش از حد را مورد تأثیر قرار دهد که به صورت پف در زیر افتادگی پلک پایین نمایان می‌گردد.

اگر همواره نگران ظاهر و زیبایی خود هستید یا برای بالا بردن میزان اعتماد به نفس خود به دنبال اعمال زیبایی هستید، بهتر است به مراکز جراحی معتبر و با حضور جراحان متخصص و کار بلد مراجعه کنید‌.

مدت زمان انجام بلفاروپلاستی

اگر قصد دارید بلفاروپلاستی برای هر دو پلک بالا و پایین به طور همزمان انجام شوند، زمانی حدود ۱تا ۲ ساعت به طول می‌انجامد، با توجه به این مورد که آیا چربی تغییر موقعیت داده شده است یا کار اضافی برای بلند کردن گونه انجام می‌شود. در هر دو پلک بالایی یک بخیه قرار داده می‌شود که در مدت زمانی حدود یک هفته این بخیه‌ها باقی می‌مانند. اگر برش بلفاروپلاستی در قسمت داخلی پلک‌ها ایجاد گردد، پلک‌های پایینی دیگر نیازی به بخیه ندارند. ایجاد تورم و کبودی در پلک‌های فوقانی و تحتانی بیشتر دیده‌ می‌شود.

پس از عمل بلفاروپلاستی در عرض یک تا دو هفته پلک‌های بالایی ظاهر خوبی داشته و بهبود می‌یابند. پلک‌های بالایی به دلیل اینکه دارای خط برش هستند و کمی بیشتر از پلک‌های پایینی بهبود یافتن آن به طول می‌انجامد تا عالی به نظر برسند. ابن عمل منجر می‌شود پوست اضافی و چربی برداشته شود و ظاهر پلک و زیر پلک را به استانداردهای زیبایی نزدیک کند.

بعد از جراحی باید این مورد را در نظر داشته باشید که از محل کارتان مرخصی بگیرید  در خانه بمانید و فعالیتهای خود را برای چند روز پس از جراحی کنار بگذارید تا پلکهای شما کاملا بهبود یابد.

برخی از بیماران پس از جراحی، دچار خشکی در ناحیه چشم می‌شوند. اما امکان اینکه این وضعیت به بیش از دو هفته طول بکشد بسیار کم است. اگر بیش از دو هفته خشکی چشم  شما به طول انجامید، با پزشک خود این موضوع را در میان بگذارید.

نتايج عمل بلفاروپلاستی

نتایجی که از عمل بلفاروپلاستی برآمده حاکی از آن است که شامل بزرگ شدن میدان بینایی، بهبود یافتن کیفیت زندگی مرتبط با سردرد کمتر و بهبود بینایی بود. علاوه بر این، حساسیت پلک‌ها بعد از در درمان کاهش می‌یابد. نتیجه گویای آن است که این عمل برای ارتفاع ابرو، آستیگماتیسم، حساسیت کنتراست و سینماتیک پلک در ارتباط  نیست.

جراح ممکن است در این روش برای برداشتن پوستی که بینایی فرد را مسدود می‌کند، اعمالی انجام دهد. این عمل بر روی ابروها تاثیری نخواهد داشت و حلقه های تیره زیر چشم را روشن نمی کند.

از نتایج عمل بلفاروپلاستی این است که  پلک بالاتر می‌رود. چشم‌ها روشن‌تر و سفت‌تر شده و دید شما بازتر می‌گردد. این نتیجه می‌تواند ظریف و آرام آرام پدیدار گردد اما تاثیرگذار است. شما باید طبیعی، اما هوشیارتر، جوان تر و سرزنده تر به نظر برسید. پس از جراحی متوجه تفاوت در پلک‌های خود خواهید شد. اما ممکن است تورم و تغییر رنگ پس از جراحی در ابتدا نتیجه نهایی شما را مبهم کند. در حالی که بسیاری از بیماران ۱ تا ۲ هفته پس از عمل بلفاروپلاستی به سر کار باز می‌گردند، گاهی نیز امکان اینکه چندین هفته طول بکشد تا تورم شما به طور کامل از بین برود وجود داشته باشد. شما باید توانایی این را داشته باشید  که در طول پدیدار شدن نتایج نهایی خود صبور باشید تا پس از جراحی زیبایی پلک در حدود ۴ تا ۶ هفته زیبایی ها را مشاهده کنید.

بعد از عمل بلفاروپلاستی

پس از عمل جراحی بلفاروپلاستی اولین چیزی که متوجه می‌شوید این است که دید شما تار است. این جای نگرانی را دارد و به این معنا نیست که جراحی ناموفق بوده است، زیرا به علت استفاده از یک پماد آنتی بیوتیک بسیار غلیظ است که روی ناحیه چشم استفاده می‌شود تا از خشک شدن محل مورد جراحی جلوگیری کند.

این پماد بعد از عمل بلفاروپلاستی  باید به مدت یک هفته پس از جراحی، چهار بار در روز، در داخل چشم و در محل زخم مورد استفاده قرار گیرد. برای اینکه از خشک شدن چشم جلوگیری شود، قطره اشک مصنوعی تجویز می‌شود. به مدت ۲۴ تا ۴۸ ساعت بعد از جراحی باید از کمپرس آب یخ استفاده گردد و افرادی که جراحی نموده اند باید در حالت نشسته بخوابند و از چند بالش برای کاهش تورم و همچنین به منظور جلوگیری از تجمع مایعات استفاده کنند. حداقل  در مدت زمان ۷ روز بعد از دوره نقاهت عمل بلفاروپلاستی، از انجام فعالیت‌های سنگین مانند بلند کردن اجسام سنگین یا ورزش کردن دوری شود. اما تحرک محدود در حد پیاده روی ساده برای اين افراد توصیه مي شود‌.

برای دو هفته اول توصیه می‌شود که از عینک آفتابی تیره استفاده کنید تا از چشم ها در مقابل تحریک شدن با باد یا خورشید محافظت کند. چرت زدن منظم را نیز پیشنهاد می‌شود زیرا چشم ها در طول دوره نقاهت به راحتی خسته می‌شوند. اگر کبودی مشاهده نمودید، تورم و کبودی در سطح کم ​​طبیعی است، اما این نکته نیز وجود دارد که شدت آن از فردی به فرد دیگر متفاوت است. اگر عمل بلفاروپلاستی پلک بالایی صورت گرفته است، این میزان باید در عرض ۱_۲ هفته کاهش یابد، در حالی که بلفاروپلاستی پلک بالا و پایین ۲_۴ هفته به طول می‌انجامد.

در تعداد کمی از افرادی که این عمل را انجام می‌دهند، این تورم و کبودی می‌تواند برای مدت طولانی تر ادامه بیابد. در طول دوره نقاهت بلفاروپلاستی نیازی به بانداژ نخواهد بود، با این حال پانسمان‌های مخصوصی بر روی چشمها قرار می‌گیرند تا تورم بعد از عمل کاهش بیابد و بهبودی در مدت زمان بسیار کمتری حاصل گردد.

نتیجه ای که در این عمل باید انتظار داشته باشید درمان افتادگی و پف پلک است. عمل بلفاروپلاستی با ماندگاری طولانی مدت به فرد این امکان را می‌دهد تا نشانه‌های پیری و سالخوردگی را در چهره  خود از بین برده، همچنین شادابی و لطافت را به آن برگرداند.

اغلب کسانی که عمل بلفاروپلاستی انجام داده‌اند از جراحی خود راضی بوده و میزان رضایت بسیار بالایی از چهره‌ی خود را داشته‌اند و این عمل را راهی برای جبران نمودن دوران جوانی و بالا بردن میزان زیبایی خود می‌دانند.

با این جراحی می‌توان علاوه بر اینکه به درمان افتادگی و حجم برآمده روی پلک پرداخت، بلکه چروک‌های موجود در اطراف چشم ها را نیز بهبود بخشید و از بین برد.

علت قرمزی پلک پایین چشم

قرمزی زیر چشم در ناحیه پلک پایین می‌تواند در اثر التهاب پلک (بلفاریت)، آلرژی یا گل مژه ایجاد شود؛ همچنین بثورات قرمز یا خشکی پوست اطراف چشم می‌تواند ناشی از اگزما یا درماتیت باشد. به موارد زیر به عنوان عوامل احتمالی قرمزی پلک پایین توجه کنید:

  1. بلفاریت: به معنای التهاب پلک‌ها است که معمولاً هر دو چشم را در امتداد لبه‌های پلک درگیر می‌کند. بلفاریت معمولاً زمانی رخ می‎دهد که غدد ریز روغنی در نزدیکی پایه مژه‌ها مسدود می‌شوند و باعث تحریک و قرمزی می‌گردند.
  2. گل مژه: گل مژه (یا هوردئولوم) یک عفونت در پلک بالا یا پایین است و در اثر عفونی شدن یکی از سه غده موجود در اطراف چشم ایجاد می‌شود. شما می‌توانید گل مژه را به تنهایی با استفاده از یک آنتی بیوتیک موضعی و کمپرس گرم برای کمک به تخلیه ناحیه عفونی درمان کنید.
  3. زونا (هرپس زوستر): زونا یک بیماری است که توسط ویروس واریسلا زوستر ایجاد می‌شود (همان ویروسی که باعث آبله مرغان می‌شود). علائم اولیه زونا شامل سوزش یا درد شدید و گزگز یا خارش است که معمولا در یک طرف بدن یا صورت است. بثورات یا تاول‌های ناشی از آن از یک تا 14 روز بعد از عفونی شدن ظاهر می‌شوند.
  4. سلولیت دور چشم: سلولیت پری اوربیتال یک نوع عفونت پلک یا پوست اطراف چشم است که به داخل مدار چشم (چارچوب استخوانی که کره چشم را احاطه کرده است) گسترش نمی‌یابد و ممکن است موجب قرمزی پلک پایین شود. سلولیت پری اوربیتال معمولاً کودکان زیر 18 ماه را تحت تأثیر قرار می‌دهد.

تورم ناگهانی پلک بالای چشم کودکان

شایع‌ترین علت سلولیت پلک چشم کودکان، عفونت با باکتری است. علائم این عفونت شامل تورم و قرمزی پلک بالا و پایین و درد در ناحیه چشم می‌باشد و درمان آن با داروهای آنتی بیوتیک انجام می‌شود؛ گاهی ممکن است کودک شما نیاز به بستری شدن در بیمارستان داشته باشد. در حالت کلی سلولیت یک نوع عفونت و التهاب جدی است که می تواند در قسمت‌های مختلف بدن رخ دهد. هنگامی که این اتفاق در پلک و بافت‌های قسمت جلویی ناحیه چشم رخ می‌دهد، به آن سلولیت پیش سپتال (preseptal cellulitis) می‌گویند. هنگامی که در بافت‌های پشت و اطراف چشم (مدار) رخ دهد، سلولیت اربیتال نامیده می‌شود. به طور کلی هر دوی این شرایط جدی و خطرناک هستند بنابراین اگر فرزند شما یکی از این دو عفونت را بروز داد، فوراً به درمان پزشکی نیاز دارد.

درمان ورم چشم بعد از اکستنشن مژه

اگر بعد از اکستنشن مژه‌هایتان دچار تورم، قرمزی و التهاب شده‌اید بهتر است به یک پزشک مراجعه داشته باشید. اگر به پزشک دسترسی ندارید می‌توانید از نکات زیر برای درمان استفاده نمایید:

  1. از کمپرس سرد برای کاهش ناراحتی و تورم استفاده کنید (اگر این کار چشمانتان را اذیت می‌کند، استفاده از پدهای چشمی بهتر است).
  2. کرم کورتیزون یک تسکین دهنده موضعی برای درمان واکنش‌های آلرژیک است و می‌تواند در موارد خفیف مانند التهاب با اکستنشن و چسب مژه کمک کند. اگر متوجه تحریک، قرمزی و یا ناراحتی شده‌اید، مقدار کمی کرم کورتیزون را برای تسکین علائم استفاده کنید.
  3. درست است که دیفن هیدرامین (بنادریل) آلرژی کسی به چسب اکستنشن مژه را درمان نمی‌کند (متاسفانه هیچ چیز این کار را نمی‌کند) اما به کاهش حساسیت به مواد شیمیایی موجود در حین یا بلافاصله بعد از اکستنشن مژه کمک می‌کند.
  4. ریموو کردن (برداشتن یا حذف کردن) اکستنشن مژه به افرادی که به هیچ درمانی پاسخ نمی‌دهند به شدت توصیه می‌شود.
امتیاز شما به این مطلب
نوشتهٔ پیشین
عوارض عمل بلفاروپلاستی و راهکارهای کاهش آن
نوشتهٔ بعدی
اسکار بلفاروپلاستی چقدر طول می کشد تا بهبود یابد؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

مطالب پربازدید